VIP Kærlighedsforløb for singler

Er du også ved at være træt af, at det samme mønster gentager sig igen og igen i de parforhold, du ender i?

Er du tæt på at opgive drømmen om et holdbart kærlighedsforhold?

Har du svært ved at være i nærvær og er det lettere for dig at opfylde alle andres behov end dine egne?

Så lad mig hjælpe dig med at rydde op i din skjulte bagage af gamle negative overbevisninger og hjertemure, som ubevidst styrer dit kærlighedsliv.

Tiden mellem “ikke længere” (i forhold) og “ikke endnu” (i et nyt forhold) er den vigtigste tid for dig, der er single. Det er her du virkelig har mulighed for at rydde op og blive den bedste version af dig selv.

Dette forløb er til dig, der er klar til forandring af dit kærlighedsliv

Du får på dette forløb en forståelse af, hvad der er på spil i kærlighedens univers, så du bliver i stand til at møde én, der kan opfylde dine inderste drømme; én, der er kompatibel med dig og som kan give dig følelsen af endelig at være kommet “hjem”.

Kærlighed behøver ikke være besværlig, men bliver det ofte på grund af gamle sår og ubevidste negative overbevisninger, som man hver i sær bringer med sig ind i et nyt forhold.

Først når du bliver bekendt med hvilke overbevisninger, du selv bærer på, har du en mulighed for at gøre noget ved det. Og du skal vide, at det er muligt at komme fri af det mønster, der ikke har givet dig det, du drømte om. Men det kræver en aktiv handling og at bestemme dig for, at noget må forandres!

Du vil undervejs få en helt anden forståelse for, hvorfor dit kærlighedsliv ser ud som det gør.

Du får klarhed over, hvilke skjulte barrierer, der laver ravage i dit kærlighedsliv. Du finder med andre ord den røde tråd, altså det, der altid går igen, uanset hvem du er sammen med.

Kærlighed er for alle, men ikke alle er i stand til at tage i mod den. Du er den, der skal bryde dine skjulte mure ned. Så vil du bagefter erfare, at kærligheden også findes for dig.

VIP-forløbet har fokus på oprydning af egen bagage, klargøring til at gå vejen, og ikke mindst støtte hele vejen til målstregen.

Blog-indlæg: “En gammel historie om dig selv”

Jeg vil gerne have en afklarende samtale om VIP-forløbet

VARIGHED AF VIP-FORLØBET:

Forløbet har en varighed på i alt 6 mdr.

HVEM HENVENDER FORLØBET SIG TIL?

Dette intensive – og transformerende forløb – er ikke for alle, men for dig, der har indset, at du ikke har flere år at investere ind i flere dårlige kærlighedsforhold

Forløbet er for dig, der tør sætte dig selv øverst på do-to-listen, også når der er risiko for sårbarhed og a-ha-oplevelser vedr. indre indsigt

Forløbet er for dig, der vil i mål uden at de samme skjulte blokeringer atter skal stå i vejen og spolere et endnu et nyt parforhold

Forløbet er for dig, der savner et vidne til dit liv

Forløbet er ikke for dig, der tænker, at du bare har været uheldig og mødt nogle personer, der ikke var de rigtige for dig

Forløbet er ikke for dig, der vil blive ved med at sidde og vente på, at der kommer en og redder dig

Forløbet er ikke for dig, der vil blive ved med at give dine eks-kærester skylden for, hvordan dit liv ser ud

Forløbet er ikke for dig, der ikke er klar til at foretage en investering i dig selv og din fremtid

Og så vil jeg gerne spørge dig efter, hvad du tror, at dit skjulte kærlighedsmønster har kostet dig frem til og med i dag? Hvad har det kostet dig økonomisk? Hvad har det kostet dig personligt? Og hvad tror du prisen bliver fremadrettet, hvis du fortsætter med at lade dit skjulte ubevidste mønster styre dig? Er det andre personer i din primær-sfære, som det også har en omkostning for?

Hvor længe har du råd til at blive ved med at betale den pris?

Blog-indlæg: “Elsk dig selv først”

Jeg vil gerne have en afklarende samtale om VIP-forløbet

“Et kursus man SKAL deltage i – det er guld værd!”

Hold op med at sidde og vente på, at kærligheden indfinder sig af sig selv en dag og begynd istedet at gøre dig klar.

Du møder ikke bare pludselig én, som elsker dig ubetinget, hvis du ikke selv aktivt gør noget for det.

Sørg for at blive den bedste udgave af dig selv – begynd at luge ukrudtet væk i form af de skjulte negative overbevisninger, der holder dig væk fra kærligheden.

Så vil du pludselig opdage, at kærligheden, i form af en partner, der kan rumme og elske hele din personlighed, indfinder sig let og ubesværet.

Udtalelser fra tidligere kursister: 

“Mange tak for en rigtig lærerig dag, du er en fantastisk person. Du har sat nogle tanker i gang, så måske opgiver jeg alligevel ikke drømme manden.  Jeg fik rigtigt meget ud af at høre din “historie”. Dine spørge ark var også rigtig gode. De lærte mig meget om, hvorfor jeg har reageret som jeg har gjort. Jeg synes, alle kursisterne var gode sammen, selvom vi var vidt forskellige, men vi havde alle noget til fælles. Jeg fik en masse med hjem og det har sat en masse tanker i gang, næsten alt for mange, så jeg har svært ved at holde styr på dem.”

“Underviser er rigtig god – velstruktureret og med et stort overblik. Samtidigt meget nærværende og god til at give plads til alle spørgsmål. Det er et godt “rum” til at møde andre med erfaringer omkring singlelivet. Man får adskillige råd/fif og tanker med hjem, som man kan arbejde videre på. Kurset er så spækket med information, at der er nok at tage af.”