Hede kys eller kold som is?

“Hede kys” eller “kold som is”?

Jeg er netop vendt retur efter en dejlig ferie med min kæreste, som jeg ikke bor sammen med. En ferie, hvor rejsemålet ikke var det vigtigste. Det var i stedet det at have god tid til at være sammen, og  bare at være i nærværet. En buket Mandø-lyng blev bragt med hjem i bilen til minde om en helt fantastisk dag på den lille ø i Vadehavet, hvor vi nød solen, naturen og hinanden. Den lille ø havde sin storhedstid den gang, livet virkelig bestod af hårdt dagligt slid, bare for at få noget at spise. I dag kan den minde os om, at det er vigtigt nogle gange bare at sætte tiden i stå og  give os selv lov til at mærke det, der er allervigtigt her i livet.

Single

For mange singler er ferietid = at blive mindet om, at man er alene og ikke i et parforhold. Det føles som om alle skal afsted på ferie – og man kigger længselsfuldt på de par, der formår at holde hinanden i hånden. Man længes efter at være i et parforhold, og forestiller sig, hvordan det er at blive mødt, set og holdt om og af, som den man er.

Parforhold

For mange par er ferietid = stress, uenighed, skænderier og projektioner om dit og dat. Børnene gider ikke det, man har planlagt – og det gør partneren i øvrigt heller ikke. Når der endelig er tid til at kigge hinanden dybt i øjnene, så har man ofte glemt, hvordan man gør. Der er gået hverdag i parforholdet og alt er blevet til praktiske foranstaltninger, afdrag på hus- og billån, og man har glemt, hvorfor man rent faktisk blev forelskede i hinanden. Det kan være ganske grænseoverskridende at skulle tilbringe så meget tid sammen, når man i hverdagen ofte kun møder hinanden i døren.

Skilsmisse

Rigtig mange par vælger at gå fra hinanden efter en ferie, hvor alle problemer bare har tårnet sig op. Man kan ikke længere mærke gnisten og det føles lettere at give op end at kæmpe videre. Men det er ikke altid at græsset er grønnere på den anden side. Og det er rent faktisk muligt at nå hinanden igen, hvis begge er indstillet på, at noget må forandres, og at det ikke kun er den ene eller den andens skyld, at det er blevet, som det er. Det er en fælles dans ned af det forkerte dansegulv – men det er også muligt igen at finde det rigtige tråd.

Par-coaching

Via et “par-coaching” forløb hos mig vil det være muligt at transformere dit parforhold til det, du inderst inde drømmer om.

Hos mig lærer du ikke, hvordan I skal tale bedre sammen. Jeres kommunikation vil automatisk blive forbedret, når I hver i sær får ryddet op i de begrænsede, skjulte og negative overbevisninger, I begge lever livet efter.

Hos mig lærer du ikke redskaber til, hvordan du kan undgå konflikter. Jeg hjælper dig i stedet med at finde ud af, hvorfor du bliver trigget. Samtidig hermed fjerner vi dit triggerpunkt, så det, der før irriterede dig, nu bliver ligegyldigt.

Uanset hvor meget du lærer om kommunikation, konfliktløsnings-strategier etc., så vil du glemme alt om det, i det øjeblik, hvor du atter bliver trigget af noget din partner gør eller siger. Det er derfor den almindelige parterapi virker bedst i fredstid, hvor dine overlevelsesstrategier ikke kommer i spil.

Hvis du virkelig vil have dit parforhold til at lykkes, så skal du ned og have fat i de skjulte overbevisninger, der ligger i din underbevidsthed – og det er det, jeg kan hjælpe dig med.

Fornyet kærligheds-forhold

Efter endt forløb bliver det muligt at se din partner med helt andre øjne, og dermed vil din forståelse, respekt og tillid også vil vende tilbage. Du undgår en dyr skilsmisse, og har du børn, undgår du det puslespil, det er, at få et nyt alternativt familieliv til at fungere. Dine børn undgår at blive kastebold i en skilsmisse-familie, som uværgerligt vil sætte spor hos dem. Du undgår endvidere at skulle ud i dating-junglen, hvor du igen vil støde ind i de samme problemer, som du står i netop nu.

En investering i parterapi hos mig kan vise sig at blive den bedste investering I har foretaget til dato. Og det er faktisk langt billigere end at skulle skilles, sælge huset og etablere jer på nyt igen.

Book en tid til en indledende introsession med jer begge.

Indledende introsession

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *