Kærlighedens time: Q & A brevkasse

Kærlighedens time

Sidder du med et spørgsmål vedr. dit kærlighedsliv, som du har brug for et professionelt svar på, så tilmeld dig “Kærlighedens time” allerede i dag.

“Kærlighedens time” er ikke direkte coaching og løsning af dit problem. Det er guidning og anbefalinger, som du efterfølgende kan gøre brug af i dine beslutningsprocesser vedr. din nuværende situation.

“Kærlighedens time” er hold undervisning sammen med andre personer, der også har brug for at lytte til netop dit spørgsmål og svar. På den måde lærer du noget af de andres problematikker; ligesom du finder ud af, at du ikke er alene om dit problem.

Det betyder, at du ikke har ubegrænset taletid, men kan få svar på et guldspørgsmål pr. gang. 

“Kærlighedens time” er den lektion, du aldrig fik i skolen.

Klasselokale: Zoom

Dato: 17/1, 31/1, 14/2, 28/2

Tidspunkt: Mandage kl. 20.00

Varighed: Ca. 1 time

Varigheden er enten kortere eller længere afhængigt af antal deltagere.

Du har ca. 10-15 min. til dit guldspørgsmål.

Pris: kr. 149,-

Når du tilmelder dig, får du efterfølgende tilsendt et link til zoom.

“Kærlighedens time” bliver optaget (hvilket du accepterer ved tilmelding), og du får efterfølgende tilsendt optagelsen, så du kan genhøre det hele.

Tilmelding til Kærlighedens time

Du genkender sikkert alt for godt, at du bruger din bedste veninde eller buddy som sparringspartner, når noget ikke fungerer for dig i dit kærlighedsliv.

Måske er du én af dem, der fortæller vidt og bredt om dine problemer, men samtidigt har svært ved at forstå, at fortroligheden mellem dig og din kæreste ikke længere er intakt?

Din veninde eller bedste ven vil helt sikkert dig alt det bedste, men de kan ikke give dig det rigtige svar! Det svar du får, vil altid være farvet af deres kendskab til både dig og din kæreste/ekskæreste.

Måske er du én af dem, der altid forsøger at regne det hele ud selv. Du har svært ved at spørge efter og modtage hjælp, fordi du er vant til at klare dig selv!

De svar, du på den måde kommer frem til, vil dog altid være farvet af din underbevidsthed og de tillærte overlevelsesstrategier, som du har fået med dig meget tidligt i livet.

Uanset hvilket metode du benytter dig af, så er det let at ende i selvsabotage!

På den måde fortsætter dit hjerte med at lide og du får ikke det kærlighedsliv, du længes efter.

Et professionelt svar giver dig det svar, du har brug for at høre! Ikke nødvendigvis det svar, du ønsker at høre!

Et professionelt svar giver dig mulighed for at udvikle dig, så du kan begynde at gøre noget andet end det, du plejer. Og dermed også få et helt andet resultat end det sædvanlige.

Tilmelding til Kærlighedens time