Udtalelser

 • “Som at blive født på ny.

  Næsten sådan har det været at være igennem tapping-forløbet hos Dorte. Jeg er i dag rigtig glad for at jeg som mand tog mod til mig, og bad om hjælp til at komme videre i livet…

  Efter 2 længerevarende, men mislykkede forhold (hhv. 20 og 10 år) fandt jeg ud af der var et mønster, der gik igen. Vi gik fejl af hinanden og selvom vi begge ønskede et tættere forhold, så fjernede vi os mere og mere fra hinanden.

  Tilfældigvis så jeg et opslag om en ”Kærlighedscoach”, der via en speciel ”tapping-teknik” hjælper personer som mig udover dette. Dorte viste mig, at årsagen skulle findes i de ”triggere” som vi alle bærer med os fra tidlig barndom.

  Mange gange i mit liv har disse ”triggere” været årsag til at jeg har følt mig enten angrebet eller nedgjort – både i privatlivet og i mit erhvervsliv – hvilket har medført fastlåste konflikter, som hver gang har efterladt rester af skuffelse og vrede.

  Dorte har en enestående evne til at finde frem til minder, som man troede for længst var glemt. Minder som var årsagen til at jeg reagerede destruktivt i specifikke situationer. Hendes teknik fjerner virkelig disse ”triggere”. Jeg har efterfølgende bemærket, at jeg ikke længere føler mig angrebet, som jeg tidligere ville have gjort i samme situationer. Derimod opnår jeg faktisk en større gennemslagskraft på arbejdet og får en positiv respons.

  Dorthe har lært mig at mærke mig selv; at kende mig selv, og at finde frem til hvad det egentlig er, jeg søger. Jeg har lært at sætte pris på at være i mit eget selskab. Og jeg kan efterfølgende sagtens se, at det er forudsætningen for, at andre også kan sætte pris på at være i mit selskab.

  Efter 5 sessioner hos Dorte føler jeg mig som en ny og genfødt mand, der er klar til igen at vove at gøre mig sårbar for at finde lykken med ”den eneste ene.” Lars, 52 år, foråret 2019

 • ”Uha – det er mange penge”, tænkte jeg første gang, jeg overvejede et forløb på 5 sessioner hos Dorte… Og ja, det er mange penge, meeen… Jeg har tidligere haft to forløb hos et par dygtige psykologer, og det har bestemt flyttet mig! Men Dorte flyttede mig så meget længere på de 5 sessioner, end psykologerne formåede på 2×10 sessioner, så dels går det hurtigere, dels er det billigere i længden.

Jeg har altid haft et usundt, forskruet forhold til kærlighed og nærvær. Det er endt i et forlist ægteskab, en del forhold og endnu flere mislykkede forsøg. Desuden var jeg, da jeg startede hos Dorte, i endnu et usundt forhold, hvor jeg dog havde sat en deadline for, at han skulle vælge, om han ville mig helt eller slet ikke. Men uanset hans valg, havde jeg brug for Dortes hjælp – enten til at skabe det bedste forhold, eller, til at finde vejen frem i kærligheden uden ham.

Jeg ved ikke, hvor jeg havde været uden Dortes hjælp! Halvvejs i forløbet (før min deadline) droppede min kæreste mig, og jeg var helt ødelagt… Virkelig!!! For selv om forholdet var usundt, elskede jeg ham jo helt vildt – det var jo derfor, at jeg gik så langt for at få hans kærlighed. Jeg købte derfor en ekstra gang hos Dorte, som ud over at få rimelig styr på mig her og nu, også gav mig nogle øvelser med hjem, som jeg udførte. Og jeg vil have forsvoret, at jeg kunne være kommet så hurtigt over bruddet!!! Jeg havde brugt så meget energi på at holde på ham, og var så uendelig glad for ham, og uden Dortes hjælp, er jeg sikker på, at jeg havde været flere måneder om at komme videre! Men efter en uge var jeg nogenlunde mig selv ❤️

Derefter fortsatte jeg forløbet, men der gik lidt lang tid, inden vi kunne få kalenderne til at passe sammen til den sidste session i forløbet. Mine lektier til denne session var, at jeg skulle stille skarpt på, hvordan mit drømme-forhold ser ud… Og da jeg kom til Holstebro den sidste gang, smilede jeg stort – for jeg havde allerede mødt ham… ❤️ Og aldrig har jeg oplevet kærligheden nemmere: jeg kan være 100% mig selv og skal ikke leve op til noget. Han har det på samme måde med mig. Vi er så glade for hinanden, og ingen af os har oplevet kærlighed på det plan før. Vi er ikke i tvivl: vi bliver gamle sammen, og vi får det godt 99,5% af vejen.

