1:1 Transformation & Kærlighed

Transformationsforløb og kærlighed

Varig transformation af dig og dit kærlighedsliv

Undlad at blive hængende der, hvor du nøjes med at skubbe din drøm om et trygt og kærligt parforhold foran dig. 

Få adgang til min personlige hjælp gennem et 1:1 All-in eller udvidet “Transformation & Kærlighed” forløb.

Dette forløb er til dig, der er klar til forandring af dig selv og din måde at stå på i livet.

Kombinationen af min stærke intuition samt de energipsykologiske metoder, jeg benytter mig af, skaber en varig forandring af den skjulte kodning, du fik med dig i din underbevidsthed, da du var mellem 0-6 år. På den måde undgår du fremadrettet, at de samme triggerpunkter tager livet af endnu et parforhold. Udover dette, bliver det bare generelt anderledes let at være dig.

Du bliver forelsket i en anden persontype

Gennem mine “1:1 Transformation & Kærlighed” slipper du en gang for alle den ubevidste kodning, der medvirker at du bliver forelsket i nøjagtigt de samme persontyper uanset, at de ser anderledes ud og hedder noget andet, end din(e) forrige kæreste(r).

Efter endt forløb vil du opleve, at du helt automatisk bliver forelsket i de persontyper, der indeholder det, du længes efter. Dit selvværd bliver samtidigt højt, mens din frygt for at blive afvist eller invaderet forsvinder.

Der sker en forløsning af dine skjulte barrierer på et meget dybt niveau, så de ikke længere skal skabe ravage for dig i dit kærlighedsliv og liv generelt. Gennem dette forløb kommer du langt hurtigere i mål i et trygt og kærligt parforhold. Du bliver også langt bedre i stand til at navigere i et til tider særdeles useriøst datingkultur, så du ved, hvordan du kommer bedst frem til netop din målstreg.

Stop med at famle rundt i blinde i håbet om at blive elsket uden alt det, du ikke kunne holde ud i dit seneste parforhold. Det er langt hurtigere og mere effektivt, at du selv finder modet til at rydde op i den skjulte bagage, du slæber med dig fra parforhold til parforhold.

Hvor længe vil du blive ved med at famle rundt i blinde i håbet om bedre held næste gang.

For så bittert at erfare, at du er endt i nøjagtigt samme blindgyde, som du tidligere har befundet dig i?

1:1 “All-in” Transformation & Kærlighed

Til dig der er færdig med at famle rundt i blinde og vil have transformation, støtte og guidning til at forandre dig selv og dit kærlighedsliv.

Indhold:

 • 30 min. telefonisk introsession
 • Online undervisningsmateriale: Slip fri af dit mønster
 • 5 x individuelle transformations sessioner (Vejle, Kbh., eller Holstebro)
 • Du lærer at lave en datingprofil, som hjælper dig i mål via min bog: “Onlinedating, der dur”
 • Du lærer kunsten at date via onlineforløbet: “Kunsten at date” – og undgår alle de usynlige faldgruber i datingjunglen

Pris: kr. 31.000,- incl. moms

Jeg er klar til at gå all-in

Du betaler over 4 månedlige rater.

Og jo – du er den investering værd!

Når du investerer i et forløb hos mig, så investerer du i dig selv og din fremtid.

Du investerer samtidigt også i et højere selvværd; i din evne til at give og modtage; din lykkefølelse; den kærlighed du videregiver til dine børn og så videre. 

  • Du stopper med at lade tilfældigheder være afgørende for dit kærlighedsliv
  • Du stopper med at blive håbefuld forelsket, mens du alligevel ender med at blive skuffet og ked af det
  • Du stopper med at lade dig nøjes og stepper op i den frekvens, hvor du rettelig hører hjemme

Blog indlæg: Når du er vant til at nøjes med

Hvad siger andre om forløbet?

Der vil være gange, hvor du tænker, hvorfor du ikke bare kan nøjes med en enkelt eller 2-3 sessioner hos Dorte. Dertil vil jeg bare sige: Lad være med at gøre det mod dig selv! Fordi hver eneste gang (også de gange jeg har tænkt, at jeg ikke rigtigt har noget at arbejde med), så finder Dorte, som en fuldstændig mester, altid noget helt essentielt at arbejde med.

Hver eneste gang, jeg har været hos Dorte, har jeg tænkt, ”hvor var det dog vigtigt, at jeg kom, og ”hvor var det dog livsforandrende og hvor var det dog dybt, vi kom ned, og hvor får det dog vidtrækkende konsekvenser.”

En anden meget vigtig ting er, at hvis du ikke arbejder med energi i dag, så kan du ikke flytte noget i din udvikling. Og det er det, vi gerne vil. Så afsted med dig! Det er simpelthen ikke en option at nøjes med mindre end den pakke på 5 sessioner, som Dorte tilbyder. Det betyder virkelig meget og gør en kæmpe forskel at man kommer rundt om det hele. Og Dorte har jo også vild hukommelse. Hun kan huske, hvor man har været henne i sessionerne, samt hvor man skal hen osv.

”Lean back” og hav fuldstændig tillid til det geni, som Dorte er!

Det, der er helt særligt ved Dorte Ravn er, at hun er kærlighed. Som rigtigt mange, der selv coacher, også gerne vil være. Det er dog abstrakt for dem at være kærlighed. Men det er det ikke for Dorte! Det kan du simpelthen mærke på hele den måde, hun er kærlighed på. Den måde, hun møder modstand på. Den måde, hun møder klienter på. Den måde, hun møder det; at tingene ikke går som forventet. Alt det, møder hun med kærlighed. Så hun er simpelthen det, hun formidler og hun er i stand til at overføre det til andre mennesker, så du også mærker kærligheden i dit hjerte samt mærker, at du er kærlighed! Og det er stort!

Så derfor kan jeg virkelig anbefale alle at lære af Dorte Ravn.

Med venlig hilsen

Kirsten Stendevad, forfatter, Leder udvikler og stifter af “Illumina International Leadership Academy”

Jeg er klar til at gå all-in

Forelskelse

At være forelsket betyder ikke, at du elsker den person, du er forelsket i.

At være forelsket er en tilstand, hvor du spejler dig i et andet menneske i håbet om endelig at få helet de følelsesmæssige sår, du ubevidst fik påført i barndommen.

At elske et andet menneske betyder, at du har åbnet dit hjerte for det menneske, selvom det involverer en risiko for at blive ked af det.

Sørg for, at du ikke nøjes med at gå forelsket gennem livet. Men at du også både tør elske og blive elsket.

Når forelskelsestilstanden er ovre, vil du nemlig bittert erfare, at du hos den person, du blev “kemisk” forelsket i, atter har fået nøjagtigt de samme negative dilemmaer fra barndommen, som du havde håbet på at undgå.

Blog indlæg: Hvad bliver du egentligt tiltrukket af?