Matrix Reimprinting

e-f-t.seesites.biz_--_801981275Matrix reimprinting er en videreudvikling af EFT skabt af EFT-master Karl Dawson, UK. Matrix reimprinting er en kraftfuld udvidelse af standard-udgaven af EFT tapping. Med metoden kombinerer man EFT tapping med en unik form for “indre barn” healing. EFT-tapping alene tillader dig at komme fri af den følelsesmæssige skade, der er skabt i fortiden, ved at fjerne den følelsesmæssige smerte fra erindringen.

Ved hjælp af Matrix reimprinting, bruger du EFT på dit “indre barn” til først at hele såret, for derefter at omskrive de smertefulde erindringer med en ny positiv og bedre erindring. Du erstatter de smertefulde gamle sår og traumatiske erindringer med positive, kærlige og healende erindringer. Når du har været gennem en matrix-session, vil du ikke længere føle smerte, når du tænker tilbage på en gammel smertefuld erindring. Du vil istedet opleve positive og mere ressourcefyldte følelser i kroppen.

Matrix reimprinting er en mere blid version af EFT tapping. Det har den specielle fordel, at det virker specielt godt i de situationer, hvor det at tilføre almindelig EFT tapping kan være udfordrende. Dette inkluderer, at arbejde med præ-verbale (præ-bevidste) erindringer (også fra tiden i livmoderen) og, hvor personen har problemer med at komme i kontakt med følelser associeret med en erindring. Matrix reimprinting tager den følelsesmæssige helbredelse op til et ny niveau, hvilket medfører en større healing, fred og fornyet personlig kraft.

Nogle af fordelene ved brug af Matrix reimprinting:

  • det er en blidere metode end almindelig EFT tapping
  • man kommer hurtigt ind til kernen af problemet, der er relateret til traumer og overbevisninger
  • man arbejder med før-bevidste følelsesmæssige sår og traumer (før 6 års alderen, inkluderende tiden i livmoderen)
  • man skaber positive følelser, overbevisninger og ressourcer istedet for de gamle erindringer og følelsesmæssige smerte
  • metoden virker især godt for personer, der har svært ved at fantasere
  • metoden åbner op for, at det er muligt at tilgive samt at finde lærdommen og guldet i de gamle erindringer
  • man sender signaler til kroppens celler/DNA om, at det gamle traume nu er overstået, så kroppen istedet kan tillade healing