Tiden mellem “ikke længere” og “ikke endnu”

Gør det selv - onlineforløb: Transformation og kærlighed

At have kærestesorg føles næsten som at være syg med en alvorlig sygdom.

Du har ondt overalt i kroppen og kan ikke finde ro nogen steder. Du sover rigtigt dårligt – vågner konstant med tanker om alt det, der blev sagt og ikke sagt.

Din appetit på mad er væk og intet smager som det plejer. Alt kører rundt i en stor kværn af offermentalitet.

Det er tiden mellem “ikke længere” og “ikke endnu”.

At blive forladt

Da jeg blev forladt – igen – tilbage i år 2012, endte jeg i et stort sammenbrud, som det tog min lang tid at komme over.

Jeg græd og græd i stort set et halvt år. Jeg formåede faktisk at passe mit arbejde, men når jeg kom hjem kunne jeg ingenting. Jeg havde meget svært ved at få øje på meningen med noget som helst, og kunne da slet ikke få øje på meningen med kærlighed.

Aldrig mere

Fra det sted, hvor alt gjorde ondt, var det let at sige “aldrig mere!” – aldrig mere mænd – aldrig mere forelskelse – aldrig mere troen på, at der findes en, der vil mig det bedste. Aldrig mere orker jeg at kaste mig ud i endnu en risiko for at blive ked af det, såret og FORLADT.

Jeg havde meget svært ved at forstå, hvordan min eksmand kunne smide guld på gaden! Jeg var jo i mine egne øjne ikke sådan en person, man bare giver slip på! Jeg havde meget svært ved at få øje på, hvorfor jeg var svær at elske!

Fra det sted kommer man til at forveksle kærlighed med smerte.

Men kærlighed gør ikke ondt!

  • Det, der gør ondt, er usikkerheden og utrygheden.
  • Det, der gør ondt, er forestillingen om kærlighed!.
  • Det, der gør ondt, er behovet for at høre til!

Men når den ene part ikke længere vil dig, hvorfor har du så overhovedet lyst til at være i relation med vedkommende?

At tigge om kærlighed

Hvorfor bliver du ved med at længes, håbe og måske ligefrem tigge om at blive elsket?

Jeg håbede selv i lang tid på, at min eksmand ville ombestemme sig.

At han ville komme tilbage og sige, at han havde fortrudt. Jeg troede, at mit sår ville holde op med at gøre ondt, hvis bare dette skete!

Jeg forklarede stolpe op og stolpe ned!

Jeg ydmygede mig selv og skubbede ham, (med alt min ivrighed efter at vise ham, hvor meget han tog fejl), bare længere og  længere væk.

Der lærte jeg lektien om aldrig at “tigge” om en kærlighed, der ikke længere findes!

Hvorfor ville jeg være i relation med en, der egentlig ikke ønskede at være sammen med mig?

Skam og flovhed

Fordi jeg var flov!

Flov over, at jeg igen skulle skilles. Flov over ikke at kunne finde ud af det. Flov over at være mig.

Udover flovheden, skammede jeg mig så meget. For nu skulle jeg skilles – igen. Hvad tænker de andre om mig? Jeg havde en ubevidst tro på, at jeg ikke er værd at elske, og jeg forskansede mig ubevidst bag tykke mure af beskyttelse.

Hvorfor

Efter et halvt års tid, bestemte jeg pludselig for, at jeg var nødt til at finde ind til baggrunden for, hvorfor netop mit liv så ud som det gjorde. Jeg besluttede mig for at finde ind til “hvorfor, jeg altid blev forladt!”

Det sendte mig ud på en lang og omkostningsfuld rejse. Fordi jeg, undervejs i min søgen efter, hvorfor det altid endte, som det gjorde for mig, så besluttede jeg mig også for at tage en coach- og energiterapeutuddannelse. Jeg har brugt time efter time på at uddanne mig, så jeg kan hjælpe andre ud af samme situation. Men det har været hver en eneste krone og time værd.

I dag er jeg i et parforhold, som giver mig både nærvær, omsorg og ikke mindst kærlighed. Jeg er nemlig i dag i stand til at tage i mod. Jeg ved, at jeg er værd at elske – og fra det sted, er det let for en anden at elske mig.

