Eden Energy Medicine – EEM

Triple-Warmer-MeridianAlbert Einstein sagde allerede for længe siden: “Energi er det eneste, der findes.”

I virkeligheden er det energi, der giver liv til hver eneste celle. De energier, der styrer kroppens funktioner, styrer immunforsvaret, hormonerne og alt, hvad der holder dig i live. Du kan sætte gang i energierne, så du får kroppen og sindet til at fungere optimalt. Det er, hvad energimedicin gør. Energimedicin er din krops bedste medicin.

Flow, balance og harmoni kan genoprettes uden indgreb ved at banke, massere eller holde på bestemte energipunkter på huden. Energimedicin kan både gøre noget ved fysisk sygdom, følelsesmæssige problemer og sindslidelser samt fremme toppræstationer og velbefindende på et højt niveau.

Fokus er ikke på symptomer eller sygdom, men på at holde kroppens energisystem stærkt, sundt og harmonisk.

Er du stresset og din krop i alarmberedskab kan nogle simple øvelser hjælpe dig ud af denne tilstand. Men intet virker, hvis ikke det bliver gjort, så første skridt er at lære øvelserne, næste skridt er at sørge for at udføre dem.

Har du stress i kroppen, er din krop i alarm-beredskab. Såfremt det får lov til at stå på over en lang periode, vil din krop blive påvirket heraf. Hjælp kroppen til at komme tilbage i sit naturlige flow via energimedicin.

Jeg er en eksamineret Eden Medicine practitioner i 2024 efter et krævende uddannelsesforløb.