Coach Loungen

Coach Loungen er stedet, hvor du bliver tanket op med god energi.

Hvornår: Første onsdag i hver måned fra kl. 19-21.

Fra efteråret 2019 ændres konceptet til en gang i kvartalet.

Mødested: Online, så flere har mulighed for at deltage.

Deltagere: Denne aften er for alle, der har lyst til at møde andre og få en uformel aften med fokus på alt det, der fylder i hverdagen – i kærlighedslivet – og livet generelt.

Formål: Det er mit mål at skabe et sted, hvor latteren og lysten til samvær kommer til at fylde. Et frirum, hvor du får mulighed for at dele tanker og bekymringer. Du kan måske spejle dig i, at andre også går og tumler med noget, som de synes er svært. Men vi vil naturligvis også fejre, når noget går virkelig godt.

Coaching: Der vil være mulighed for sparring direkte med mig, men vi spejler os også i hinanden, så den læring en person har haft, kan komme en anden til gavn. Jeg vil derudover sørge for at have et tema på hver gang, men tager naturligvis udgangspunkt i deltagernes ønsker om temaer mm. Send gerne forslag hertil, hvis du brænder inde med et tema, som du ønsker belyst. Jeg vil endvidere introducere til forskellige øvelser og meditationer.

Praktisk: Vi starter aftenen med at fylde kaffekoppen, og få lidt lækkert til ganen (sidebenene), hvorefter vi tager en hurtig runde, bryder isen og kommer lidt tættere på hinanden. Det er nødvendigt, at du tilmelder dig, så jeg ved, hvor mange stole og kaffekopper jeg skal stille frem. 

Deltager-antallet er begrænset til 10 personer, hvorefter vi løbende udvider, hvis der viser sig behov for dette.

Pris: kr. 125,-  pr. gang

Tilmelding og betaling: Mobilepay: nr. 75336 – Senest to hverdage før. 

Skal år 2018 være det år, hvor dit liv tager en ny drejning? Tag første skridt og tilmeld dig dette arrangement – dog med risiko for nye bekendskaber og personlig udvikling!