Kontakt

Ønsker du at vide mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig af med dine kærlighedsproblemer, er du altid velkommen til at kontakte mig: tlf.nr.: +45 30 32 72 99 – mail : info@dorteravn.dk

Jeg tilbyder en kort afklarende introsession til dig, der er seriøs omkring det at få et godt kærlighedsliv.

 • Sessionen foregår kun telefonisk eller via Zoom-link.
 • Pris kr. 500,- for en introsession af ca. 30 min. varighed. (Beløbet refunderes, når du efterfølgende beslutter dig for at gå i gang med et af mine forløb). 

  På en skala fra 0-10 (10 betyder "helt klar"), hvor ligger du?

  Samtykke-erklæring(påkrævet)

  Når du udfylder kontakt-formular, giver du mig samtidig samtykke jf. persondata-loven. Se mere her: persondata-beskyttelse

  Er du klar til at flytte dig?

  Skal det næste kapitel af dit kærlighedsliv – og liv generelt – se anderledes ud, så vil det kræve en ny og bedre version af dig. Er du klar til at flytte dig – skifte niveau – og bevæge dig opad?

  Hvis det er tilfældet, så er du landet det rigtige sted. Undervejs i strategi-sessionen, undersøger vi på, hvorfor du er, hvor du er, samt hvor du gerne vil hen. Strategi-sessionen er for dig, hvis DU er klar til at gøre, hvad der er nødvendigt, så du kan få et gennembrud i dit liv og med dine kærlighedsproblemer. Sessionen er for dig, der har indset, at DU er nødt til at skabe en forandring, for at få det du længes efter.

  • Du vil få hjælp til at afdække de skjulte udfordringer, der saboterer dit kærlighedsliv.
  • Du vil få hjælp til at skabe en krystalklar vision om den partner, du gerne vil have samt det parforhold, du drømmer om.
  • Du vil forlade sessionen med fornyet tro og håb på, at kærligheden også findes for dig.

  Undlad at blive hængende der, hvor du alligevel ikke har fået dine drømme opfyldt. Tillad dig at drømme stort og kickstart dit nye kapitel hos mig.

  “Jeg er Dorte så utrolig taknemmelig for hendes guidance og indstilling og hendes metoder til at hjælpe mig. Hun er virkelig dygtig, og hendes indlevelse og måde at tilgå mig og min situation på var utrolig nærværende. Tapping hos Dorte er en af de bedste gaver, jeg har kunnet give mig selv.”

  “Jeg giver Dorte de varmeste anbefalinger. Hun har hjulpet og inspireret mig så meget, at jeg på sigt håber at kunne lære det, hun kan og gøre en lige så stor forskel for andre, som hun har gjort for mig.”

  “Kærlighedscoach, står der på hjemmesiden – men man får meget meget mere end det. Dels griber baggrunden for dine kærlighedsproblemer jo også ind i dit liv på andre måder, og dels fungerer tapping ret godt på et meget bredere plan. Jeg kan kun anbefale et forløb med Dorte.”

  Udtalelser fra klienter