Kærlighedens time: Lukket FB-gruppe & brevkasse

Kærlighedens time

Sidder du med et spørgsmål vedr. dit kærlighedsliv, som du har brug for et professionelt svar på, så tilmeld dig “Kærlighedens time” allerede i dag.

“Kærlighedens time” er ikke direkte coaching og løsning af dit problem. Det er guidning og anbefalinger, som du efterfølgende kan gøre brug af i dine beslutningsprocesser vedr. din nuværende situation.

“Kærlighedens time” er en lukket Facebook gruppe, hvor jeg deler ud af min viden, svarer på spørgsmål og inspirerer dig løbende til at blive medskaber af det kærlighedsliv, du lige nu nøjes med at drømme om.  Andre kan have brug for at lytte til mit svar på dit dilemma. På den måde lærer både du og andre noget af hinandens problematikker; ligesom du finder ud af, at du langt fra er alene om dit problem.

“Kærlighedens time” er den lektion, du aldrig fik i skolen.

Klasselokale: Lukket Facebook gruppe

Tidspunkt: løbende live video og chat

Pris: kr. 0,-

Du banker på for at blive lukket ind i gruppen her

Du genkender sikkert alt for godt, at du bruger din bedste veninde eller buddy som sparringspartner, når noget ikke fungerer for dig i dit kærlighedsliv.

Måske er du én af dem, der fortæller vidt og bredt om dine problemer, men samtidigt har svært ved at forstå, at fortroligheden mellem dig og din kæreste ikke længere er intakt?

Din veninde eller bedste ven vil helt sikkert dig alt det bedste, men de kan ikke give dig det rigtige svar! Det svar du får, vil altid være farvet af deres kendskab til både dig og din kæreste/ekskæreste.

Måske er du én af dem, der altid forsøger at regne det hele ud selv. Du har svært ved at spørge efter og modtage hjælp, fordi du er vant til at klare dig selv!

De svar, du på den måde kommer frem til, vil dog altid være farvet af din underbevidsthed og de tillærte overlevelsesstrategier, som du har fået med dig meget tidligt i livet.

Uanset hvilket metode du benytter dig af, så er det let at ende i selvsabotage!

På den måde fortsætter dit hjerte med at lide og du får ikke det kærlighedsliv, du længes efter.

Et professionelt svar giver dig det svar, du har brug for at høre! Ikke nødvendigvis det svar, du ønsker at høre!

Et professionelt svar giver dig mulighed for at udvikle dig, så du kan begynde at gøre noget andet end det, du plejer. Og dermed også få et helt andet resultat end det sædvanlige.

Du Bliver medlem i FB-gruppen her