1:1 Personlig transformation

Transformationsforløb og kærlighed

Varig transformation af dig og dit kærlighedsliv

Undlad at blive hængende der, hvor du nøjes med at skubbe din drøm om et trygt og kærligt parforhold foran dig. 

Få adgang til min personlige hjælp gennem et 1:1 All-in eller udvidet “Transformation & Kærlighed” forløb.

Dette forløb er til dig, der er klar til forandring af dig selv og din måde at stå på i livet.

Kombinationen af min stærke intuition samt de energipsykologiske metoder, jeg benytter mig af, skaber en varig forandring af den skjulte kodning, du fik med dig i din underbevidsthed, da du var mellem 0-6 år.

På den måde undgår du fremadrettet, at de samme triggerpunkter tager livet af endnu et parforhold.

Gennem dette forløb tager både du og kærlighed et varigt kvantespring. 

1:1 “All-in” Transformation & Kærlighed

Til dig der er færdig med at famle rundt i blinde og vil have transformation, støtte og guidning til at forandre dig selv og dit kærlighedsliv.

Du får samtidigt efterfølgende mulighed for at blive klædt godt på med uvurderlig viden i forhold til at klare turen gennem datingjunglen, så du kommer bedst muligt frem til den målstreg, der indeholder din drøm om kærlighed. Når du har været igennem mit 1:1 individuelle forløb, får du en ekstra session med ub, når du går i gang med mit onlineforløb: Lær kunsten at date, så du kan undgå de skjulte faldgruber, som datingjunglen er fyldt af.

Indhold:

Sessionerne foregår enten fysisk i Århus eller online via Zoom. 

Pris: kr. 14.999,- 

Prisen er incl. moms for private og ex. moms for virksomheder.

Såfremt du er i et parforhold, tilrettes prisen, så du får forløbet uden de ting, der omhandler dating!

køb af 1:1 transformation & kærlighedsforløb

Du har mulighed for at betale pr. gang

Har du brug for at tale med mig, før du beslutter dig, så udfyld kontaktformular, så hører du snarest fra mig.

Dit liv og kærlighedsliv tager et kvantespring

Gennem mine “1:1 Transformation & Kærlighed” slipper du en gang for alle den ubevidste kodning, der medvirker at du bliver forelsket i nøjagtigt de samme persontyper uanset, at de ser anderledes ud og hedder noget andet, end din(e) forrige kæreste(r).

Efter endt forløb vil du opleve, at du helt automatisk bliver forelsket i de persontyper, der indeholder det, du længes efter. Dit selvværd bliver samtidigt højt, mens din frygt for at blive afvist eller invaderet forsvinder.

Der sker en forløsning af dine skjulte barrierer på et meget dybt niveau, så de ikke længere skal skabe ravage for dig i dit kærlighedsliv og liv generelt.

Gennem dette forløb kommer du langt hurtigere i mål i et trygt og kærligt parforhold.

Gennem dette forløb bliver du også langt bedre i stand til at navigere i et til tider særdeles useriøst datingkultur, så du ved, hvordan du kommer bedst frem til netop den  målstreg, der indeholder din inderste drøm om kærlighed.

Stop med at famle rundt i blinde i håbet om bedre held i dit næste parforhold.

Det er langt hurtigere, billigere og mere effektivt, at du starter med at rydde op i den skjulte bagage, du slæber med dig fra parforhold til parforhold.

Hvor længe vil du blive ved med at famle rundt i blinde i håbet om bedre held næste gang.

For så bittert at erfare, at du er endt i nøjagtigt samme blindgyde, som du tidligere har befundet dig i?

Hvad siger andre om forløbet?

Der vil være gange, hvor du tænker, hvorfor du ikke bare kan nøjes med en enkelt eller 2-3 sessioner hos Dorte. Dertil vil jeg bare sige: Lad være med at gøre det mod dig selv! Fordi hver eneste gang (også de gange jeg har tænkt, at jeg ikke rigtigt har noget at arbejde med), så finder Dorte, som en fuldstændig mester, altid noget helt essentielt at arbejde med.

Hver eneste gang, jeg har været hos Dorte, har jeg tænkt, ”hvor var det dog vigtigt, at jeg kom, og ”hvor var det dog livsforandrende og hvor var det dog dybt, vi kom ned, og hvor får det dog vidtrækkende konsekvenser.”

En anden meget vigtig ting er, at hvis du ikke arbejder med energi i dag, så kan du ikke flytte noget i din udvikling. Og det er det, vi gerne vil. Så afsted med dig! Det er simpelthen ikke en option at nøjes med mindre end den pakke på 5 sessioner, som Dorte tilbyder. Det betyder virkelig meget og gør en kæmpe forskel at man kommer rundt om det hele. Og Dorte har jo også vild hukommelse. Hun kan huske, hvor man har været henne i sessionerne, samt hvor man skal hen osv.

