“Gør-det-selv” – onlineforløb – Transformation & Kærlighed

 

KærlighedslivVarig transformation af dig og dit kærlighedsliv

Dette onlineforløb hjælper dig med at slippe fri af det skjulte mønster, der saboterer dit kærlighedsliv.

Også selvom du tænker, at du ikke har et skjult mønster. For det har du. Du har bare ikke fået øje på det endnu. Dit kærlighedsliv til dato ser ud som det gør af en grund, og det virkelige årsag hjælper jeg dig med at finde og forløse gennem dette “gør-det-selv” onlineforløb.

Lad mig hjælpe dig med at rydde op i din skjulte bagage af gamle negative overbevisninger og hjertemure, der er afgørende for, hvordan dit kærlighedsliv har set ud til dato. Når du har været gennem forløbet vil du have langt lettere ved at få din inderste drøm om kærlighed til at blive til virkelighed.

Tiden mellem “ikke længere” (i forhold) og “ikke endnu” (i et nyt forhold) er den vigtigste tid for dig, der er single. Det er her du virkelig har mulighed for at rydde op og blive den bedste version af dig selv.

Hvorfor lade de samme gamle dilemmaer (som i virkeligheden tilhører dig og ikke alle dine tidligere kærester) tage livet af endnu et parforhold? Hvor længe har du personligt råd til at blive ved med at betale den pris?

Er det ikke tankevækkende, at også du er så uheldig, at du bliver ved med at løbe ind i de samme problemer, uanset hvem du danner par med?

Start med at få øje på, at du er den eneste konstante i alle de parforhold, du har været en del af. 

Dette onlineforløb er til dig, der er klar til forandring af dit kærlighedsliv

Du får på forløbet en forståelse af, hvad der er på spil i kærlighedens univers, så du bliver i stand til at møde én, der kan opfylde dine inderste drømme.

Kærlighed behøver ikke være besværligt, men bliver det ofte på grund af gamle sår og ubevidste negative overbevisninger, som man hver i sær bringer med sig ind i et nyt forhold.

Gennem forløbet vil du undervejs få en helt anden forståelse af, hvorfor dit kærlighedsliv ser ud, som det gør.

Du får klarhed over, hvilke skjulte barrierer, der laver ravage i dit kærlighedsliv. Du finder med andre ord den røde tråd, der altid går igen. Uanset, hvem du er kæreste med.

Kærlighed er for alle, men ikke alle er i stand til at tage i mod den! Du er den, der skal bryde dine skjulte mure ned. Så vil du bagefter erfare, at kærligheden også findes for dig.

Et personligt transformationsforløb på 8 moduler

Når du har gennemgået de 8 moduler, har du en langt bedre forståelse af, hvorfor dit kærlighedsliv har set ud, som det har. Du har også sluppet mange af dine skjulte barrierer, så du er klar til at forberede dig på at date og blive (for)elsket.

Forløbet består af teori, øvelser, coaching & energipsykologi (tapping).

Gennem forløbet lærer du, hvordan du – en gang for alle – slipper fri af dine triggerpunkter. Samtidigt vil dit selvværd vil være større, end da du påbegyndte forløbet. Du vil dermed have langt lettere ved at skabe det kærlighedsliv, som du lige nu kun længes efter.

Fordi du selv er blevet frigjort fra mange af dine egne skjulte barrierer.

Praktiske oplysninger

Start: Du får adgang til materialet med det samme.

Onlineforløbet består af 8 moduler, som du kan gennemføre i dit eget tempo.

For at optimere din udviklingsproces bedst muligt kræves det dog, at du gennemfører det foregående modul, før du kan gå videre til næste. På den måde får du den læring og forståelse, der er nødvendigt, så du kan skabe den størst mulige personlige transformation.

Pris: Kr. 21.000,- incl. moms

Du betaler over 4 månedlige rater, så din transformation kan begynde allerede i dag.

Læs her hvad tidligere kunder har fået ud af et forløb hos mig

Gør-det-selv onlineforløb - Transformation & Kærlighed

Oversigt over de forskellige moduler

Modul 1: Kærlighedens skjulte vilkår

Modul 2: Den røde tråd, der ubevidst styrer dit kærlighedsliv

Modul 3: Den ubevidste kodning

Modul 4: Du arver mere end gener

Modul 5: Energipsykologi & forløsning

Modul 6: Slip dine triggerpunkter

Modul 7: Dit ideelle parforhold

Modul 8: Afslutning og vejen frem mod målstregen

 

Blog indlæg: En gammel historie om dig selv

Blog indlæg: Når du er vant til at at nøjes med

Live online supervision

For at hjælpe dig gennem materialet og hjælpe dig videre, når du er i tvivl om, hvordan du skal komme videre, så afholder jeg et online zoom-møde 2 gang pr. måned.

Du har adgang til at deltage live i 4 måneder.  

Det er frivilligt og ikke et krav, at du deltager. Du kan ikke forvente at tale direkte personligt med mig hver gang. Men du vil helt sikkert også lære noget af at høre, at jeg hjælper en af de øvrige deltagere.

Når du har købt adgang til onlineforløbet, vil du modtage en separat mail med information om mødetidspunkt samt link og vejledning i at logge på Zoom.

Såfremt du er forhindret i at deltage på live møderne, så fortvivl ikke!

