Handelsbetingelser

Produkter og ydelser udbydes af:

Dorte Ravn – Kærlighedscoach, Parkvej 32, 7500 Holstebro – cvr.nr. 37473987

Kontakt: info@dorteravn.dk – mobil 30 32 72 99

Brugsaftale:

Produkter, der er købt på denne hjemmeside, er udelukkende til personlig brug. Enhver form for erhvervsmæssig brug er ikke tilladt, ligesom det ikke er tilladt at gengive tekst og indhold i erhvervsmæssig øjemed.

Købte onlineprodukter:

Købte onlineprodukter kan downloades maks. 2 gange indenfor 14 dage efter foretaget køb.

Alle onlineprodukter er omfattet af loven om ophavsret. De er produceret og distribueret af Dorte Ravn – Kærlighedscoach. Produkterne er til personligt brug og må derfor ikke, hverken gratis eller mod betaling, deles, kopieres, udlånes, publiceres eller sælges.

Det er desuden ikke tilladt at anvende produkterne til undervisning etc.

Fortrydelsesret:

Du har 14 dages fuld fortrydelsesret, når produktet ikke er taget i brug. Du sender bare det fysiske produkt retur samt oplyser dit konto nr., så får du pengene retur.

Fortrydelsesret bortfalder ved køb af digitale produkter:

Som forbruger har du normalt 14 dages fortrydelsesret. Der er dog ingen returret på digitale produkter, efter at download er påbegyndt. Du fraskriver dig således de normale 14 dages returret, når du klikker på download-knappen.

Reklamationsret:

Såfremt fysiske produkter ikke lever op til forventningen, har du altid 14 dages fuld returret.

Foredrag & Workshops:

Ved tilmelding til mine foredrags & workshops, er din tilmelding bindende.

Alle rettigheder til mine workshops og foredrag, bøger og digitale produkter tilhører Dorte Ravn.

Ansvarsfraskrivelse:

Jeg bestræber mig på, at alle oplysninger, både på hjemmesiden samt i mine produkter, er så korrekte som muligt. Brugen af informationerne sker dog på eget ansvar. Jeg fraskriver mig derfor ethvert ansvar for skade, tab, eller følgevirkninger, som måtte opstå direkte eller indirekte som følge af oplysninger fra “Dorte Ravn – Kærlighedscoach.”

Jeg benytter mig af metoder og viden, som jeg har tilegnet mig gennem mine uddannelser, kurser, bøger og personlig erfaring. Mine ydelser såsom individuelle forløb, workshops, foredrag, bøger og digitale produkter stilles til rådighed for køber uden nogen form for garanti.