“Som at blive født på ny”

Næsten sådan har det været at være igennem tapping-forløbet hos Dorte. Jeg er i dag rigtig glad for at jeg som mand tog mod til mig, og bad om hjælp til at komme videre i livet…

Efter 2 længerevarende, men mislykkede forhold (hhv. 20 og 10 år) fandt jeg ud af der var et mønster, der gik igen. Vi gik fejl af hinanden og selvom vi begge ønskede et tættere forhold, så fjernede vi os mere og mere fra hinanden.

Tilfældigvis så jeg et opslag om en ”Kærlighedscoach”, der via en speciel ”tapping-teknik” hjælper personer som mig udover dette. Dorte viste mig, at årsagen skulle findes i de ”triggere” som vi alle bærer med os fra tidlig barndom.

Mange gange i mit liv har disse ”triggere” været årsag til at jeg har følt mig enten angrebet eller nedgjort – både i privatlivet og i mit erhvervsliv – hvilket har medført fastlåste konflikter, som hver gang har efterladt rester af skuffelse og vrede.

Dorte har en enestående evne til at finde frem til minder, som man troede for længst var glemt. Minder som var årsagen til at jeg reagerede destruktivt i specifikke situationer. Hendes teknik fjerner virkelig disse ”triggere”. Jeg har efterfølgende bemærket, at jeg ikke længere føler mig angrebet, som jeg tidligere ville have gjort i samme situationer. Derimod opnår jeg faktisk en større gennemslagskraft på arbejdet og får en positiv respons.

Dorthe har lært mig at mærke mig selv; at kende mig selv, og at finde frem til hvad det egentlig er, jeg søger. Jeg har lært at sætte pris på at være i mit eget selskab. Og jeg kan efterfølgende sagtens se, at det er forudsætningen for, at andre også kan sætte pris på at være i mit selskab.

Efter 5 sessioner hos Dorte føler jeg mig som en ny og genfødt mand, der er klar til igen at vove at gøre mig sårbar for at finde lykken med ”den eneste ene.”

Lars

 

Susanne har tidligere haft 2×10 sessioner hos 2 psykologer

Uha – det er mange penge, tænkte jeg første gang, jeg overvejede et forløb på 5 sessioner hos Dorte… Og ja, det er mange penge, meeen… Jeg har tidligere haft to forløb hos et par dygtige psykologer, og det har bestemt flyttet mig! Men Dorte flyttede mig så meget længere på de 5 sessioner, end psykologerne formåede på 2×10 sessioner, så dels går det hurtigere, dels er det billigere i længden.

Jeg har altid haft et usundt, forskruet forhold til kærlighed og nærvær. Det er endt i et forlist ægteskab, en del forhold og endnu flere mislykkede forsøg. Desuden var jeg, da jeg startede hos Dorte, i endnu et usundt forhold, hvor jeg dog havde sat en deadline for, at han skulle vælge, om han ville mig helt eller slet ikke. Men uanset hans valg, havde jeg brug for Dortes hjælp – enten til at skabe det bedste forhold, eller, til at finde vejen frem i kærligheden uden ham.

Jeg ved ikke, hvor jeg havde været uden Dortes hjælp! Halvvejs i forløbet (før min deadline) droppede min kæreste mig, og jeg var helt ødelagt… Virkelig!!! For selv om forholdet var usundt, elskede jeg ham jo helt vildt – det var jo derfor, at jeg gik så langt for at få hans kærlighed. Jeg købte derfor en ekstra gang hos Dorte, som ud over at få rimelig styr på mig her og nu, også gav mig nogle øvelser med hjem, som jeg udførte. Og jeg vil have forsvoret, at jeg kunne være kommet så hurtigt over bruddet!!! Jeg havde brugt så meget energi på at holde på ham, og var så uendelig glad for ham, og uden Dortes hjælp, er jeg sikker på, at jeg havde været flere måneder om at komme videre! Men efter en uge var jeg nogenlunde mig selv.

