Dorte Ravn

Kærlighedscoach Dorte RavnGrundet mit eget kærlighedsliv, som i mange år har været virkelig dårligt, er det nu min absolutte mission, at hjælpe andre til at få det kærlighedsliv, de drømmer om og længes efter inderst inde.

Jeg adskiller mig fra andre coaches og terapeuter ved at kombinere coaching med energipsykologien, hvilket er en af de eneste metoder, der kan ændre på det, der ligger som et ubevidst styresystem i underbevidstheden. 

Jeg er en kvinde (1967), som har en del personlige livserfaringer med i bagagen. Efter skilsmisse nr. 2 tilbage i år 2012, valgte jeg at tage mit liv op til revision. Jeg søgte baggrunden for, hvorfor mit liv så ud, som det gjorde og valgte at lede efter “guldet” i de erfaringer, jeg hidtil havde gjort mig.

Jeg besluttede mig en dag for, at det ikke var sådan kapitlet om mit kærlighedsliv skulle blive ved med at slutte. Og erfarede, at jeg havde muligheden for at omskrive min fremtidige historie, hvis jeg turde kigge på mine egne mønstre og adfærd.

Et eller andet sted var jeg godt klar over, at jeg indeholdte både stor styrke og potentiale, men jeg vidste også, at jeg var rigtig god til at sørge for alle andre end mig selv.

Så det blev i sårbarheden, at jeg fandt mit største potentiale – og derved rejste “Fuglen Phønix” sig ud af asken og min “indre gudinde” fik endelig lov til at komme ud i lyset.

Det er muligt at omskrive historien og få det liv, du inderst inde drømmer om

– Men det kræver, at du selv er klar til at foretage den rejse.

Det er mit mål at være med til at give et alternativ til det etablerede system, hvor man kan blive ved med at tale om tingene, uden at få fat i den hukommelse, som ”det ubevidste jeg” konstant benytter sig af.

Efter et individuelt forløb hos mig, vil du opleve, at du får et større selvværd samt mod og tro på, at kærligheden også findes for dig.

Du vil være fri af gamle traumatiske oplevelser, skjulte negative overbevisninger og hjertemure.

Du bliver åben for og klar til at lukke kærligheden ind i dit liv, i stedet for at beskytte dig mod at blive såret, afvist og ked af det.

Kærlige ord der beskriver, hvad jeg kan, og hvem jeg er

“Der vil være gange, hvor du tænker, hvorfor du ikke bare kan nøjes med en enkelt eller 2-3 sessioner hos Dorte. Dertil vil jeg bare sige: Lad være med at gøre det mod dig selv! Fordi hver eneste gang (også de gange jeg har tænkt, at jeg ikke rigtigt har noget at arbejde med), så finder Dorte, som en fuldstændig mester, altid noget helt essentielt at arbejde med.

Hver eneste gang, jeg har været hos Dorte, har jeg tænkt, ”hvor var det dog vigtigt, at jeg kom, og ”hvor var det dog livsforandrende og hvor var det dog dybt, vi kom ned, og hvor får det dog vidtrækkende konsekvenser.”

En anden meget vigtig ting er, at hvis du ikke arbejder med energi i dag, så kan du ikke flytte noget i din udvikling. Og det er det, vi gerne vil. Så afsted med dig! Det er simpelthen ikke en option at nøjes med mindre end den pakke på 5 sessioner, som Dorte tilbyder. Det betyder virkelig meget og gør en kæmpe forskel at man kommer rundt om det hele. Og Dorte har jo også vild hukommelse. Hun kan huske, hvor man har været henne i sessionerne, samt hvor man skal hen osv.

”Lean back” og hav fuldstændig tillid til det geni, som Dorte er!

Det, der er helt særligt ved Dorte Ravn er, at hun er kærlighed. Som rigtigt mange, der selv coacher, også gerne vil være. Det er dog abstrakt for dem at være kærlighed. Men det er det ikke for Dorte! Det kan du simpelthen mærke på hele den måde, hun er kærlighed på. Den måde, hun møder modstand på. Den måde, hun møder klienter på. Den måde, hun møder det; at tingene ikke går som forventet. Alt det, møder hun med kærlighed. Så hun er simpelthen det, hun formidler og hun er i stand til at overføre det til andre mennesker, så du også mærker kærligheden i dit hjerte samt mærker, at du er kærlighed! Og det er stort!

Så derfor kan jeg virkelig anbefale alle at lære af Dorte Ravn.

Med venlig hilsen

Kirsten Stendevad, forfatter, Leder udvikler og stifter af “Illumina International Leadership Academy”

CV:

2023-2024: Level 3: Professional, Eden Method, USA

2020-2023: Level 2: Certification, Eden Method, USA

2018-2019: Level 1: Foundation, Eden Method, USA

2017: “Matrix Birth-Reimprinting” Practitioner, Certificeret af Sharon King, UK

2017-2019: Freelance coach hos coaching-virksomheden “Waalerhus”

2016: Workshop: “Color in the Matrix” – underviser Sharon King, UK

2016: Grundkursus i Meta-sundhed

2016: “Matrix Re-Imprinting” Practitioner. Certificeret fra EFT master Karl Dawsons internationale akademi (EFTMRA)

2015: Advanced EFT Practitioner. Certificeret fra EFT master Karl Dawsons internationale akademi (EFTMRA)

2014-2015: ID Lifecoach, Silkeborg. Certificeret fra ID Academy, Silkeborg

2002-2017: Sekretær i psykologpraksis

2000-2002: Regnskabsmedarbejder hos revisionsfirma

1998-2012: Regnskabsmedarbejder hos investeringsfirma

1993-2015: Regnskabsmedarbejder hos Bowl’n’Fun Holstebro

1990-1992: Udlært hos Told og Skat

1989-1990: Handelsstudent, SA, Holstebro Handels Gymnasium

1986-1989: Tjener på hotel i Oslo

1983-1986: Matematisk student, Thisted Gymnasium

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *