De 5 trin til holdbar kærlighed

Mini onlineforløb til dig, der er singleDe 5 trin til holdbar kærlighed

Når du leder efter en kæreste, så er det let at miste troen på, at det nogensinde lykkes.

I hvert fald hvis du har flere parforhold stoppet ned i rygsækken!

Du har nok allerede erfaret, at du ofte ender i et nyt parforhold, der desværre efter noget tid blot er en tro kopi af dine tidligere parforhold.

Alt det, du forsøgte at undgå, er tilbage i dit liv! Nu blot med en person, der hedder noget andet, og som ser anderledes ud.

Hvis du ikke vil blive ved med at famle rundt i blinde i håbet om bedre held næste gang, så start med at få kendskab til, hvordan du tager de vigtigste trin ud mod et kærlighedsliv i din fremtid, der er anderledes end det, du har haft i din fortid.

“De 5 trin til holdbar kærlighed” – er et mini onlineforløb, hvor jeg klæder dig på til at gøre det, der skal til, så din drøm om kærlighed kan blive til virkelighed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag Trin 1 til kr. 0,-

Trin 1 giver dig en indledende forståelse for og smag på, hvordan du bedst kommer igennem single tunnelen og ud i armene på en kæreste, hvor din inderste drøm om kærlighed endelig kan blive til virkelighed.

Tilmeld dig og Hent trin 1 til kr. 0,- her

Når du klar til den allervigtigste viden om, hvordan du kan forandre dit kærlighedsliv til det, du længes efter, så tager jeg dig i hånden og fører dig nænsomt gennem singletunnelen, så du undgår alle de skjulte faldgruber.

Du køber adgang til “De 5 trin til holdbar kærlighed” her:

De 5 trin til holdbar kærlighed

Pris: kr. 999,-

“De 5 trin til holdbar kærlighed” indeholder i alt ca. 2,5 timers indtalt vejledning og guidning fra mig, som du kan lytte til lige så mange, du har behov for.

Efter hvert trin stiller jeg dig nogle refleksive spørgsmål, som også er vedhæftet som en pdf. De svar du kommer frem til, vil efterfølgende give dig en større og anderledes forståelse for dit eget skjulte kærlighedsmønster.

Blogindlæg: Sådan får du Amors pil til at ramme plet

Knæk koden til holdbar kærlighed

Med dette mini kursusforløb får du klarhed på, hvordan du bliver medskaber af det kærlighedsliv, du lige nu nøjes med at drømme om.

På den måde kan du undgå at blive ved med at være medspiller i det samme gamle spil, som du altid ender med at være en brik i. Uanset, hvor mange gange du går fra en kæreste til den næste, i håbet om bedre held næste gang!

Med “De 5 trin til holdbar kærlighed” bliver du klædt på til at forstå dit kærlighedsliv fra en anden vinkel.

På den måde forbliver din drøm om kærlighed ikke bare en drøm, men mulighed for at blive til virkelighed.