Transformations Coaching

Går du med nogle ting, du synes er svært i dit liv? Så har du nu mulighed for en personlig udvikling ved hjælp af en dygtig coach.

Uanset hvilke temaer, der pt. er svære i dit liv, så er det muligt at finde vejen frem på dit indre landkort.

I stedet for at vandre videre på de mørke stier, kan du blive forløst og komme ud på de lyse stier, hvor livet føles let og dejligt.

Transformations coaching er en kraftfuld metode. Sessionerne er ideelle for enhver, der har besluttet sig for at ændre sit nuværende liv til noget bedre.

Stress, angst og depression

Døjer du med stress, angst eller depression, så hjælper mine teknikker dig med både at finde ind til, men også at forløse de bagvedliggende grunde til din tilstand. Og det er ofte nogle andre grunde end dem, du selv forestiller dig!

Transformations coaching benytter sig af energipsykologiske teknikker for at forandre og frigøre fastlåste følelser og ubevidst angst. Det fjerner endvidere de indre blokeringer, der står i vejen for, at du kan leve det liv, du inderst inde har potentialet til. Inderst inde er vi alle positive, kærlige og kreative – dit “autentiske jeg” er særdeles kraft- og værdifuldt, når det bliver foldet helt ud. Du indeholder allerede alt – du er allerede “hel” – du har bare nogle barrierer, som forhindrer dig i at se dette!

Energipsykologi

Gennem et coachingsforløb, der også benytter sig af energipsykologiens metoder: EFT/tapping og Matrix Re-imprinting, bliver det muligt hurtigt at finde ind til centrum af dine problemer. Forandringerne er varige, og det virker hurtigt. Det er ikke nødvendigt at blive re-traumatiseret for at være i stand til at neutralisere de traumer, store såvel som små, som du bærer på.

Når vi arbejder sammen, kan vi hurtigt finde frem til de grundoverbevisninger, som ubevidst styrer dig og dit liv, og som er de virkelige årsager til dine problemer. Grundoverbevisninger er dannet i dine tidligste leveår, hvor de blev lagret som en skjult kodning i din underbevidsthed.

Et forløb hos mig er ikke så langvarigt, som hos de mere gængse terapiformer. Og selvom du ikke kan få tilskud fra det offentlige, så vil et forløb i det lange løb ofte være billigere, gangske enkelt fordi det tager kortere tid.  

Når du vælger et forløb hos mig, investerer du i dig selv og din fremtid. Det vil efterfølgende blive muligt at folde hele dit liv ud på en helt ny måde, uden at skulle gå på kompromis. Du kan endelig lægge fortiden – og din stress, angst eller depression bag dig og skue fremad mod en lysere fremtid.

Lad ikke fortiden definere dig – du er mere end det, der skete for dig i fortiden!

Mit arbejde som coach bygger på min uddannelse som certificeret lifecoach og energipsykologisk terapeut. Ved hjælp af disse metoder, guider jeg mine klienter til at komme fri af negative overbevisninger og gamle traumer etc., og til at åbne op til nye muligheder samt opdagelsen af følelser som indre frihed og glæde.

Det er mit mål at være med til at give et alternativ til det etablerede system, hvor man kan blive ved med at tale om tingene, uden at få fat i den hukommelse, som ”det ubevidste jeg” konstant benytter sig af.

Bestil tid til en indledende introsession