Derefter fortsatte jeg forløbet, men der gik lidt lang tid, inden vi kunne få kalenderne til at passe sammen til den sidste session i forløbet. Mine lektier til denne session var, at jeg skulle stille skarpt på, hvordan mit drømme-forhold ser ud… Og da jeg kom til Holstebro den sidste gang, smilede jeg stort – for jeg havde allerede mødt ham! Og aldrig har jeg oplevet kærligheden nemmere: jeg kan være 100% mig selv og skal ikke leve op til noget. Han har det på samme måde med mig. Vi er så glade for hinanden, og ingen af os har oplevet kærlighed på det plan før. Vi er ikke i tvivl: vi bliver gamle sammen, og vi får det godt 99,5% af vejen.

Så Dorte, af hele mit hjerte TAK FOR HJÆLPEN

Susanne

 

Op- og udrydning i gamle traumer og mønstre

Jeg har nu været hos Dorte få gange og måske ses vi aldrig igen – og måske gør vi. For en ting er helt sikkert. Har jeg igen brug for hjælp til at rydde op/ud i gamle traumer og mønstre i mit liv, er det helt sikkert Dorte, jeg vil bruge!

Jeg har prøvet hypnose. Jeg har prøvet psykologer. Jeg har haft samtale- terapi og massage. Jeg har fået rigtig mange gode redskaber til at takle mine problemer og gentagne udfordringer med børnene, og med kæresten, som blev til manden. Årene gik! Men alligevel blev jeg ved med at kæmpe med/mod mine følelser. For min hjerne sagde en ting og forstod det logiske samt, hvad der skulle siges i en given situation. MEN MIN KROP OG MINE FØLELSER sagde noget helt andet. Og jeg var så forvirret! Hvorfor får jeg ikke snart løsningen på dette……!!!?

Jeg hørte om Dorte fra min gode veninde. Men jeg var noget skeptisk, for jeg synes jo, at jeg havde prøvet så meget. Men jeg havde også en eller anden tro på, at det her var anderledes. Så jeg fik booket et møde med Dorte og vi fik snakket mine problematikker igennem og hun mente, at hun kunne hjælpe mig.OG DET KUNNE HUN.

Det Dorte kan, er stadig vildt og lidt uforståeligt for mig. De trælse følelser jeg har gået med hele mit 45 årige liv, er pludselig forsvundet. Pludselig er der harmoni mellem mine tanker og mine følelser. – Fra hjertet en stor TAK

Rikke Nørskov

 

“Jeg var helt nede i kulkælderen” – Nu er jeg SÅ klar

Jeg var helt nede i kulkælderen efter at mit 3. forhold var gået i stykker. Igen en fiasko! Forgrædt, fortvivlet og med en følelse af håbløshed havde jeg prøvet, at granske mig selv og de forhold jeg havde været i, og på en måde kunne jeg godt se en rød tråd, men jeg kunne alligevel ikke finde ind til selve kernen.

Jeg fandt et opslag om Dorte på nettet, og min fornemmelse sagde mig, at Dorte havde nøglen til min “lås”. Uden helt at vide, hvad jeg gik ind til, startede jeg i et forløb hos Dorte. Det var kort og intenst, men det var den vildeste rejse ind i mig selv. Hurtigt blev det klart for mig, at jeg ubevidst tiltrak en type af mænd, der kom til at fungere som et “plaster” på de “sår” jeg havde fået med mig fra min barndom. Det var mænd, som ikke behandlede mig på en kærlig og respektfuld måde. Men jeg havde inderst inde heller aldrig troet, at jeg var værd at elske.

Dorte fik helet alle sårene – helt uden, at jeg skulle gøre noget. Jeg skulle ikke engang hjem og øve mig i noget! Allerede efter første session kunne jeg mærke en forandring inde i mig selv. Mine forbehold og parader havde jeg ikke længere brug for. Jeg reagerede anderledes, når jeg var sammen med andre mennesker.

