Velkommen til et liv med kærlighed

Hvor længe vil du blive ved med at leve dit liv gennem ”dit sårede selv”? Hel dine sår og lev et ekstraordinært liv fuld af alt det, du slet ikke kan forestille dig!

Hos mig får du hjælp til at finde og forløse det, du har allermest brug for at forandre på, og som indirekte blokerer din vej til succes i dit kærlighedsliv.

Jeg adskiller mig fra andre coaches og terapeuter ved at kombinere coaching med energipsykologien, hvilket er en af de eneste metoder, der kan ændre på det, der ligger som et ubevidst styresystem i underbevidstheden. 

Tiden mellem “ikke længere” i et parforhold” og “ikke endnu” i et nyt parforhold, er den absolut vigtigste tid for dig, der er single og længes efter et vidne til dit liv.

Afdeling i Holstebro & Vejle

Dorte Ravn

Det siger klienterne…

Efter 5 sessioner hos Dorte føler jeg mig som en ny og genfødt mand, der er klar til igen at vove at gøre mig sårbar for at finde lykken med ”den eneste ene.”

Lars

Det Dorte kan, er stadig vildt og lidt uforståeligt for mig. Pludselig er der harmoni mellem mine tanker og mine følelser. Fra hjertet en stor TAK

Rikke

Dorte får mine aller varmeste anbefalinger; det er den bedste investering, jeg nogensinde har gjort i mig selv. Dorte får 10 ud af 10 mulige

Tove

Få mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få information om foredrag, workshops samt kærlige skub ud i mod det kærlighedsliv, du drømmer om og længes efter. Du modtager samtidigt i øjeblikket en podcast, hvor jeg i anledning af Valentines dag er gæst i studiet hos Nadia Malm & Amalie Szigethy i deres FRIYAY program hos Radio Energy (www.nrj).

Fysisk bog: Onlinedating, der dur

DKK 499,00

En opskriftsbog, der giver dig formularen på, hvordan du kommer bedst i mål med at date online og offline.

Kategori: Tags: ,
Læs mere

Tag et kig rundt i min shop

Her finder du bøger, lydfiler, foredrag & workshops som skal inspirere dig til at få mere kærlighed ind i dit liv.

Gå til shoppen