Single Coaching

 

Har du status som single – og måske opgivet at finde en livspartner? Så hjælper jeg dig med at finde og forløse dine skjulte barrierer, som indirekte står i vejen for dig. Derefter bliver det muligt for dig at møde en ny partner, som kan opfylde alle dine behov.

Men du er nødt til først at foretage en grundig oprydning i egne gamle mønstre og vaner, skyggesider etc.

Hvis du kigger på dine tidligere partnere, er der så en grundlæggende egenskab, der har været den samme? Der er faktisk en god grund til at du forelsker dig i personer, der indeholder lige netop denne personlige egenskab. Og det er det, jeg hjælper dig med at finde og forløse, så din fremtid partner indeholder nogle andre egenskaber. 

Gør noget godt for dig selv og din fremtid – lad mig hjælpe dig med at kigge på det, du bærer med dig.

Du blev født med retten til kærlighed. Ingen behøver gå gennem livet uden. Men mange vælger at leve livet alene, fordi de derved undgår at føle smerten. Men når man vælger denne løsning, bliver man heller aldrig fyldt med den nærende kraft, der findes i sand kærlighed mellem to mennesker.

Ethvert brudt parforhold stjæler et lille stykke af dit hjerte- og det gør ondt helt ind i sjælen.

Vi ønsker alle kærlighed. Det er bundlinjen hos alle. Uanset, om du synger sangen om, at du har opgivet, og at det kun medfører besværligheder og smerte, så længes du måske alligevel inderst inde?

Så før du atter bevæger dig ud i arenaen for at lede efter et nyt kærlighedsforhold, er det allerbedste du kan gøre at kigge på dine tidligere relationer for at se på, hvad der virkede og, hvad der ikke virkede.

Hvis der er noget hos dig selv, som er medvirkende til, at du atter tiltrækker samme type, herunder måske bare et nyt besværligt kærligheds-forhold, vil du så ikke gerne vide, hvad det er? Og slippe fri af det?

Lad os sammen kigge på dine mønstre og sætte dig fri, så du kan opleve den kærlighed, du inderst inde drømmer om. Vi finder frem til din “kærligheds-termostat” og genindstiller den. Kærlighedens termostat er en maskine, der gør det, den er blevet indstillet til (ofte i barndommen). Du styrer ikke bevidst din termostat – den styrer i stedet dig gennem din underbevidsthed.

  • Har du et sted inderst i dit hjerte stadig en fornemmelse af, at et parforhold kan være et magisk sted samt en kilde til livsglæde og kærlighed? Men virkeligheden lever bare ikke op til dine forventninger?
  • Går du fra den ene partner til den anden – på udkig efter den “eneste ene”, men vender altid tomhændet hjem?
  • Har du opgivet håbet om nogensinde at få det parforhold, som du inderst inde stadig drømmer om?
  • Har du indstillet dig på, at det nok er bedst at leve alene? Der er alligevel ingen, der forstår dig! Eller vil have dig?
  • Har du lyst til at finde en ny partner, der ikke blot er en tro kopi af den/dem, du tidligere har været i forhold med?

Efter et individuelt forløb hos mig, vil du opleve, at du får et større selvværd samt mod og tro på, at kærligheden også findes for dig. 

Du vil være fri af gamle traumatiske oplevelser, skjulte negative overbevisninger og hjertemure. Du bliver åben for og klar til at lukke kærligheden ind i dit liv, istedet for at beskytte dig mod at blive såret, afvist og ked af det.

Der er intet mere udfordrende end at se dine venner finde sammen med en partner, eller at indse, at du står foran endnu en ferie helt alene med dig selv.

Det er ikke rart at være alene eller at være usikker på, hvorvidt “den eneste ene” findes et sted derude.

Alt, hvad du ved, er, at det føles uretfærdigt! Du ønsker dig mere af livet end at gå alene på  livets vej!

Det er derfor på tide at holde op med bare at ønske, at kærligheden finder dig. Du bliver nødt til at foretage nogle aktive handlinger og finde ud af, hvorfor tingene er, som de er.

Hvis alt, hvad du gør, er at sidde og håbe, så vil du sidde fast meget længe. Og forhåbentlig er det ikke godt nok for dig.

Bestil tid til en indledende introsession