Dorte Ravn

Grundet mit eget kærlighedsliv, som i mange år har været virkelig dårligt, er det nu min absolutte mission at hjælpe andre til at få det kærlighedsliv, de drømmer om og længes efter inderst inde.

Jeg adskiller mig fra andre coaches og terapeuter ved at kombinere coaching med energipsykologien, hvilket er en af de eneste metoder, der kan ændre på det, der ligger som et ubevidst styresystem i underbevidstheden. 

Jeg er en kvinde (1967), som har en del personlige livserfaringer med i bagagen. Efter skilsmisse nr. 2 tilbage i år 2012, valgte jeg at tage mit liv op til revision. Jeg søgte baggrunden for, hvorfor mit liv så ud, som det gjorde og valgte at lede efter “guldet” i de erfaringer, jeg hidtil havde gjort mig. Jeg besluttede mig en dag for, at det ikke var sådan kapitlet om mit kærlighedsliv skulle blive ved med at slutte. Og erfarede, at jeg havde muligheden for at omskrive min fremtidige historie, hvis jeg turde kigge på mine egne mønstre og adfærd. Et eller andet sted var jeg godt klar over, at jeg indeholdte både stor styrke og potentiale, men jeg vidste også, at jeg var rigtig god til at sørge for alle andre end mig selv. Så det blev i sårbarheden, at jeg fandt mit største potentiale – og derved rejste “Fuglen Phønix” sig ud af asken og min “indre gudinde” fik endelig lov til at komme ud i lyset.

Det er muligt at omskrive historien og få det liv, man inderst inde drømmer om.  Men det kræver, at man er klar til at foretage den rejse.

Det er mit mål at være med til at give et alternativ til det etablerede system, hvor man kan blive ved med at tale om tingene, uden at få fat i den hukommelse, som ”det ubevidste jeg” konstant benytter sig af.

Efter et individuelt forløb hos mig, vil du opleve, at du får et større selvværd samt mod og tro på, at kærligheden også findes for dig. Du vil være fri af gamle traumatiske oplevelser, skjulte negative overbevisninger og hjertemure. Du bliver åben for og klar til at lukke kærligheden ind i dit liv, istedet for at beskytte dig mod at blive såret, afvist og ked af det.

CV:

2020-2021: Certification Class, “Eden Energy Medicine”, USA

2018-2019: Foundation Class, “Eden Energy Medicine”, USA

2017: “Matrix Birth-Reimprinting” Practitioner, Certificeret af Sharon King, UK

2017-2019: Freelance coach hos coaching-virksomheden “Waalerhus”

2016: Workshop: “Colour in the Matrix” – underviser Sharon King, UK

2016: Grundkursus i Meta-sundhed

2016: “Matrix Re-imprinting” Practitioner. Certificeret fra EFT master Karl Dawsons internationale akademi (EFTMRA)

2015: Advanced EFT practitioner. Certificeret fra EFT master Karl Dawsons internationale akademi (EFTMRA)

2014-2015: ID Lifecoach, Silkeborg. Certificeret fra ID Academy, Silkeborg

2002-2017: Sekretær i psykologpraksis

2000-2002: Regnskabsmedarbejder hos revisionsfirma

1998-2012: Regnskabsmedarbejder hos investeringsfirma

1993-2015: Regnskabsmedarbejder hos Bowl’n’Fun Holstebro

1990-1992: Udlært hos Told og Skat

1989-1990: Handelsstudent, SA, Holstebro Handels-Gymnasium

1986-1989: Tjener på hotel i Oslo

1983-1986: Matematisk student, Thisted Gymnasium

photo 79

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *