Den mytiske hårdknude

Den mytiske hårdknude, som jeg i mit univers hellere vil kalde “den mystiske hårdknude!”

Hvis hårdknuden er mytisk, er den defineret som en fortælling, der er svær at forandre, og som du må lære at leve med! Men den hårdknude, du oplever i dine parforhold er ikke uforanderlig. Du er bare nødt til at kende den virkelig årsag til; hvorfor du fik netop den hårdknude med dig. Ikke mindst ved, hvordan du opløser knuden en gang for alle. Så den ikke længere skal få lov til at danne grobund for en myte i dit næste parforhold!

Lad dig aldrig slå til tåls med at lære at danse gennem livet og kærligheden med “den mytiske hårdknude”, som mange terapeuter  (og bøger) gerne vil have dig til.

Lev med det?

Den mystiske hårdknude er et dilemma, der går igen gennem alle de parforhold, du til dato har befundet dig i. Det er en hårdknude, der er opstået på grund af noget, du ubevidst bærer med dig.

Begge parter indtræder i et nyt parforhold med hver sin ingrediens, der til sammen danner denne hårdknude.

Hårdknuden er også definerende for, hvem du bliver tiltrukket af. Så din dans gennem den mystiske hårdknude starter allerede, når du igen bliver tiltrukket af de samme skjulte dilemmaer, som du oplevede i dit tidligere parforhold. Hvad jeg mener med den, kan du læse mere om i mit blogindlæg “Hvad bliver du egentligt tiltrukket af?”

Ofte vil vi gerne placere skylden for vores egen ingrediens i den mystiske hårdknude hos modparten. Men for mig handler det aldrig om at placere skylden hos nogen! Ikke en gang hos dig selv! Du skal i stedet finde frem til, hvorfor du fik netop din ingrediens med dig.

Hvorfor blev det, som det blev for dig?

Der kan du nemlig påbegynde din forandringsproces. For her begynder du at pege på dig selv, i stedet for at pege på de andre. Du begynder at tage ansvar, i stedet for at kaste projektioner over mod din kæreste.

Opløs den mystiske hårdknude

Og så skal du gøre brug af en uddannet person, der kan hjælpe dig med at forandre den mystiske ingrediens i din underbevidsthed. Almindelig samtaleterapi lader dig kun forstå dansen samt tage nogle bevidste beslutninger, når du atter bliver trigget.

I min måde at arbejde på, forandrer jeg på den ubevidste kodning, der er grund årsagen til, at du bliver trigget igen og igen, og atter ender med at befinde dig midt i den mystiske hårdknude!

Hvilket ganske enkelt betyder, at du i fremtiden ikke længere er underlagt den mystiske hårdknude, som du har oplevet i dine tidligere parforhold. Efterfølgende bliver du endvidere helt automatisk tiltrukket af en anden persontype. Du reagerer ikke længere fra automatpiloten på det, der tidligere triggede dig.

Dit hjerte åbner sig for gensidig modtagelighed og kærlighed bliver let.

Ingredienser i den mystiske hårdknude

Vidste du, at du har en usynlig ubevidst kodning med dig, som er grundlagt i dig, da du var mellem 0 – 6 år.

Vidste du, at denne ubevidste kodning stadig styrer dit liv og kærlighedsliv, selv om er blevet voksen?

Vidste du, at din ubevidste kodning er en del af dit indre alarmberedskab, hvis fornemmeste opgave er at holde dig i live?

Vidste du, at din underbevidst tager den opgave så alvorligt, at den altid sørger for, at du navigerer gennem livet for at undgå det, din underbevidsthed lærte at afkode som farligt for dig, da du var et lille barn?

Vidste du, at du at det er din ubevidste kodning, der er afgørende for, hvem du bliver tiltrukket af?

Vidste du, at du er nødt til at ændre på din ubevidste kodning for at blive tiltrukket af en anden persontype, end du plejer?

Vidste du, at du ikke behøver at affinde dig med det, din underbevidsthed lærte at tro på som en sandhed om dig?

Vidste du, at du ikke behøver at lære at danse gennem livet med denne kodning, men kan få hjælp til at installere en ny?

Vidste du, at uanset hvor mange gange, du skifter en kæreste ud med en ny, så er du stadig den samme person i enhver relation?

Vidste du, at du er nødt til at skabe forandring i din underbevidsthed, før du kan få din inderste drøm om kærlighed til at blive til virkelig?

Vidste du, at du ikke behøver at lade dig nøjes med at forsøge at navigere gennem livet og kærligheden med den ubevidste kodning, du fik med dig, da du var et lille barn?

Vidste du, at du altid har det bedste til gode, når du forandrer på din ubevidste kodning?

Du er kærlighed

Vidste du, at du godt må være lykkelig?

Vidste du, at du fortjener det allerbedste?

Vidste du, at du er værdifuld og værd at elske?

Vidste du, at du er ren kærlighed i din inderste essens?

Vidste du, at jeg er her for at antænde din indre flamme og få dit lys til at stråle?

Vidste du, at jeg stiller ind på dit energifelt og hurtigt og effektivt hjælper dig fri af din ubevidste kodning?

Vidste du, at det er min livsmission at åbne så mange lukkede hjerter som muligt og gør dem klar til at modtage kærlighed ubetinget?

Vidste du, at jeg også kan åbne dit hjerte?

Indstil din GPS til kærlighed

Derfor forelsker du dig altid i den samme persontype!

Altså lige indtil du opløser ingrediensen i din mystiske hårdknude og får installeret en ny følelsesmæssig barndom i din underbevidsthed.

Stop med at lade dig nøjes med at forstå den mytiske hårdknude. Start med at vende pilen mod dig selv; indstil din GPS til kærlighed fra et nyt sted inde i dig.

Så bliver det muligt for dig at opleve kærlighed fra det sted, der lige nu kun lever som en drøm i dit indre hjertekammer.