Men det bedste af det hele er, at jeg nu føler mig hjemme i mig selv. Jeg er blevet bevidst om, hvad der gjorde, at jeg havde tiltrukket de forkerte mænd – og de kommer aldrig ind i mit liv mere, for jeg har ikke længere brug for dem. Mine sår er helet. Jeg ved også nu, hvad det er for en type mand jeg har brug for, da Dorte netop har hjulpet med at synliggøre dette for mig.

Jeg tror nu på kærligheden, og jeg ved, at jeg er værd at elske. Og den dag han dukker op, så er jeg SÅ klar.

Tak Dorte for din hjælp – det kunne ingen anden have gjort.

Sara

 

Jeg fandt Dorte på et tidspunkt, hvor jeg var på kanten til at give helt op

Jeg fandt Dorte på et tidspunkt, hvor jeg var på kanten til at give helt op: langtidssygemeldt, var blevet fyret fra mit gode job med dertil hørende økonomisk kaos, og, vigtigst af alt, så var endnu et parforhold gået i vasken. Jeg vidste, at jeg måtte have hjælp til at finde ud af, hvorfor jeg gang på gang løb panden mod muren. Indtil da havde jeg prøvet alt mellem himmel og jord: terapi, healere, hypnose, clairvoyance, coaches -“you name it.” Det havde kun hjulpet til en vis grad. Noget kunne jeg godt forstå rent intellektuelt, men følelsesmæssigt kom jeg ingen vegne overhovedet. Jeg blev ved med at ende i de samme mønstre igen og igen i mine relationer, og jeg kunne ikke gennemskue, hvad jeg gjorde galt.

Forløbet hos Dorte har været den VILDESTE rejse ind i mig selv! Det har været hårdt, men også virkelig, virkelig smukt og rørende. Dorte er super skarp og så dygtig til at få kredset de skjulte overbevisning ind meget, meget hurtigt – samt at få dem transformeret lige så hurtigt. Den grundoverbevisning, som spærrede ben for mig, kunne jeg aldrig nogensinde have tænkt mig til! 

Dorte får mine aller varmeste anbefalinger; det er den bedste investering, jeg nogensinde har gjort i mig selv. For første gang i mange, mange år kan jeg faktisk nu både se og mærke, hvor fantastisk sød og dejlig, jeg er. Altså på den fede måde! 

Dorte får 10 stjerner ud af 10 mulige

Tove

 

“Jeg er mere mig selv og oplever mere indre balance”

Tusind tak Dorte

De behandlinger, jeg har modtaget hos dig har virkelig gjort en forskel.

Mine relationer til mine nærmeste er blevet meget lettere. Jeg er mere mig selv og oplever mere indre balance. Min krop har mere styrke. Mine grænser mærker jeg tydeligere.

Du er yderst inspirerende. Du er skarp og møder mig lige der, hvor jeg har brug for det.

Håber andre vil finde vejen til dine behandlinger.

Mette

 

“Jeg giver Dorte de varmeste anbefalinger.”

Jeg blev kraftigt opfordret til et forløb hos Dorte, og jeg kan kun sige, at det har været positivt hele vejen igennem.

Dorte er sød og empatisk, og hun viser oprigtig interesse i at finde frem til roden af de negative tanker og fastlåste følelser, der helt ubevidst kan følge os. Det er forunderligt, hvad det er, hun gør ved hjælp af tapping og samtale, men der sker et eller andet! Selv fik jeg blandt andet forløst en følelse, som faktisk var oplevet af min mor i hendes barndom. Undersøgelser har vist, at kvinder kan overføre følelser til deres foster, hvilket er ret tankevækkende. Jeg ville aldrig selv have kunne tænke mig til at denne følelse sad fastlåst i mig, men med Dortes hjælp lykkedes det at forløse følelsen uden, at det overhovedet var ‘planlagt’ eller ‘forudset’.

Dorte profilerer sig også som ‘coach i kærlighed’, og det handler i mine øjne ikke kun om at finde kærlighed til en partner. Det handler også om at omkode ens tanker om sig selv, så man kan føle mere kærlighed til sig selv. Hvis man føler kærlighed til sig selv, så tror jeg, at man får nemmere ved at tiltrække kærligheden og få en kæreste. Jeg føler mig i hvert fald mere parat nu efter forløbet hos Dorte.

Jeg giver Dorte de varmeste anbefalinger.

Jette

 

“jeg følte mig fastlåst i singlelivet”

Jeg startede i maj 2018 et forløb med 5 samtaler hos Dorte.

Jeg var blevet anbefalet at kontakte Dorte af en god ven. Jeg henvendte mig, fordi jeg følte mig fastlåst i singlelivet med alt for mange dårlige oplevelser i rygsækken hvad angår parforhold og i kærlighedslivet.

Dorte’ s meget positive personlighed og tilgang til tingene, og det at hun taler af egen erfaring har givet mig rigtig meget. Hun har lært mig at tænke og gribe tingene anderledes an. Ikke kun, hvad angår kærlighedslivet, men også på de øvrige områder som livet indeholder.

Jeg har helt sikkert fået mod på og lyst til at date igen og er sikker på at kærligheden nok skal findes på min vej i livet.
Jeg kan kun give de bedste anbefalinger.
Klaus S.

 

“tapping” med Dorte, var den bedste gave jeg kunne gi’ til mig selv”

Tak fordi, du lige “kom” ind i mit liv, på det rette sted og hjalp mig fri af fortidens ” SKRAMMEL”.
Vi har i fællesskab, fået gjort “hovedrent” og brugt tid og energi på at luge ukrudtet ud i “egen have”. Så der nu igen er kræfter og lyst, til at byde kærligheden ind.
Jeg ved nu, at jeg fortjener, det bedste, og at “tapping” med Dorte, var den bedste gave jeg kunne gi’ til mig selv.
Du fik mig til at genoptage glæden ved igen at favne, lærreder, pensler og farver. Fra de mørke og triste farver, kom der langsomt glæde og varme.
Jeg kan varmt anbefale Dorte, hun er et sødt, menneske.
Merethe

 

“Jeg vidste ikke at mine selvbilleder og mønstre kunne og skulle ændres”

I mit 37 år gamle liv er der næsten ikke den slags terapi, jeg ikke har prøvet kræfter med. Igennem de sidste 12 år har jeg prøvet alt fra gestalt gruppeterapi, deep dating i tantra-verdenen over til pårørende kursus for voksne børn af alkoholikere til timer hos en kognitiv psykolog, retræter, clairvoyance og gennemført en selvværdsvejlederuddannelse. Og mere til. Jeg har det bedre, men jeg bærer stadig på en stor sorg og smerte, som jeg ikke ved hvordan jeg skal ’snakke’ mig ud af.

Jeg faldt ved et tilfælde over foredraget ’Tak fordi du forlod mig’ og det lød ret anderledes og som noget jeg kunne relatere til. Foredraget rørte noget helt centralt i mig.Jeg valgt at gå i tapping terapi 5 gange hos Dorte, og det vil jeg aldrig nogensinde fortryde.
Jeg vidste ikke at mine selvbilleder og mønstre kunne og skulle ændres, men det blev meget tydeligt, at her lå mine udfordringer gemt. Jeg har gennem forløbet fået en helt ny overbevisning, og jeg kan helt fysisk mærke at min hverdag er blevet lettere. Jeg er nu af den overbevisning at jeg godt kan opnå mine store drømme, og at det nok skal ske. Jeg har en helt anden tro på mig selv og fremtiden.
Jeg er Dorte så utrolig taknemmelig for hendes metoder til at hjælpe mig. Hun er virkelig dygtig, og hendes indlevelse og måde at tilgå mig og min situation på var utrolig nærværende.
Tapping hos Dorte er en af de bedste gaver, jeg har kunnet give mig selv.
Anne A.

