Parterapi

Via en anderledes og særdeles effektiv form for parterapi, er det mit formål at være med til at forvandle dit parforhold til et sted fyldt med kærlighed, fred og samhørighed. Fremfor et sted hvor der konstant er magtkampe, beskyldninger, afvisninger og skænderier.

Det er mit mål at hjælpe så mange som muligt til at leve et liv fyldt med kærlighed og glæde. Og det er aldrig for sent at finde denne hos dig selv, og at modtage den fra en anden partner.

Få helet fortidens skygger og hjertesorg og bliv medskaber af det parforhold, du ønsker dig.

Lad mig vise dig, hvordan det er muligt:

  • at styrke din relation til din partner ved at rydde op i din skjulte personlige bagage
  • at få afsluttet det der er tilbage fra dine tidligere parforhold samt finde “guldet” i den lærdom du fik med dig
  • at finde modet til at åbne dit hjerte og nedbryde den mur, du har opbygget som beskyttelse mod atter at blive skuffet, såret og ked af det
  • at transformere din nuværende “smerte” til din største styrke
  • at gå fra usikkerhed og modløshed til selvsikkerhed og livsglæde
  • at finde dine skjulte ressourcer og dermed forbedre dit selvværd
  • at komme af med indestængt vrede og frustration

Ved hjælp af EFT-tapping og Matrix Re-imprinting, samt generel kærlighedscoaching, er det muligt at transformere dit parforhold til det, du inderst inde drømmer om.

Hvem har ikke drømt om at møde “prinsen på den hvide hest” og leve lykkeligt til sine dages ende? Men efterhånden som tiden går, opdager du, at det istedet er lykkedes dig at forvandle prinsen til en frø fyldt med slim og knopper?

Du forstår ikke længere, hvem det er, du har dannet par med. Det fyger med beskyldninger om dit og dat. Hvis bare din partner ville forandre sig, så ville alt være godt i din verden – ikke sandt? Hvis nu bare din partner kunne se verden fra din side, så ville alt løse sig – ihvertfald på din banehalvdel!

Det er dog hurtigere og lettere at ændre på dig selv, istedet for at forsøge, at lave din partner om.

Vi er alle et produkt af vores fortid

Derfor har vi alle overbevisninger med os, som er grundlagt i barndommen. De ting, som skete i barndommen og i tidligere parforhold påvirker, hvordan du i dag er i et parforhold.  Ofte er vi ikke bevidste om vore egne mønstre og selv, når vi er bevidste om dem, kan det være svært at ændre herpå. Men det er muligt at ændre på de (negative) overbevisninger, du lever dit liv efter og, som måske er den virkelige grund til, at det ikke rigtigt lykkes for dig at skabe et parforhold, hvor I “tanker hinanden op”, istedet for at nedbryde hinanden. 

Gennem en effektiv parterapi hjælper jeg dig med at omkode de gamle overbevisninger, der er lagret i din underbevidsthed, så du kan skabe den forandring i dit parforhold, som du længes efter. Ved hjælp af tapping er det muligt at opløse gamle traumer, som har medvirket til, at du har skabt negative overbevisninger. Du vil følge dig som forvandlet, når du har givet slip på det, der ligger gemt i kroppen, og som du ubevidst er styret af i dag.

“Et liv uden kærlighed er uden betydning. Kærlighed er livets vand, drik det af hele dit hjerte og hele din sjæl”. (Rumi)

Bestil tid til en indledende introsession