Så Dorte, af hele mit hjerte TAK FOR HJÆLPEN ❤️ Susanne, 47 år, juli 2019

 • “Jeg har nu været hos Dorte få gange og måske ses vi aldrig igen – og måske gør vi. For en ting er helt sikkert. Har jeg igen brug for hjælp til at rydde op/ud i gamle traumer og mønstre i mit liv, er det helt sikkert Dorte, jeg vil bruge!Jeg har prøvet hypnose. Jeg har prøvet psykologer. Jeg har haft samtale- terapi og massage. Jeg har fået rigtig mange gode redskaber til at takle mine problemer og gentagne udfordringer med børnene, og med kæresten, som blev til manden. Årene gik! Men alligevel blev jeg ved med at kæmpe med/mod mine følelser. For min hjerne sagde en ting og forstod det logiske samt, hvad der skulle siges i en given situation. MEN MIN KROP OG MINE FØLELSER sagde noget helt andet. Og jeg var så forvirret! Hvorfor får jeg ikke snart løsningen på dette……!!!?Jeg hørte om Dorte fra min gode veninde. Men jeg var noget skeptisk, for jeg synes jo, at jeg havde prøvet så meget. Men jeg havde også en eller anden tro på, at det her var anderledes. Så jeg fik booket et møde med Dorte og vi fik snakket mine problematikker igennem og hun mente, at hun kunne hjælpe mig.OG DET KUNNE HUN ❣Det Dorte kan, er stadig vildt og lidt uforståeligt for mig. De trælse følelser jeg har gået med hele mit 45 årig liv, er pludselig forsvundet. Pludselig er der harmoni mellem mine tanker og mine følelser. – Af ❤TAK – Rikke Nørskov, maj 2019. “
 • Jeg var helt nede i kulkælderen efter at mit 3. forhold var gået i stykker. Igen en fiasko! Forgrædt, fortvivlet og med en følelse af håbløshed havde jeg prøvet, at granske mig selv og de forhold jeg havde været i, og på en måde kunne jeg godt se en rød tråd, men jeg kunne alligevel ikke finde ind til selve kernen. Jeg fandt et opslag om Dorte på nettet, og min fornemmelse sagde mig, at Dorte havde nøglen til min “lås”. Uden helt at vide, hvad jeg gik ind til, startede jeg i et forløb hos Dorte. Det var kort og intenst, men det var den vildeste rejse ind i mig selv. Hurtigt blev det klart for mig, at jeg ubevidst tiltrak en type af mænd, der kom til at fungerede som et “plaster” på de “sår” jeg havde fået med mig fra min barndom. Det var mænd, som ikke behandlede mig på en kærlig og respektfuld måde. Men jeg havde inderst inde heller aldrig troet, at jeg var værd at elske. Dorte fik helet alle sårene – helt uden, at jeg skulle gøre noget. Jeg skulle ikke engang hjem og øve mig i noget😃 Allerede efter første session kunne jeg mærke en forandring inde i mig selv. Mine forbehold og parader havde jeg ikke længere brug for. Jeg reagerede anderledes, når jeg var sammen med andre mennesker. Men det bedste af det hele er, at jeg nu føler mig hjemme i mig selv. Jeg er blevet bevidst om, hvad der gjorde, at jeg havde tiltrukket de forkerte mænd – og de kommer aldrig ind i mit liv mere, for jeg har ikke længere brug for dem. Mine sår er helet. Jeg ved også nu, hvad det er for en type mand jeg har brug for, da Dorte netop har hjulpet med at synliggøre dette for mig. Jeg tror nu på kærligheden, og jeg ved, at jeg er værd at elske. Og den dag han dukker op, så er jeg SÅ klar 😃💕 Tak Dorte for din hjælp. Det kunne ingen anden have gjort. Sara, marts 2019
 • Jeg fandt Dorte på et tidspunkt, hvor jeg var på kanten til at give helt op: langtidssygemeldt, var blevet fyret fra mit gode job med dertil hørende økonomisk kaos, og, vigtigst af alt, så var endnu et parforhold gået i vasken. Jeg vidste, at jeg måtte have hjælp til at finde ud af, hvorfor jeg gang på gang løb panden mod muren. Indtil da havde jeg prøvet alt mellem himmel og jord: terapi, healere, hypnose, clairvoyance, coaches, you name it. Det havde kun hjulpet til en vis grad. Noget kunne jeg godt forstå rent intellektuelt, men følelsesmæssigt kom jeg ingen vegne overhovedet. Jeg blev ved med at ende i de samme mønstre igen og igen i mine relationer, og jeg kunne ikke gennemskue, hvad jeg gjorde galt. Det har været den VILDESTE rejse ind i mig selv! Det har været hårdt, men også virkelig, virkelig smukt og rørende. Dorte er super skarp og så dygtig til at få kredset de skjulte overbevisning ind meget, meget hurtigt – og få dem transformeret lige så hurtigt. Den grundoverbevisning, som spærrede ben for mig, kunne jeg aldrig nogensinde have tænkt mig til! 