 

Mere fri, mere ærlig, mere glad, og tilsyneladende også væsentlig mindre stressbar, samt en indre ro og sikkerhed – det er i hovedtræk hvad jeg har fået ud af 5 sessioner hos Dorte.

Jeg har generelt en naturvidenskabelig tilgang til verden, og var mildt sagt en kende skeptisk over for Dorte og teorierne bag tapping. Selvom jeg måske stadig ikke er klar til at købe hele teoripakken, vil jeg til enhver tid skrive under på at tapping er et utroligt effektivt værktøj til at ændre uheldige tankebaner og vaner.

Det, Dorte laver, virker! Dortes tilgang er gennem tapping terapi, at hele de sår og oplevelser, der gør man nogen gange handler som man gør.

Efter mine 5 sessions, er mine negative og uhensigtsmæssige tankebaner ligesom bare ikke i spil mere!?! – Det er en syret oplevelse.

Tapping Coach – coaching i kærlighed, står der på hjemmesiden – men man får meget meget mere end det. Dels griber baggrunden for dine kærlighedsproblemer jo også ind i dit liv på andre måder, og dels fungerer tapping ret godt på et meget bredere plan. Jeg kan kun anbefale en tur til Tapping-Coach’en.

Vær åben og gå 100% ind i det, og du vil få en fascinerende, overraskende og uforglemmelig oplevelse – det er i hvert fald hvad det blev for mig.

Karsten

 

“Dorte er indlevende, nærværende, respektfuld, omsorgsfuld og hamrende dygtig til sit fag.”

Efter at have hørt foredraget “Tak fordi du forlod mig” var jeg ikke i tvivl om, at Dorte Ravn og hendes tapping-coaching var min vej fremad.
Jeg har et langt ægteskab og et forhold bag mig, som ikke holdt. Jeg har aldrig helt forstået, hvad der gik galt, og har gerne villet blive klogere på min andel. Er i god følelsesmæssig kontakt med mig selv og er ikke bange for at tale om følelser, “fejl/mangler” på egen banehalvdel. Jeg har gået hos en god psykolog gennem årerne og har også haft den der gode følelse af at forstå “det hele”, når jeg gik derfra. Alligevel handlede og reagerede jeg på præcis samme måde i pressede følelsesmæssige situationer uanset hvor meget jeg havde talt med psykologen eller andre!
Nu ved jeg hvorfor! Det sidder i kroppen og i underbevidstheden. Jeg er super god til at “tale” om mine følelser, men mine reaktioner sidder i kroppen. Derfor har jeg sagtens kunnet beslutte mig intellektuelt for at handle anderledes i en given situation, men når så situationen opstod, så har kroppens hukommelse taget over. Og det er lige præcis det, Dorte har hjulpet mig med.
Det, der før triggede mig og fremprovokerede en uhensigtsmæssig reaktion eller handlemønster er nu brudt. Jeg mærker det, men det rammer mig ikke længere. Dortes måde at føre mig igennem forløbet på slår alt, hvad jeg har prøvet. Dorte er indlevende, nærværende, respektfuld, omsorgsfuld og hamrende dygtig til sit fag.
Invester i et forløb hos Dorte, hvis du vil videre i livet.
Ulla Ostenfeld

“Jeg var kørt lidt fast i mit kærlighedsliv; de forhold, jeg endte i, blev hurtigt trælse, og jeg lavede de samme fejl igen og igen.”

Jeg så et opslag om Dortes foredrag og tænkte, at det kunne være interessant at høre om andres problemer med kærligheden. Jeg var kørt lidt fast i mit kærlighedsliv; de forhold, jeg endte i, blev hurtigt trælse, og jeg lavede de samme fejl igen og igen.
Det var et meget interessant foredrag, hvor Dorte fortalte om hendes liv og ødelagte forhold. Det, jeg især bed mærke i, var, at mange af de valg, man træffer, dem træffer man ubevidst, og for at ændre dem skal man arbejde med sin underbevidsthed.
Det har virkelig åbnet mine øjne for, hvad der skal til for at få det bedre og fremadrettet træffe de gode valg.
Efter foredraget tog jeg kontakt til Dorte for at starte i et forløb ved hende, hvilket jeg også varmt kan anbefale.
Anonym mand

 

“der arbejdes med kroppens hukommelse ift. svære oplevelser, der skaber ekko helt op i voksenlivet.”

