Foredrag & workshops

Hjertestarter på arbejdspladsen

Alt for meget stress og uro har ofte sine rødder i faktorer, der ubevidst påvirker os negativt. Det handler ikke kun om arbejdspres; det handler om det indre og ydre arbejdsmiljø.

Omkostningerne ved medarbejdere, der er sygemeldt på grund af stress, er betydelige. Denne fraværsperiode påvirker ofte de øvrige teammedlemmer og resulterer i manglende ekspertise og interne frustrationer. Disse problemer breder sig ind i hjertet og motoren i de berørte afdelinger, hvilket påvirker hele virksomhedens præstation og effektivitet.

Mange virksomheder har et u-erkendt behov for en “transformerende hjertestarter” for at styrke samarbejde, sammenhold og produktivitet. I dag kræver det mere end nogensinde at drive en virksomhed med fokus på den vigtigste ressource: medarbejderne.

Den moderne tidsalder kalder på en medmenneskelig og hjerteorienteret tilgang. Udfordringer med relationer på arbejdspladsen ligner ofte dem, der findes i vores personlige relationer.

Et foredrag, der tager pulsen på virksomheden

Introduktion af en “Hjertestarter” på arbejdspladsen!

  • En hjertestarter, der genopliver livet i en afdeling, hvor pulsen næsten er stoppet.
  • En hjertestarter, der sender en beroligende strøm, når spændingerne stiger for meget.
  • En hjertestarter, der omdanner frygt til tidlig “omsorg”, før bundlinjen bliver blodrød.

Det er gennem forståelsen af dig selv, at du forstår din verden

Først ved at forstå vores egen adfærd og skjulte triggerpunkter; bliver vi i stand til at udvise empati og forståelse overfor de kolleger, der ellers vækker ubehagelige følelser hos den enkelte medarbejder.

Dette foredrag giver dig forklaringen på, hvorfor hjertet er den skjulte ressource i virksomheden, der hurtigst skaber effektive forandring i både arbejdsglæde; bundlinje og personale sammenhold.

I vil få ny indsigt og udsigt samt humor og alvor. Foredraget vil vække din nysgerrighed på og forståelse af, hvorfor ”hjertet” er den transformer, der hurtigst forbedrer både bundlinjen; holdånden; julefrokosterne og fremtryller medarbejdere, der gladelig går på og hjem fra arbejde.

Mine foredrag og workshops har rustet både medarbejdere og ledelse til at reducere eller helt undgå omkostningstunge stressforløb.

Gennem mine talrige oplæg og workshops har jeg formået at hjælpe enkeltpersoner og teams med at opnå en bedre selvforståelse, der har bidraget til vedvarende positive og succesrige resultater.

Som uddannet og certificeret relations coach har jeg en unik indsigt i mellemmenneskelige relationer og en række særdeles virksomme værktøjer til at forbedre dem.

For booking send en mail til info@dorteravn.dk

Foredraget opbygges og skræddersyes individuelt til lige netop din virksomhed