Dorte får mine aller varmeste anbefalinger; det er den bedste investering, jeg nogensinde har gjort i mig selv. For første gang i mange, mange år kan jeg faktisk nu både se og mærke, hvor fantastisk sød og dejlig, jeg er. Altså på den fede måde! Dorte får 10 ❤️ ud af 10 mulige, Tove, september 2018 

 • “Tusind tak Dorte. De behandlinger jeg har modtaget hos dig har virkelig gjort en forskel. Mine relationer til mine nærmeste er blevet meget lettere. Jeg er mere mig selv og oplever mere indre balance. Min krop har mere styrke. Mine grænser mærker jeg tydeligere. Du er yderst inspirerende, du er skarp og møder mig lige, der, hvor jeg har brug for det. Håber andre vil finde vejen til dine behandlinger.” Mette, 41 år, oktober 2018
 • “Jeg blev kraftigt opfordret til et forløb hos Dorte, og jeg kan kun sige, at det har været positivt hele vejen igennem.

Dorte er sød og empatisk, og hun viser oprigtig interesse i at finde frem til roden af de negative tanker og fastlåste følelser, der helt ubevidst kan følge os. Det er forunderligt, hvad det er, hun gør ved hjælp af tapping og samtale, men der sker et eller andet! Selv fik jeg blandt andet forløst en følelse, som faktisk var oplevet af min mor i hendes barndom. Undersøgelser har vist, at kvinder kan overføre følelser til deres foster, hvilket er ret tankevækkende. Jeg ville aldrig selv have kunne tænke mig til at denne følelse sad fastlåst i mig, men med Dortes hjælp lykkedes det at forløse følelsen uden, at det overhovedet var ‘planlagt’ eller ‘forudset’.

Dorte profilerer sig også som ‘coach i kærlighed’, og det handler i mine øjne ikke kun om at finde kærlighed til en partner. Det handler også om at ‘omkode’ ens tanker om sig selv, så man kan føle mere kærlighed til sig selv. Hvis man føler kærlighed til sig selv, så tror jeg, at man får nemmere ved at tiltrække kærligheden og få en kæreste. Jeg føler mig i hvert fald mere parat nu efter forløbet hos Dorte.

Jeg giver Dorte de varmeste anbefalinger.” Jette, Holstebro, august 2018

 • Jeg startede i Maj 2018 et forløb med 5 samtaler hos Dorte. Blev anbefalet at kontakte Dorte af en god ven. Følte mig fastlåst i singlelivet med alt for mange dårlige oplevelser i rygsækken hvad angår parforhold og i kærlighedslivet.
  Dorte’ s meget positive personlighed og tilgang til tingene, og det at hun taler af egen erfaring har givet mig rigtig meget. Lært mig at tænke og gribe tingene anderledes an. Ikke kun hvad angår kærlighedslivet men også på de øvrige områder som livet indeholder.