Jeg vil gerne anbefale fantastiske Dorte Ravn – Tapping Coach – og hendes banebrydende terapi, hvor der arbejdes med kroppens hukommelse ift. svære oplevelser, der skaber ekko helt op i voksenlivet.
For en intellektuelt velbegavet kvinde som jeg, er det super godt at få kroppen med og lægge fornuft og intellekt fra sig.
Det er noget helt andet, end hvad jeg tidligere har oplevet ved gængse psykoterapeutiske metoder.
Dorte – du får et stort 5- stjernet ekko fra mit hjerte og til dit.
Sarah C.

 

“Jeg mærker virkelig en meget stor forandring og har fået en helt anden ro indeni.”

Jeg er meget taknemmelig over det forløb, jeg har haft hos dig. Jeg mærker virkelig en meget stor forandring og har fået en helt anden ro indeni.
Efter sidste session har jeg oplevet en stor kærlighedsfølelse til min mor, hvilket er meget uvant, og jeg havde lyst til at give hende et kram. Forbindelsen mellem min tidligere “til-og-fra” kæreste og mig, ser jeg visuelt som to røde/gyldne reb.
Jeg synes, der er sket så meget godt for mig, efter besøgene hos dig. Jeg mærker en ro inden i og en kærlighed til mig selv. Det har virkelig været forandrende for det “at være mig.
Tina L.

 

Da jeg startede mit forløb hos dig, var jeg lidt skeptisk og tænkte, at det nok ikke kunne gøre mit liv så meget anderledes.

Nu efter at have afsluttet de 5 sessioner, ikke bare tænker jeg, men mærker jeg, inderst inde en KÆMPE forskel.
Jeg har taget vare på hele min person via dette forløb, og det har hjulpet mig til at få en forståelse for mig som person: hvorfor jeg har handlet som jeg har gjort, og hvorfor hele mit liv har været, som det har! Jeg har fundet mig selv og mærket roen indeni, og har fundet ud af, at jeg fremover kan og vil sige fra, hvis der er noget, der gør mig vred, ked af det eller såret. Og det er så vigtigt, for har jeg aldrig kunnet.
Efter forløbet hos dig, har jeg flere gange sagt fra – på en hensyns fuld måde – og lyttet til mig selv og følt glæden i, at jeg nu er så stærk, at jeg kan gøre dette for mig et så vigtig redskab, som jeg hele min barndom har gemt væk. Det har jeg aldrig “turdet” eller været vant til. Jeg har virkelig forandret mig også til at åbne op for mine følelser og det sårbare.
Tusinde tak er ikke nok, kan kun sige, at det er en så værdifuld investering i hele mit liv.
Lone

 

“stress og følelsen af ikke at være “en god nok” mor”

Jeg har gennemgået en behandling med Matrix Re-imprinting af Dorte.
Normalt har jeg det svært med at blive i det, der er svært, når man skal arbejde med sine issues (stress og følelsen af ikke at være “en god nok” mor), men Dorte gjorde det let. Hun kan etablere en tryghed og en sikkerhed i situationen, så det bliver let at begive sig ud på den rejse, det er at være i Matrix.
Tak Dorte – der skete en stor forandring med min tilgang til tilværelsen.
Lotte G.

 

Dorte har været en super god hjælp for mig. Da jeg var aller længst nede, formåede hun at få mig op igen.

