Single Coaching

Tiden mellem ”ikke længere” i et parforhold og ”ikke endnu” i et nyt parforhold, er den vigtigste tid for dig, der er single. Brug tiden på at finde og forløse dit skjulte ubevidste mønster, så du kan undgå at det samme dilemma  også laver ravage i dit næste parforhold.

Gennem single coaching hjælper jeg dig med at finde og forløse de skjulte barrierer, der indirekte står i vejen for dig.

Når du starter med at rydde op i din ubevidste bagage, så bliver det efterfølgende så meget lettere at gøre din drøm om kærlighed til virkelighed.

Hvis du kigger på dine tidligere partnere, er der så en grundlæggende egenskab, der har været den samme? Der er faktisk en god grund til at du forelsker dig i personer, der indeholder lige netop denne personlige egenskab. Og det er det, jeg hjælper dig med at finde og forløse, så din fremtid partner indeholder nogle andre egenskaber.

Gør noget godt for dig selv og din fremtid – lad mig hjælpe dig med at kigge på det, du bærer med dig.

Jeg er ekspert i at finde og forløse de skjulte barrierer, der laver ravage for dig uanset, hvem du er kæreste med

Du blev født med retten til kærlighed

Ingen behøver gå gennem livet uden!

Men mange vælger at leve livet alene, fordi de derved undgår at føle smerten. Men når man vælger denne løsning, bliver man heller aldrig fyldt med den nærende kraft, der findes i sand kærlighed mellem to mennesker.

Ethvert brudt parforhold stjæler et lille stykke af dit hjerte- og det gør ondt helt ind i sjælen.

Vi ønsker alle kærlighed. Det er bundlinjen hos alle. Uanset, om du synger sangen om, at du har opgivet, og at det kun medfører besværligheder og smerte. Så længes du måske alligevel inderst inde?

Så før du atter bevæger dig ud i arenaen for at lede efter et nyt kærlighedsforhold. Så er det allerbedste du kan gøre, at kigge på dine tidligere relationer for at se på hvad der virkede og hvad der ikke virkede.

Hvis der er noget hos dig selv, som er medvirkende til, at du endnu engang tiltrækker samme type, blot i ny indpakning, herunder måske en ny besværlig kærlighedsrelation, vil du så ikke gerne vide, hvad det er?

Og slippe fri af det?

Lad os sammen kigge på dine mønstre og sætte dig fri

Så du kan opleve den kærlighed, du inderst inde drømmer om.

Vi finder frem til din “kærligheds-termostat” og genindstiller den. Kærlighedens termostat er en maskine, der gør det, den er blevet indstillet til (ofte i barndommen). Du styrer ikke bevidst din termostat – den styrer i stedet dig gennem din underbevidsthed. Det er lige netop den jeg som single coach hjælper dig med at genindstille efter dine ønsker.

  • Har du et sted inderst i dit hjerte stadig en fornemmelse af, at et parforhold kan være et magisk sted samt en kilde til livsglæde og kærlighed? Men virkeligheden lever bare ikke op til dine forventninger?
  • Går du fra den ene partner til den anden – på udkig efter den “eneste ene”, men vender altid tomhændet hjem?
  • Har du opgivet håbet om nogensinde at få det parforhold, som du inderst inde stadig drømmer om?
  • Har du indstillet dig på, at det nok er bedst at leve alene? Der er alligevel ingen, der forstår dig! Eller vil have dig?
  • Har du lyst til at finde en ny partner, der ikke blot er en tro kopi af den/dem, du tidligere har været i forhold med?

Gør din drøm om kærlighed muligt

Efter et personligt single coachingforløb med mig, vil du opleve, at dit liv og kærlighedsliv bliver lettere.

Du vil være fri af gamle traumatiske oplevelser, skjulte negative overbevisninger og hjertemure. Du bliver åben for og klar til at lukke kærligheden ind i dit liv, i stedet for at beskytte dig mod at blive såret, afvist og ked af det.

Der er intet mere udfordrende end at se dine venner finde sammen med en partner, eller at indse, at du står foran endnu en ferie helt alene med dig selv.

Det er ikke rart at være alene eller at være usikker på, hvorvidt “den eneste ene” findes et sted derude.

Alt, hvad du ved, er, at det føles uretfærdigt! Du ønsker dig mere af livet end at gå alene på  livets vej!

Det er derfor på tide at holde op med bare at ønske, at kærligheden finder dig.

Hvis alt, hvad du gør, er at sidde og håbe på bedre held næste gang, så vil du sidde fast meget længe. Jeg håber ikke, at det er et ønskescenarie for dig.

Start med at bestille tid til min introsession. Her hjælper jeg dig med at få øje på den skjulte røde tråd, der løber fra et parforhold til det næste, uden at du er klar over det. I hvert fald lige indtil du klipper tråden over i din underbevidsthed.

I det øjeblik, du får en ny kodning i din underbevidst, er det samme øjeblik, hvor du bliver forelsket i en anden persontype.

Du booker en indledende samtale her

Hvor mange år har du at investere med i håbet om bedre held næste gang? Og hvor du efter noget tid blot vil erfare, at du står i nøjagtigt de samme problemer, som du gjorde i dit tidligere parforhold?

Det hele starter med dig ❤

Blog indlæg: Jeg har det fint alene