  Har helt sikkert fået mod og lyst til at date igen og er sikker på at kærligheden nok skal findes på min vej i livet. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger. Klaus S., august 2018
 • Tak fordi, du lige “kom” ind i mit liv, på det rette sted og hjalp mig fri af fortidens ” SKRAMMEL”. Vi har i fællesskab, fået gjort “hoved-rent” og brugt tid og energi, på at luge ukrudtet ud i “egen have”. Så der nu igen er kræfter og lyst, til at byde kærligheden ind. Jeg ved nu at jeg fortjener, det bedste og at “tapping” med Dorte, var den bedste gave jeg kunne gi’ til mig selv. Du fik mig til at genoptage glæden ved igen at favne, lærreder, pensler og farver. Fra de mørke og triste farver, kom der langsomt glæde og varme.  Jeg kan varmt anbefale Dorte, hun er et sødt, menneske. Merethe, Vejle, juni 2018
 • I mit 37 år gamle liv er der næsten ikke den slags terapi, jeg ikke har prøvet kræfter med. Igennem de sidste 12 år har jeg prøvet alt fra gestalt gruppeterapi, deep dating i tantra-verdenen over til pårørende kursus for voksne børn af alkoholikere til timer hos en kognitiv psykolog, retræter, clairvoyance og gennemført en selvværdsvejlederuddannelse. Og mere til. Jeg har det bedre, men jeg bærer stadig på en stor sorg og smerte, som jeg ikke ved hvordan jeg skal ’snakke’ mig ud af.Jeg faldt ved et tilfælde over foredraget ’Tak fordi du forlod mig’ og det lød ret anderledes og som noget jeg kunne relatere til. Foredraget rørte noget helt centralt i mig.Jeg valgt at gå i tapping terapi 5 gange hos Dorte. Det vil jeg aldrig nogensinde fortryde. Mit dybeste ønske i denne verden er at finde kærligheden og få en familie bestående af en dejlig mand samt et måske to børn.  Det er dog langt fra lykkes mig endnu. Med en far der leverede sperm på 70’er maner og derefter ikke rigtig ville have noget med mig at gøre; og en mor, der bare gerne ville have et barn, selvom hun hele mit liv har haft et massivt alkoholproblem, så har jeg en grundlæggende tro på og dyb følelse af at ingen vil mig og at jeg ikke er god nok. Svigt, misbrug, lavt selvværd, ingen viste eller sagte følelser er billeder på min opvækst og har til stadighed været en grundsten i mit voksne liv. Min mor har trods alt været ret sej, og med kår hun nu havde, har min opvækst givet mig et gå på mod rent professionelt og jeg er meget målrettet, når det kommer til arbejde og de mere maskuline og ’hårde’ mål. Jeg har dog aldrig følt jeg var værd at elske for en mand. Det er kommet meget til udtryk i en årrække med mange skiftende partnere, en masse ulykkelige forelskelser og mange ’forkerte’ mænd på min vej. En vej præget af en masse tårer, store spørgsmålstegn og lavt selvværd.Jeg tror meget på, at man tiltrækker folk der hvor man selv er, og jeg vidste ikke at udfordringen og mønstrene faktisk lå ved mig selv. Som Dorte siger, så er jeg den eneste konstant i mit liv. Jeg anede ikke, at det faktisk var mig, der var følelsesmæssigt utilgængelig. Jeg vidste ikke at mine selvbilleder og mønstre kunne og skulle ændres, men det blev meget tydeligt, at her lå mine udfordringer gemt.Jeg har været ved Dorte 5 gange nu. Jeg har fået en helt ny overbevisning og jeg kan helt fysisk mærke at min hverdag er blevet lettere. Der er ingen tvivl om mine traumer har siddet fast i kroppen. De billeder og situationer, farver og følelser, der kom frem under Dortes tapping var ret tydelige og viste mig rigtig godt på vej. Sammen fandt vi kernen til nogle af mine mønstre, hvor al min smerte startede og fik disse billeder vendt til noget positivt. Det var et meget stærkt værktøj for mig og energierne har virkelig hjulpet. Jeg er nu af den overbevisning at jeg godt kan opnå mine store drømme og at det nok skal ske. Jeg har en helt anden tro på mig selv og fremtiden. Jeg skal nok møde kærligheden når tid er.Jeg er Dorte så utrolig taknemmelig for hendes guidance og indstilling og hendes metoder til at hjælpe mig. Hun er virkelig dygtig, og hendes indlevelse og måde at tilgå mig og min situation på var utrolig nærværende. Tapping hos Dorte er en af de bedste gaver, jeg har kunnet give mig selv. Anne A., Herning, april 2018
 • Dortes væremåde og hendes terapibehandlinger har betydet livet og en verden til forskel for mig. Jeg vil aldrig glemme Dorte og for evigt være hende taknemmelig – hun er en ener! Da jeg først gang kom til Dorte, var mit liv i oprør/opgør på flere planer. Jeg havde på det tidspunkt været sygemeldt og delvist sygemeldt i 8 mdr. med udbrændthed – kunne maks arbejde 10 timer om ugen og var alligevel flad på batterierne, når jeg kom hjem. Udbrændt i forhold til arbejde og i mit privatliv. Jeg fik en masse sparring af forskellige fagpersoner, og meget tydede på, at jeg nok ikke ville kunne komme op og arbejde fuld tid igen. Jeg prøvede også alternativer som akupunktur og hypnoterapi i det håb at få det bedre, men resultaterne udeblev. I løbet af mit sygdomsforløb havde jeg også fået diagnosen diabetes 2 og søvnapnø. Til sidst måtte jeg efter 9 mdrs. delvis sygemelding fuldtidssygemelde mig igen – uden at have kunnet trappe op i tid og energi.

Jeg kom til Dorte i maj 2017 med helt flade batterier og derved mangel på energi overhovedet til at klare en helt almindelig hverdag. Jeg kendte TFT/EFT og havde før haft gode resultater med det, men til nogle mindre problematiske ting. Matrix Reimprinting kendte jeg ikke så meget til. Jeg var skeptisk over, om Dorte kunne hjælpe mig med mit massive problem, når intet andet rigtigt havde kunnet gøre en forskel indtil nu.Det blev hurtigt tydeligt, at jeg havde meget med i min bagage, der skulle ryddes op i. Det første vi tog fat på var selvfølgelig min dårlige søvn, der tydede på søvnapnø, og som er behandlingskrævende med iltmaske om natten. Da jeg skulle indlægges og have den endelige dom efter 2 mdr. hos Dorte, var mine symptomer på søvnapnø forsvundet, og jeg blev sendt hjem uden maskine og uden søvnapnø. Glæden var stor hos mig. Så kunne vi koncentrere os om at få mig tilbage på arbejdet. 14/8 2017 vendte jeg gradvist tilbage på jobbet startende på 10 timer – ikke med hiv og sving denne gang, men med en autentisk energi og tilstedeværelse i mit arbejde, som jeg ikke havde haft længe. Nu hvor vi nærmer os udgangen af 2017, forventer jeg at være på fuld tid igen fra 1/1 2018.

