Et behov for frihed

Når du giver udtryk for et stort behov for frihed og måske endda har brug for at italesætte dette, så handler det ofte om, at du har svært ved at have et andet menneske tæt på.

Alle mennesker har naturligvis et behov for at være alene.

 • Det er sådan, vi lader batterierne op igen
 • Det er sådan, vi processer bedst i forhold til tanker og indtryk
 • Det er sådan, vi bedst kan være noget, for de personer, der betyder mest

Alle mennesker har naturligvis også et behov for at have et andet menneske tæt på.

Men det er ganske forskelligt, hvad dette behov er funderet i:

 • For nogle handler det mest om fysisk nærvær i form af berøring og kropskontakt
 • For andre handler det mest om psykisk nærvær og følelsesmæssig dybde og kontakt
 • For de fleste handler det om begge dele

Men for nogen er tæt kontakt forbundet med en ubevidst frygt, fordi man engang fejlagtigt har lært, at kontakt = noget er farligt!

Ja, det lyder helt paradoksalt, men hvis du har det sådan, kommer du oftest til at være medskaber af det, du ubevidst frygter. Fordi du så trygt og helt berettiget kan vende tilbage til at være alene og dermed have den ultimative frihed.

Hvilket for dit ubevidste system = du er tilbage i tryghed, fordi du kun har dig selv at stole på!

Det, du længes efter

Når du er single, er dine ubevidste mønstre ikke aktive på samme måde, som når du er i tæt kontakt med en kæreste. Dine mønstre vil også blive udløst af familie, venner og kollegaer. Det sted, hvor du dog bliver allermest trigget, er i et kærlighedsforhold.

 • Fordi der her er allermest på spil i forhold til enten at miste eller, at blive opslugt og invaderet
 • Fordi din partner helt automatisk trigger dig på de grundsår, som du endnu ikke har forløst på et ubevidst plan

Derfor er det, du længes allermest efter også det, du selv har allersværest ved at være i.
Læs gerne denne sætning igen!

Når det handler om et behov for frihed, så er det nok i virkeligheden et meget godt spørgsmål at stille dig selv, hvad du egentlig gerne vil være fri for? Samt hvorfor du mon kommer til at føle dig begrænset i stedet for samhørig.

Selvsabotage

Et stort behov for frihed hænger uløseligt sammen med frygten for intimitet og samhørighed. Og nej – intimitet betyder ikke sex; men at blive set og mødt i et tæt psykisk nærvær, hvor der er omsorg og kærlighed.

Når du begynder at overveje, om din kærestes behov for at være sammen med dig, har forandret sig; så bør du som det allerførste spørge dig selv efter, hvorvidt det i stedet er din frygt for at være afhængig af et andet menneske, der aktivt kommer på spil inde i dig.

Hvis det er sådan du har det, ender du altid i selvsabotage!

Med hensyn til et behov for frihed, så længes du helt sikkert efter at befinde dig i en tryg og kærlig relation. Samtidigt har du dog svært ved at være følelsesmæssigt tæt, hvorfor det også vil føles ubehageligt, når en person kommer for tæt på. I samme øjeblik, hvor du bliver trigget af tæt kontakt, vil du helt ubevidst få en adfærd, der kan få dig tilbage, hvor du føler dig tryg: nemlig alene.

 • Fordi det er det velkendte for din underbevidsthed
 • Fordi det er der, den kan holde dig i live!

Din underbevidsthed styrer showet

Din underbevidstheds fornemmeste rolle er at holde dig i live. Og den begynder at advare dig gennem dine triggerpunkter, så du enten flygter eller går i kamp. Eller gør begge dele: nemlig både går i kamp og flygter. På den måde kan den holde dig i live. Underbevidstheden og alarmberedskabet vil have dig væk fra noget, den engang har lært at afkode som farligt for dig.

 • Din underbevidsthed styrer dig og din adfærd med 95%
 • Din underbevidsthed gør det, den blev indstillet til, da du var mellem 0-6 år.

Det virker hver eneste gang, du bliver trigget på noget, der minder din underbevidsthed om situationer, du oplevede som traumatisk, da du var mellem 0-6 år.

Altså før din hukommelsesmæssige alder!

Underbevidstheden styrer dig stadig med den kodning, du fik med dig, da du var et lille barn. Den styrer dig stadigvæk, selvom du nu voksen, uanset hvor gammel du pt. er.

I din ubevidste kodning er du stadig et lille barn, der ikke får det, du har behov for!

Denne kodning vil fortsætte med at styre dig lige indtil den dag, hvor dit alarmberedskab ikke længere kan holde dig i live. Altså med mindre du finder modet til – en gang for alle – at rydde op i din ubevidste bagage og får installeret en ny følelsesmæssig barndom.

Når du rydder op i din ubevidste bagage

Efterfølgende bliver det, som du længes allermest efter, men pt. har sværest ved at være i, muligt, let og tilgængeligt for dig.

 • Dine nuværende triggerpunkter bliver ligegyldige og til små bagateller for dig
 • Du kommer til at stråle og være glad
 • Dit selvværd bliver højt

Livet forandrer sig med andre ord helt af sig selv for dig.

I denne tilstand vil du samtidigt opleve at blive forelsket i en helt anden persontype, som kan afspejle det, din nye ubevidste kodning og følelsesmæssige barndom indeholder.

I denne nye tilstand har du ikke længere brug for frihed for at føle dig tryg. Du vil føle dig tryg, både, når du er alene, og når du er samhørig med et andet menneske.

Og lige der bliver det muligt for dig at elske, og blive elsket med et åbent og tilgængeligt hjerte.

Hvad venter du på?

Book - den røde tråd - session i dag og kickstart dit fremtidige kærlighedsliv

Du vil gennem denne session få øje på dine blinde vinkler, som du efterfølgende kan vinke farvel til gennem mit “1:1 Transformation & Kærlighedsforløb”.

Jeg er specialist i at hjælpe dig fri af din skjulte ubevidste kodning, så det, du reagerer negativt på i dag, efterfølgende bliver til en bagatel for dig.

Hvor længe skal din ubevidste kodning blive ved med at stjæle livet og kærligheden fra dig?