Er du single?

 • Er du single, måske endda selvvalgt, fordi det ikke er lykkedes for dig at finde den ene person, som opfylder alle dine ønsker og krav?
 • Er du single, fordi det er det letteste?
 • Er du single og rigtig glad for at være det?
 • Er du single, mens du inderst inde drømmer om at blive set og mødt af én, som anerkender og accepterer dig for alle dine fejl og mangler?

Så er det nu muligt at gøre noget ved problemet. Hvis du skal købe et nyt hus, som skal danne fundamentet for dit fremtidige liv, laver du så research for at finde lige netop det hus, der passer bedst til dig, eller køber du “som beset”, det nærmeste hus, du kan finde? Hvis du er blevet arbejdsløs, sidder du så i sofaen og venter, på at telefonen ringer med tilbud om et nyt og spændende job, hvor lønnen tilmed er rigtig høj? Hvis du skal have et kæledyr til dig selv eller dine børn, undersøger du så på, hvilken race og slags, det skal være?

Hvis du skal finde en ny partner, er det helt sikkert også en rigtig god ide at benytte sig at muligheden for hjælp til at finde ud af, hvorfor du fortsat er single. Med single coaching får du sat fokus på:

 • Hvad er din grund-overbevisning om det modsatte køn?
 • Har du tillid til og tør du lukke op for din egen sårbarhed?
 • Har du undersøgt på, hvorfor du er, som du er, i en relation?
 • Hvis du skulle være kæreste med dig selv, ville du så det?

Single coaching kan være rigtig godt givet ud, før du kaster dig ud i næste forsøg på at finde en ny partner, eller før du simpelthen vælger at give op og leve resten af livet alene uden den nærende styrke, der ligger i at give og modtage kærlighed med et åbent hjerte:

 • Det at tale om og blive bevidst om dine mønstre, vil ikke ændre dem.
 • Kendskabet til, hvorfor du er, som du er, vil ikke forandre dine resultater.
 • Du kan ikke “lade som om” og foregive at være en anden, end den du er.

Du er i dine grundoverbevisninger kodet til at skabe de samme resultater igen og igen, hvis ikke du gør noget, som kan ændre din kodning. Og det er her EFT-tapping og Matrix Re-imprinting er så effektive metoder – du vil mærke en forandring allerede første gang, du stifter bekendtskab hermed.

Smid din skepsis overbord og foretag en aktiv handling, før du atter begiver dig ud i junglen blandt de øvrige singler, der hver især har en fyldt rygsæk med sig. Single coaching er en bevidst handling, du aldrig vil fortryde.

Og du har råd til det – det vil nemlig være dyrere for dig at lade være! 

Ja tak til en indledende strategisession – udfyld kontaktformular og kom i gang.