Jeg er sikker på, at jeg ikke var kommet hertil uden de teknikker, som Dorte anvender så godt og professionelt. Min private fysiske energi hjemme er ikke helt så langt endnu som på arbejdet. Jeg er dog heldigvis blevet gladere og socialt udadvendt igen, men har ikke megen overskud til at få klaret de huslige opgaver endnu, så de hober sig stadig op.Jeg er også begyndt at date igen og så småt få nedbrudt den hjertemur, jeg havde fået bygget op omkring mig, siden jeg var barn. Den hjertemur der nok er skyld i, at jeg nu har været single i 7 år og ikke har kunnet forelske mig siden min skilsmisse af frygt for at blive såret og forladt. Muren er ikke helt nedbrudt endnu, men nu begynder håbet at spire for, at den kan blive det, og at jeg igen vil møde kærligheden – og denne gang den kærlighed, der ikke gør ondt og nedbryder. Jeg glæder mig til at nå dertil, hvor jeg kan mærke forandringen i alle aspekter i mit liv. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg med Dortes hjælp kan nå dertil. Det har været en ordentlig omgang, men der var som sagt også meget at rydde op i.

Jeg giver Dorte de varmeste anbefalinger. Hun har hjulpet og inspireret mig så meget, at jeg på sigt håber at kunne lære det, hun kan og gøre en lige så stor forskel for andre, som hun har gjort for mig. Af hjertet tak. Anette, Skanderborg

 • Mere fri, mere ærlig, mere glad, og tilsyneladende også væsentlig mindre stressbar, samt en indre ro og sikkerhed – det er i hovedtræk hvad jeg har fået ud af 5 sessioner hos Dorte.Jeg har generelt en naturvidenskabelig tilgang til verden, og var mildt sagt en kende skeptisk over for Dorte og teorierne bag tapping. Selvom jeg måske stadig ikke er klar til at købe hele teoripakken, vil jeg til enhver tid skrive under på at tapping er et utroligt effektivt værktøj til at ændre uheldige tankebaner og vaner. Det, Dorte laver, virker! Dortes tilgang er, gennem tapping terapi, at hele de sår og oplevelser, der gør man nogen gange handler som man gør. Efter mine 5 sessions, er mine negative og uhensigtsmæssige tankebaner ligesom bare ikke i spil mere!?! –  Det er en syret oplevelse.Tapping Coach – coaching i kærlighed, står der på hjemmesiden – men man får meget meget mere end det. Dels griber baggrunden for dine kærlighedsproblemer jo også ind i dit liv på andre måder, og dels fungerer tapping ret godt på et meget bredere plan. Jeg kan kun anbefale en tur til Tapping-Coach’en. Vær åben, gå 100% ind i det, og du vil få en fascinerende, overraskende og uforglemmelig oplevelse – det er i hvert fald hvad det blev for mig, Karsten, Århus
 • Efter at have hørt foredraget “Tak fordi du forlod mig” var jeg ikke i tvivl om, at Dorte Ravn og hendes tapping-coaching var min vej fremad. Jeg har et langt ægteskab og et forhold bag mig, som ikke holdt. Jeg har aldrig helt forstået, hvad der gik galt, og har gerne villet blive klogere på min andel. Er i god følelsesmæssig kontakt med mig selv og er ikke bange for at tale om følelser, “fejl/mangler” på egen banehalvdel. Jeg har gået hos en god psykolog gennem årerne og har også haft den der gode følelse af at forstå “det hele”, når jeg gik derfra. Alligevel handlede og reagerede jeg på præcis samme måde i pressede følelsesmæssige situationer uanset hvor meget jeg havde talt med psykologen eller  andre!

Nu ved jeg hvorfor! Det sidder i kroppen og i underbevidstheden. Jeg er super god til at “tale” om mine følelser, men mine reaktioner sidder i kroppen. Derfor har jeg sagtens kunnet beslutte mig intellektuelt for at handle anderledes i en given situation, men når så situationen opstod, så har kroppens hukommelse taget over. Og det er lige præcis det, Dorte har hjulpet mig med. Det, der før triggede mig og fremprovokerede en uhensigtsmæssig reaktion eller handlemønster er nu brudt. Jeg mærker det, men det rammer mig ikke længere. Dortes måde at føre mig igennem  forløbet på slår alt, hvad jeg har prøvet. Dorte er indlevende, nærværende, respektfuld, omsorgsfuld og hamrende dygtig til sit fag. Prøv det, hvis du vil videre i livet. Ulla Ostenfeld, Vejle

 • Jeg så et opslag om foredraget og tænkte, at det kunne være interessant at høre om andres problemer med kærligheden. Jeg var kørt lidt fast i mit kærlighedsliv; de forhold, jeg endte i, blev hurtigt trælse, og jeg lavede de samme fejl igen og igen. Det var et meget interessant foredrag, hvor Dorte fortalte om hendes liv og ødelagte forhold. Det, jeg især bed mærke i, var, at mange af de valg, man træffer, dem træffer man ubevidst, og for at ændre dem skal man arbejde med sin underbevidsthed. Det har virkelig åbnet mine øjne for, hvad der skal til for at få det bedre og fremadrettet træffe de gode valg. Efter foredraget tog jeg kontakt til Dorte for at starte i et forløb ved hende, hvilket jeg også varmt kan anbefale. Anonym mand fra kammerat.nu                                                                                                                                                    
 •  Jeg vil gerne anbefale fantastiske Dorte Ravn – Tapping Coach – og hendes banebrydende terapi, hvor der arbejdes med kroppens hukommelse ift svære oplevelser, der skaber ekko helt op i voksenlivet. For en intellektuelt velbegavet kvinde som jeg, er det super godt at få kroppen med og lægge fornuft og intellekt fra sig. Noget helt andet end hvad jeg tidligere har oplevet ved gængse psykoterapeutiske metoder. Dorte – du får et stort 5- stjernet ekko fra mit hjerte og til dit, Sara Christiansen                                                                                                      
 • Kære Dorte. da jeg startede i et forløb hos dig, havde jeg mine tvivl om, hvad du kunne gøre for mig. Du sagde til mig: Hvis du ikke får noget ud af det, får du nogle af dine penge tilbage. Du kunne nok godt mærke min skepsis. Jeg tænkte…hmm…så kan hun nok et eller andet. Og hold da op! Jeg blev klogere. Jeg har i mange år gået og tænkt, at jeg ikke var noget værd. Jeg har haft så lavt et selvværd, så man skulle tro, det ikke kunne være muligt. Hvem kunne dog elske mig og hvordan kunne jeg nogensinde tro på det, hvis der var en der gav udtryk for, at jeg var dejlig. Og ikke mindst, hvordan kunne jeg give kærlighed. Det skal siges, at det at give og modtage kærlighed fra mine børn, ikke er noget problem. Det handler om kærligheden til en mand.
  Dorte gik i gang med sessioner af tapping coaching og langsomt men sikkert og ganske professionelt fik jeg ryddet op. Først opstod en følelse af tomhed og ensomhed, men derefter blev jeg fyldt op med alt muligt godt og ikke mindst troen på, at jeg ER værd at elske og at jeg ER god nok, som jeg er. For en del år siden hørte jeg en præst holde en tale til nogle konfirmander og han talte om det at være ung og føle sig enten som et æg – “en hård skal, men blød indeni”…. eller at være en avocado – “en hård kerne og blød rundt om.” Jeg tænkte: “Spot on – du er et æg” ?. Nu mange år efter og med Dortes hjælp, tænker jeg: “Yes! Nu føler jeg mig som en AVOCADO “❤. Jeg føler, jeg hviler i mig selv og sidst, men ikke mindst: Jeg ER god nok og jeg ER værd at elske! Måske gentager jeg mig selv, men det kan heller ikke siges tit nok, for det er sådan, jeg er begyndt at føle…dybt i mit hjerte ❤. Tusind tak, Dorte ❤❤ A. – 48 år                                                                            
 • Jeg er meget taknemmelig over det forløb, jeg har haft hos dig. Jeg mærker virkelig en meget stor forandring og har fået en helt anden ro indeni. Efter sidste gang har jeg oplevet en stor kærlighedsfølelse til min mor, hvilket er meget uvant, og jeg havde lyst til at give hende et kram. Forbindelsen mellem min tidligere “til-og-fra” kæreste og mig, ser jeg visuelt som to røde/gyldne reb. Jeg synes, der er sket så meget godt for mig, efter besøgene hos dig. Jeg mærker en ro inden i og en kærlighed til mig selv. Det har virkelig været forandrende for det “at være mig”. Tina L., Nordjylland
 • Tak for et givende og forandrende forløb. Jeg er nu dansende på lyserøde skyer. Har været på uventet ferie og haft besøg af en fantastisk mand. Alle spørger efter, hvad der er sket med mig, fordi jeg sprudler og ser glad ud, hvilket jeg faktisk også er! Jeg nyder det hele og tager en dag af gangen, og det er i hvert fald ekstraordinært at være mig! Lene, 59 år
 • Jeg har netop afsluttet et fantastisk forløb hos Dorte. Jeg har fået større selv-indsigt, og jeg kan varmt anbefale hende. Pernille S., Holstebro
 • Da jeg startede mit forløb hos dig, var jeg lidt skeptisk og tænkte, at det nok ikke kunne gøre mit liv så meget anderledes. Nu efter at have afsluttet de 5 sessioner, ikke bare tænker jeg, men mærker jeg, inderst inde en KÆMPE forskel. Jeg har taget vare på hele min person via dette forløb, og det har hjulpet mig til at få en forståelse for mig som person: hvorfor jeg har handlet som jeg har gjort, og hvorfor hele mit liv har været, som det har! Jeg har fundet mig selv og mærket roen indeni, og har fundet ud af, at jeg fremover kan og vil sige fra, hvis der er noget, der gør mig vred, ked af det eller såret. Og det er så vigtigt, for har jeg aldrig kunnet. Jeg har flere gange sagt fra efter forløbet hos dig – på en hensyns fuld måde – og lyttet til mig selv og følt glæden i, at jeg nu er så stærk, at jeg kan gøre dette for mig et så vigtig redskab, som jeg hele min barndom har gemt væk. Det har jeg aldrig “turdet” eller været vant til. Jeg har virkelig forandret mig også til at åbne op for mine følelser og det sårbare.

