Velkommen

Single- & Par-coaching

Hvor længe vil du blive ved med at leve dit liv gennem ”dit sårede selv”? Hel dine sår og lev et ekstraordinært liv fuld af alt det, du slet ikke kan forestille dig!

Få hjælp til at finde frem til det, du har allermest brug for at forandre på, og som blokerer din vej til at få succes i dit kærlighedsliv

Jeg er rigtig glad for, at du fandt mig. Kig rundt på siden og udfyld derefter formular under “kontakt”, så vi kan aftale tid til en “genfind kærligheden” strategi-session – (afdeling i Holstebro & Vejle).

Jeg hjælper dig med at få klarhed over – og forandre – det, der ubevidst holder kærligheden ude af dit liv. Efter endt forløb vil du føle, at du er mere dig selv, du vil opleve, at du får et større selvværd samt mod og tro på, at kærligheden også findes for dig, for den er for alle – uanset, hvad man har med sig i bagagen.

Du vil opleve, at du bliver i stand til at leve mere i nuet end i fortiden eller fremtiden. Du vil være fri af gamle traumatiske oplevelser, skjulte negative overbevisninger og hjertemure.

Du bliver åben for og klar til at lukke kærligheden ind i dit liv, istedet for at beskytte dig mod at blive såret, afvist og ked af det.

Mit navn er Dorte Ravn – og jeg hjælper dig med at få det kærlighedsliv, du drømmer om inderst inde!

Afdeling i både Holstebro & Vejle – se mere under kontakt.