Jeg optager session og sender den efterfølgende til dig som en separat lydfil.

Hvem henvender forløbet sig til?

Dette forløb er ikke for alle, men for dig, der har indset, at du ikke har flere år tilbage at investere med ind i flere dårlige kærlighedsforhold.

Forløbet er for dig, der tør sætte dig selv øverst på do-to-listen, også når der er risiko for sårbarhed og ny indsigt i dig selv.

Forløbet er for dig, der vil i mål uden, at de samme skjulte blokeringer atter skal stå i vejen og spolere et endnu et nyt parforhold.

Forløbet er for dig, der savner et vidne til dit liv.

Forløbet er ikke for dig, der tænker, at du bare har været uheldig og mødt nogle personer, der ikke var de rigtige for dig.

Forløbet er ikke for dig, der vil blive ved med at sidde og vente på, at der kommer én og redder dig.

Forløbet er ikke for dig, der vil blive ved med at give dine ekskærester skylden for, hvordan dit liv ser ud.

Forløbet er ikke for dig, der ikke er klar til at foretage en investering (både tid og penge) i dig selv og din fremtid.

Blog indlæg: Tiden mellem “ikke længere” og “ikke endnu”

Prisen på dit skjulte mønster

Hvor længe har du råd til at dine kærlighedsmønstre holder dig tilbage?Hvad tror du mon, at dit skjulte kærlighedsmønster har kostet dig til og med i dag?

  • Hvad har det kostet dig økonomisk?
  • Hvad har det kostet dig personligt?
  • Hvilken omkostning vil det have fremadrettet, hvis du fortsætter med at lade dit skjulte ubevidste mønster styre dig?
  • Er det andre personer i din primære sfære, som det også har en omkostning for?

Hvor længe har du råd til at blive ved med at betale den pris?

Jeg har selv gået vejen

Jeg har selv gået vejenDengang jeg blev skilt – igen – i år 2012 ville jeg ønske at det havde været muligt at få hjælp til at finde ud af, hvorfor jeg altid løb ind i de samme problemer igen og igen.

Men jeg var nødt til at gå en kroget og kringlet vej for at få den rette hjælp, da et sådant forløb ikke fandtes dengang. Udover, at jeg havde brug for at sætte mig selv fri af noget, jeg ikke vidste hvad var, så fik jeg undervejs i processen også lyst til at uddanne mig til coach- og energiterapeut.

Baggrunden for, hvorfor mit liv og kærlighedsliv så ud som det gjorde, var en helt anden, end jeg havde forstillet mig. Og den vej og viden er nu så vigtig for mig at formidle, så der kan komme noget mere kærlighed frem i verden.

Min egen personlige proces blev langt dyrere og mere tidskrævende, end jeg havde forventet. Men det har været hver eneste krone og time værd.

Udover, at jeg fandt baggrunden og slap fri af mit skjulte mønster, så fandt jeg også kærligheden igen. Og denne gang i et helt andet slags parforhold, end dem jeg tidligere har været i. Forskellen er nemlig, at jeg har forandret mig! Jeg er i dag i stand til at tage i mod og er ikke længere styret af et ubevidst behov for kun at please andre i håb om at blive elsket.

Jeg ved, at jeg er værd at elske – og fra det sted, er det let for en anden person at elske mig.

Hvornår er “nok” mon nok for dig?

Hvornår er du mon klar til at skabe den forandring, du længes efter? Hvor mange år har du tilbage til at blive ved med at håbe på, at “de andre” forandrer sig, så du kan få det liv, du drømmer om?

Hos mig får du ryddet op i din skjulte bagage, som ellers bare bliver ved og ved med at lave ravage for dig. Du får hjælp til at komme fri af dit skjulte ubevidste mønster. På den måde får du mulighed for at komme i mål i forhold til din inderste drøm langt hurtigere, end du forestiller dig muligt.

Find dit mod og tilmeld dig i dag. Så har du taget det allerførste og vigtigste skridt.

Jeg ved, at det er muligt at få det, du længes efter.

Når jeg kan – så kan du også!

Men det kræver, at du tager et aktivt valg og beslutter dig for, at tiden er inde til forandring.

Blog indlæg: Sådan får du Amors pil til at ramme plet

Jeg er klar til forandring allerede i dag

Hvad siger andre om lignende forløb?

“Et rigtig godt kursus, som er meget velstruktureret og varierende.”

“På kurset fik jeg adskillige råd og tanker, som jeg kan arbejde videre på. Kurset er spækket med gode ting.”

“Et kursus man SKAL deltage i – det er guld værd!”

“Det går hen og forandrer mit liv!”

“Et rigtig godt selvudviklings  kursus, som er mega lærerigt og givende!”

“Se endelig at komme afsted!”

“Se at komme afsted NU.”

“Bare GØR det – det er så lærerigt.”

“Du får stor selv indsigt, men også ro og håb.”

Ja tak - jeg skal også med på forløbet
“Dorte’ s meget positive personlighed og tilgang til tingene samt det, at hun taler af egen erfaring, har givet mig rigtig meget. Det har lært mig at tænke og gribe tingene anderledes an. Ikke kun, hvad angår kærlighedslivet, men også på de øvrige områder, som livet indeholder. Jeg har helt sikkert fået mod og lyst til at date igen og er sikker på at kærligheden nok skal findes på min vej i livet. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger.”