”Lean back” og hav fuldstændig tillid til det geni, som Dorte er!

Det, der er helt særligt ved Dorte Ravn er, at hun er kærlighed. Som rigtigt mange, der selv coacher, også gerne vil være. Det er dog abstrakt for dem at være kærlighed. Men det er det ikke for Dorte! Det kan du simpelthen mærke på hele den måde, hun er kærlighed på. Den måde, hun møder modstand på. Den måde, hun møder klienter på. Den måde, hun møder det; at tingene ikke går som forventet. Alt det, møder hun med kærlighed. Så hun er simpelthen det, hun formidler og hun er i stand til at overføre det til andre mennesker, så du også mærker kærligheden i dit hjerte samt mærker, at du er kærlighed! Og det er stort!

Så derfor kan jeg virkelig anbefale alle at lære af Dorte Ravn.

1:1 Transformation & Kærlighedsforløb

Lene har aldrig fortrudt

Lene fra København har været igennem mit forløb “1:1 all-in Transformation & Kærlighed”.

“De bedste penge man bruger, er dem man investerer i sig selv. Og mit forløb hos Dorte, er nok de bedste penge, jeg nogensinde har brugt!
Efter en skilsmisse og et par efterfølgende korte relationer, indså jeg til min gru, at mønstre fra mange år tidligere, stadig boede i mig. Selvom jeg både kunne se mig selv udefra og indefra, var det umuligt for mig at kontrollere mine følelser i de her relationer.
Jeg fandt Dorte gennem en søgning, og selvom jeg aldrig havde hørt om den måde, hun arbejder med kroppens hukommelse på, så valgte jeg at følge min fornemmelse af, at hun var seriøs og kunne noget særligt.
Det er svært at forklare den udvikling, jeg har været igennem; det skal nok opleves på egen krop. Jeg har nu en helt anden ro indeni, og lader mig fortælle at jeg har en anden udstråling. Min eneste fortrydelse er, at jeg ikke gjorde det her langt tidligere.

Jeg kan virkelig også varmt anbefale online kurset ”Kunsten at date”, der burde være obligatorisk undervisning i folkeskolen. Faktisk burde det hedde “Kunsten at forstå det modsatte køn” – jeg kan kun sige tak Dorte.”

køb af 1:1 transformation & kærlighedsforløb

Susanne har heller aldrig fortrudt

”Uha – det er mange penge”, tænkte jeg første gang, jeg overvejede et forløb hos Dorte… Og ja, det er mange penge, meeen… Jeg har tidligere haft to forløb hos et par dygtige psykologer, og det har bestemt flyttet mig! Men Dorte flyttede mig så meget længere på  sessionerne hos hende, end psykologerne formåede på 2 x 10 sessioner, så dels går det hurtigere, dels er det billigere i længden.

Jeg har altid haft et usundt, forskruet forhold til kærlighed og nærvær. Det er endt i et forlist ægteskab, en del forhold og endnu flere mislykkede forsøg.

Desuden var jeg, da jeg startede hos Dorte, i endnu et usundt forhold, hvor jeg dog havde sat en deadline for, at han skulle vælge, om han ville mig helt eller slet ikke! Uanset hans valg, havde jeg brug for Dortes hjælp til enten at skabe det bedste forhold, eller til at finde vej fremad uden ham.

Jeg ved ikke, hvor jeg havde været uden Dortes hjælp!

Halvvejs i forløbet droppede min kæreste mig, og jeg var helt ødelagt! For selv om forholdet var usundt, elskede jeg ham jo helt vildt – det var jo derfor, at jeg gik så langt for at få hans kærlighed. Dorte hjalp med at få styr på mig selv i det, og gav mig nogle øvelser med hjem, som jeg udførte. Og jeg vil have forsvoret, at jeg kunne være kommet så hurtigt over det brud! Jeg havde brugt så meget energi på at holde på ham, og var så glad for ham. Uden Dortes hjælp, er jeg sikker på, at jeg havde været flere måneder om at komme videre! Men efter en uge var jeg nogenlunde mig selv.

Da jeg kom til sidste session, smilede jeg stort, for jeg havde allerede mødt min drømmemand.

Aldrig har jeg oplevet kærligheden nemmere. Jeg kan være 100% mig selv og skal ikke leve op til noget. Han har det på samme måde med mig. Vi er så glade for hinanden, og ingen af os har oplevet kærlighed på det plan før. Vi er ikke i tvivl: vi bliver gamle sammen, og vi får det godt 99,5% af vejen.

Så Dorte, af hele mit hjerte tak for din hjælp.”

køb af 1:1 transformation & kærlighedsforløb