En passion, der giver DIG transformation

Udover det, så laver jeg i dag også det, der er min allerstørste passion. Det, jeg brænder allermest for! Det, der får mit hjerte til at synge. Nemlig at hjælpe dig tilbage til det sted, hvor kærligheden føles let. Der, hvor kærlighed ikke længere = smerte. Der, hvor kærlighed giver dit liv mening, istedet for smerte og længsel.

Hos mig får du ikke bare snak og øvelser, som du skal lave derhjemme! Du får en transformation. Du  får ryddet op i din skjulte bagage, som ellers bare bliver ved og ved med at lave ravage for dig. Du kommer fri af dit skjulte ubevidste mønster.

Hvem giver DU skylden for, at dit liv ser ud, som det gør?

Tænker du, at det er manglende held, der har været afgørende for, at du er blevet såret i dit kærlighedsliv?

Tænker du, at det er “de andre”, der er noget i vejen med?

Så læs lige næste sætning ekstra godt:

Der er desværre ingen, der kommer og redder dig!

Du er nødt til at gøre arbejdet selv, også selv om du ikke har lyst, fordi det gør ondt at kigge den vej. Har du tænkt over, at du faktisk selv har været medskaber af det hele?

Hvis du er utilfreds med vilkårene i dit liv, hvad har du så selv bidraget med – eller måske ikke bidraget med, som har bevirket, at du er endt, hvor du er?

At pege udad

Det allervigtigste du kan gøre er at rydde op i din egen bagage, så du står i din egen kraft.

Det letteste er at give den anden part skylden for, hvorfor dit liv ser ud, som det gør! Men du er nødt til at vende spejlet og finde dit inderste mod til at kigge på, hvad du selv bringer ind i et forhold, som er medvirkende til, at du igen er der, hvor du ikke får det, du har brug for.

Så skal du nok komme i mål i forhold til, hvad du længes efter.

Hold op med bare at sidde og vente

Hold op med at sidde og vente på, at kærligheden indfinder sig af sig selv en dag og begynd istedet at gøre dig klar.

Du møder ikke bare pludselig én, som elsker dig ubetinget, hvis du ikke selv aktivt gør noget for det.

Sørg for at blive den bedste udgave af dig selv – begynd at luge ukrudtet væk i form af de skjulte negative overbevisninger, der holder dig væk fra kærligheden.

Så vil du pludselig opdage, at kærligheden, i form af en partner, der kan rumme og elske hele din personlighed, indfinder sig let og ubesværet.

Hvad længes du egentlig efter?

Hvad længes du efter i dit kærlighedsliv, som du ikke har i dag – og måske aldrig har haft?

Hvor længe har du tid til at blive ved med at vente på, at tingene forandrer sig af sig selv?

Er du og dit kærlighedsliv værd at investere i?

Tiden mellem “ikke længere” og “ikke endnu”

Den tid, hvor du er single, er den absolut vigtigste tid for dig. Hvis du vel og mærke bruger tiden fornuftigt, og ikke har travlt med at finde en ny kæreste, fordi du ikke kan holde ud at være alene.

Her har du nemlig mulighed for at rydde op i din egen kærlighedsbagage.

Og når du har gjort det, har du langt større sandsynlighed for at få det kærlighedsliv, du længes efter.

Afklarende intro-session

At skabe forandring kræver, at du beslutter dig. At du tør vælge din egen lykke til og sætte dig selv øverst på “to-do”-listen.

Start med at booke en tid til en uforpligtende indledende strategi-session. Her taler vi om, hvorfor dit kærlighedsliv ser ud som det gør. Samtidig fortæller jeg dig, hvordan jeg kan hjælpe dig videre.

Ja tak til en introsession

Læs mere om mine transformerende forløb her:

Kunsten at date

VIP Transformation & Kærlighed

Du kan også starte med min bog:

Onlinedating, der dur – sådan laver du en datingprofil, der giver dig de rigtige match

Næste år ved denne her tid, vil du ønske, at du alligevel var gået i gang i dag.