Jeg har haft uger, hvor jeg har følt mig helt nede, ked af det og følt, at hele verden var imod mig. Efter at have snakket med Dorte og brugt tapping, følte jeg mig lettet – det var som om en tung byrde blev løftet fra mine skuldre. Jeg havde ikke troet, at tapping kunne hjælpe så hurtigt. Jeg troede, at det hjalp i det lange løb – men det virkede både lige efter at have snakket med Dorte og – også den dag i dag.
Jeg havde ikke troet, at man kunne mærke sin sjæl hele i samarbejde med tapping, men det kunne jeg, og det gav mig en stor følelse af lettelse.
Jeg kan kun give Dorte den bedste anbefaling.
Sofie

 

Kære Dorte. da jeg startede i et forløb hos dig, havde jeg mine tvivl om, hvad du kunne gøre for mig. Men hold da op, hvor blev jeg klogere.

Jeg har i mange år gået og tænkt, at jeg ikke var noget værd. Jeg har haft så lavt et selvværd, så man skulle tro, det ikke kunne være muligt. Hvem kunne dog elske mig og hvordan kunne jeg nogensinde tro på det, hvis der var en der gav udtryk for, at jeg var dejlig. Og ikke mindst, hvordan kunne jeg give kærlighed. Det skal siges, at det at give og modtage kærlighed fra mine børn, ikke er noget problem. Det handler om kærligheden til en mand.
Dorte gik i gang med sessioner af tapping coaching og langsomt men sikkert og ganske professionelt fik jeg ryddet op. For en del år siden hørte jeg en præst holde en tale til nogle konfirmander og han talte om det at være ung og føle sig, enten som et æg – “en hård skal, men blød indeni”…. eller, at være en avocado – “en hård kerne og blød rundt om.” Jeg tænkte: “Spot on – du er et æg” ?. Nu mange år efter og med Dortes hjælp, tænker jeg: “Yes! Nu føler jeg mig som en AVOCADO
Jeg føler, at jeg hviler i mig selv og sidst, men ikke mindst ved jeg nu inderst inde, at jeg ER god nok, og jeg ER værd at elske!
Fra hjertet tusinde tak, Dorte
Annnemette

 

“Jeg er nu dansende på lyserøde skyer”

Tak for et givende og forandrende forløb.
Jeg er nu dansende på lyserøde skyer og har netop været på en uventet ferie samt haft besøg af en fantastisk mand.
Alle spørger efter, hvad der er sket med mig, fordi jeg sprudler og ser så glad ud, hvilket jeg faktisk også er!
Jeg nyder det hele og tager en dag af gangen, og det er i hvert fald ekstraordinært at være mig!
Lene

 

“Det blev hurtigt tydeligt, at jeg havde meget med i min bagage, der skulle ryddes op i.”

Jeg var skeptisk over, om Dorte kunne hjælpe mig med mit massive problem, når intet andet rigtigt havde kunnet gøre en forskel indtil nu. Det blev hurtigt tydeligt, at jeg havde meget med i min bagage, der skulle ryddes op i.
Jeg er også begyndt at date igen og så småt få nedbrudt den hjertemur, jeg havde fået bygget op omkring mig, siden jeg var barn. Den hjertemur, der nok er skyld i, at jeg nu har været single i 7 år og ikke har kunnet forelske mig siden min skilsmisse af frygt for at blive såret og forladt. Muren er ikke helt nedbrudt endnu, men nu begynder håbet at spire for, at den kan blive det, og at jeg igen vil møde kærligheden – og denne gang den kærlighed, der ikke gør ondt og nedbryder. Jeg glæder mig til at nå dertil, hvor jeg kan mærke forandringen i alle aspekter i mit liv. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg med Dortes hjælp kan nå dertil. Det har været en ordentlig omgang, men der var som sagt også meget at rydde op i.
Jeg giver Dorte de varmeste anbefalinger. Hun har hjulpet og inspireret mig så meget, at jeg på sigt håber at kunne lære det, hun kan og gøre en lige så stor forskel for andre, som hun har gjort for mig.
Fra hjertet en meget stor tak.
Anette S.