Kontakt

Ønsker du at vide mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig af med dine relationelle problemer, er du altid velkommen til at kontakte mig: tlf.nr.: +45 30 32 72 99 – mail : info@dorteravn.dk

Adresse: Dorte Ravn, Borggade 3, 4.th., 8000 Aarhus C. – samt online zoom sessioner

Jeg tilbyder “den røde tråd” session til dig, der er seriøs omkring det at få et godt kærlighedsliv og liv.

 • Sessionen foregår kun telefonisk eller via Zoom-link.
 • Pris kr. 750,- for ca. 45 min. varighed.
 • (Sessionen er dog inkluderet, såfremt du efterfølgende påbegynder mit unikke 1:1 transformation & Kærlighedsforløb). 

  På en skala fra 0-10 (10 betyder "helt klar"), hvor ligger du?

  Samtykke-erklæring(påkrævet)

  Når du udfylder kontakt-formular, giver du mig samtidig samtykke jf. persondata-loven. Se mere her: persondata-beskyttelse

  Er du klar til at flytte dig?

  Skal det næste kapitel af dit kærlighedsliv – og liv generelt – se anderledes ud,  end de foregående kapitler i din livsbog, så kræver det en ny og bedre version af dig.

  Er du klar til at blive medskaber af det kærlighedsliv, du længes efter?

  Hvis det er tilfældet, så er du landet det rigtige sted.

  Undervejs i “den røde tråd” sessionen, undersøger vi på, hvorfor du er endt der, hvor du er. Vi taler om, hvad din inderste drøm om kærlighed indeholder, samt hvorfor det er så svært for dig at gøre denne drøm til virkelighed. Du får samtidigt klarhed på de skjulte og ubevidste barrierer, der er den virkelige årsag til de problemer, du oplever.

  “Den røde tråd! session er for dig, der er klar til en personlig forandring, så du kan få det kærlighedsliv, du drømmer om.

  • Du får undervejs i sessionen øje på den røde tråd, som du indirekte slæber med dig fra et parforhold til det næste.
  • Du får klarhed på, hvad du ønsker dig i dit fremtidige kærlighedsliv samt, hvorfor det endnu ikke har været muligt for dig.
  • Du forlader sessionen med fornyet tro og håb på, at holdbar kærlighed også findes for dig.

  Undlad at blive hængende der, hvor du alligevel ikke har fået dine drømme opfyldt.

  Tillad dig at drømme stort og kickstart dit nye kærlighedsliv hos mig.

  “Jeg er Dorte så utrolig taknemmelig for hendes guidance og indstilling og hendes metoder til at hjælpe mig. Hun er virkelig dygtig, og hendes indlevelse og måde at tilgå mig og min situation på var utrolig nærværende. Tapping hos Dorte er en af de bedste gaver, jeg har kunnet give mig selv.”

  “Jeg giver Dorte de varmeste anbefalinger. Hun har hjulpet og inspireret mig så meget, at jeg på sigt håber at kunne lære det, hun kan og gøre en lige så stor forskel for andre, som hun har gjort for mig.”

  “Kærlighedscoach, står der på hjemmesiden – men man får meget meget mere end det. Dels griber baggrunden for dine kærlighedsproblemer jo også ind i dit liv på andre måder, og dels fungerer tapping ret godt på et meget bredere plan. Jeg kan kun anbefale et forløb med Dorte.”

  Udtalelser fra klienter