Har du brug for parterapi?

Efter juleferie kan mange par opleve at have behov for parterapi. Alle følelser i forhold til forventninger og traditioner kommer i spil i julen – og du kan blive trigget på det, som du selv endnu ikke har fået bearbejdet. Hvis dette sker – og du tænker, at der ikke findes anden udvej end at gå fra hinanden, så prøv at se på de ting, der trigger dig som en gave. Du har nemlig nu fået rettet opmærksomheden mod noget i dig selv, som højst sandsynligt er grundlagt i din underbevidsthed i dine tidlige opvækst år – og som faktisk nok intet har med din partner at gøre!

Det er blot din partner, der bliver den medvirkende faktor til at udløse det, der allerede ligger gemt i din krop, hvorefter den reagerer med ubehag. “Kamp eller flugt”-mekanismen bliver aktiveret, fordi din krop tror, den er i fare. Kroppen genkender de fornemmelser, der angiveligt stammer fra en oplevelse, du har haft, før du blev voksen, og nu vil den have dig væk fra “faren”.

Ta’ tyren ved hornene eller forstærk dét der trigger dig

Ender det med en skilsmisse (med de omkostninger både økonomisk og menneskeligt, det har), vil der ske det, at du tager dit mønster med dig ind i dit næste parforhold. Nu blot med endnu større styrke, så næste gang du oplever en lignende situation, vil din krop reagere endnu kraftigere. I stedet for at blive ved med at tage de gamle spøgelser med dig videre i livet, har du, via det, du blev trigget på, fået en mulighed for at gøre noget ved det. Det er her EFT-tapping, Emotional Freedom Technique og Matrix Re-imprinting er så virkningsfuldt. Det en ny og anderledes form for parterapi, fordi det her bliver muligt at omkode det, der ligger gemt i din underbevidsthed. Det er nogle energi-psykologiske metoder, som forløser de kropslige reaktioner. Så når du næste gang befinder dig i en situation, hvor du normalt ville blive tricket voldsomt, så vil du angiveligt ikke reagere overhovedet. Dermed vil det blive muligt at stå i dit “autentiske jeg”, ligesom du bliver i stand til at se din partner med helt andre øjne, fordi du ikke længere selv har et “sløret” syn.

Hvis du er klar til selv at gøre noget for at redde dit parforhold, vil jeg opfordre dig til at kontakte mig hurtigst muligt.

Vil det ikke være skønt at kunne gå ind i det nye år som en fri person, hvor kærligheden kan flyde frit ? Og er det ikke det, du inderst inde drømmer om?

Udfyld kontaktformular og bestil tid til en indledende strategisession.