  Tusinde tak er ikke nok, kan kun sige, at det er en så værdifuld investering i hele mit liv ❤ Lone, 44 år

 • Jeg har fået en behandling med Matrix Re-imprinting af Dorte. Normalt har jeg det svært med at blive i det, der er svært, når man skal arbejde med sine issues (stress og følelsen af ikke at være “en god nok” mor), men Dorte gjorde det let. Hun kan etablere en tryghed og en sikkerhed i situationen, så det bliver let at begive sig ud på den rejse, det er at være i Matrix. Tak Dorte – der skete en stor forandring med min tilgang til tilværelsen. Lotte G, Kbh.
 • Dorte tog mig ind på et tidspunkt i mit liv, hvor der var mange udfordringer i mit liv omkring jobsituation, at være i et parforhold med dine og mine teenagebørn og ikke mindst mit manglende selvværd, som jeg har kæmpet mange år med at ændre gennem terapi. Dorte formår med sin skønne personlighed, smil og tålmodighed at lytte og stille spørgsmål, som afdækker og nedbryder de lag, der gennem mange år er blevet bygget op. Blandt andet har jeg – sammen med Dortes coaching og tapping-teknik – fået nedbrudt en negativ overbevisning af at være mindre værd end andre, fordi jeg (i min egen bevidsthed) var en ‘bastard-unge’ og altså ikke værd at elske. Nu kommer det begreb kun frem, når jeg tænker det, men den følelse, der var så nært forbundet med det, er ude af kroppen nu. Jeg er meget glad for, at Dorte har hjulpet mig af med denne tunge ‘byrde’, som har været en tro følgesvend siden min barndom. Jeg er ikke den bedste klient, for jeg glemmer at lave mine tappingøvelser hjemme, men på trods har Dorte altid et overskud og et hjertevarmt engagement til at favne mig og hjælpe mig tilbage på rette spor igen. Mette C., 48 år
 • Jeg har haft fornøjelsen af at studere sammen med Dorte. I den forbindelse blev jeg bekendt med teknikken “tapping”. Dorte er meget dedikeret og har stor empatisk evne til at sætte sig ind i andres livssituationer. Hendes personlige og jobmæssige erfaringer gør, at hun udstråler stor professionalisme. Desuden ved jeg af personlig erfaring, at teknikken virker. Jeg kan på det varmeste anbefale Dorte til enhver, som ønsker at gøre brug af hendes ekspertise. Lene S., 57 år.
 • Dorte var en super god hjælp for mig. Da jeg var aller længst nede, formåede hun at få mig op igen. Jeg var været super glad for den hjælp og de metoder, som Dorte har brugt. Tapping gør f.eks., at man får mere ud af samtalerne – det virker som en ekstra hjælp og giver i den grad mening at bruge. Fra første gang jeg blev introduceret for tapping, var jeg åben for at prøve det, hvilket jeg tror, havde effekt på min healings proces. Jeg har haft uger, hvor jeg har følt mig helt nede, ked af det og følt, at hele verden var imod mig. Efter at have snakket med Dorte og brugt tapping, følte jeg mig lettet – som om en tung byrde blev løftet fra mine skuldre. Jeg havde ikke troet, at tapping kunne hjælpe så hurtigt. Jeg troede, at det hjalp i det lange løb – men det virkede både lige efter at have snakket med Dorte og – også den dag i dag. Jeg havde ikke troet, at man kunne mærke sin sjæl hele i samarbejde med tapping, men det kunne jeg, og det gav mig en stor følelse af lettelse. Da jeg først startede med at snakke med Dorte, var det på grund af en rigtig dårlig oplevelse på en efterskole, som fik følelserne af “at være mindre værd”, “ikke god nok” og “asocial” frem. Lærerne på skolen formåede ikke at tage hånd om og hjælpe mig, men det gjorde Dorte. Jeg havde ikke selv ressourcerne til at hjælpe mig selv, så derfor kontaktede vi Dorte, som gav mig en masse redskaber til, hvordan jeg kunne få mig selv til at føle mig ligeværdig og god nok. Vi fandt ud af, hvad der kunne ligge til grund for disse følelser, og fik gravet frem til det, der lå dybt i mig, som var årsagen hertil, og som ikke var blevet bearbejdet, da det opstod. Vi fik arbejdet på alt det, der gav mig uro, hvilket har givet mig meget ro. Sofie S., 15 år
 • Min første samtale med Dorte var præget af gråd og angst, da min mand gennem 30 år havde forladt mig. Hun lyttede og lod mig komme af med al vrede og hævnfølelse, inden hun ligeså stille fik mig samlet op til, at jeg i dag af et ærligt hjerte, kan ønske det bedste for min eksmand. Dorte har ved hjælp af forskellige metoder, herunder tapping, fået mig til at indse, at vi må finde styrke, glæde og kærlighed i os selv: At tanker som vrede, hævn og bitterhed ikke fører noget konstruktivt med sig. Også i forhold til vores tre døtre, har Dorte fået mig til at indse, at en “hvilen i sig selv” er målet, hvilket også er gældende i alle relationer. Dorte har, uden at være fordømmende, lyttet til mig, på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg havde mistet lysten til livet. I forhold til andre, jeg har konsulteret, har Dorte ikke givet mig løsninger eller lavet tolkninger, men stillet spørgsmål, så jeg nu er kommet til den erkendelse, at jeg kan selv. Ved hjælp af metoden “tapping” har hun skabt forbindelse mellem krop og sind, hvilket har ledt mig frem til erkendelsen af, at kroppen husker alt – også det, jeg med min forstand har forsøgt at glemme! Jeg har i dag tilgivet min eksmand samt mig selv, og er nu overbevist om, at der er andre veje at gå i livet. Når jeg tænker tilbage på min tilstand første gang, jeg mødte Dorte, og den tilstand jeg nu befinder mig i, kan jeg kun takke hende for, at hun har samlet mig op og gjort mig let om hjertet og livsduelig igen. Status efter 4 mdr: Jeg bliver simpelthen ikke længere vred! Vreden har forladt min krop. Gitte N., 48 år
 • Efter en session under Dortes kyndig vejledning gennem en proces med “tapping”, gik jeg hjem med en følelse af lethed i kroppen samt en positiv holdning til livet igen. Jeg ser nu livet med helt andre øjne – ser kun fremad og ikke tilbage, hvilket jeg ellers har gjort i mange år. Jeg har været plaget af minder fra fortiden, men de fylder ikke længere på en negativ måde. Jeg føler mig faktisk som en “hel” person – i balance og helt OK. Status efter 6 mdr.: Mit parforhold er i den grad forbedret. Jette M., 47 år
 • Jeg holder meget af dit varme, imødekommende og åbne væsen.
 • Jeg sætter pris på din evne til at leve dig ind i andres problemstillinger samt din konstruktive facon.
 • Du gør mig bare glad, når du giver ud af din erfaring og dit gode humør.
 • Når Dorte undrer sig over et emne, kommer der mange vinkler i spil – og det giver en god belysning af udfordringen. Samtidig smitter hendes åbenhed og imødekommenhed.
 • Jeg bliver så glad og tryg i dit positive og milde selskab. Du deler af dine erfaringer. Tak for det.
 • Jeg ser noget meget ægte og feminint hos dig, helt uden facader, men bare, som du er. Elsker din latter og dine øjne, når du smiler – og det ser jeg ofte, at du gør. Tak!
 • Tak for at du bringer håb og for at vise, at det er muligt at springe ud som en gudinde. Det gør mig glad og håbefuld for fremtiden. Stor tak til dig – du er en varm og omsorgsfuld person.
 • Det gør mig glad og imponeret, når jeg ser, hvordan du står ved dig selv og står i dit eget lys samtidig med, at du gerne vil give fra dig. Medkursister, hold C16, ID Academy, Silkeborg, 2015

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *