Derfor hører du ikke fra ham

Derfor hører du ikke fra ham
Dette indlæg starter med problemstillingen, og udfolder sig derefter i nuancer omkring hvordan mænd og kvinder opfatter dating forskelligt. Vær sikker på at læse mit indlæg til enden, for at få noget med herfra, der kan fjerne noget af den uvished, som du lige nu oplever

Du har sikkert også oplevet, at der pludselig bare er tavshed fra en mand, som du har datet. Betyder det, at det er slut? – Ikke nødvendigvis!

Er du blevet ghosted? Som det også kaldes, når der er pludselig radiotavshed uden nærmere forklaring. 

Faktisk gik det rigtig godt i starten. Han viste stor interesse for dig og fik dig til at føle dig sikker på, at du endelig havde fundet en mand, som ville dig.

Pludselig bliver der længere og længere mellem beskederne – opkaldene. Han skal noget andet, når du gerne vil ses. Hvilket måske gør dig usikker, så du trækker dig for at undgå endnu en afvisning.

Det kan også sagtens være, at du får det til at betyde, at det er dig, der ikke er god nok; eller at du ikke er pæn nok, tynd nok og så videre.

Med andre ord får du måske hurtigt en fornemmelse af, at der er noget galt med dig.

I dater bare

I virkeligheden er der slet ikke noget galt med dig!

Men du har højst sandsynlig lagt mere i det at “date” og allerede fået det til at betyde, at I er kærester – længe før han overhovedet er begyndt at se dig som kærestepotentiale!

Du fortæller måske dig selv, at han er fuldstændig ligeglad med dig – akkurat lige som alle de andre. At han ikke er til at stole på, og at han bare er ude på lidt sjov i gaden. Du bliver skuffet endnu en gang og får det måske til at betyde, at mænd er utroværdige.

Men de fleste mænd er faktisk slet ikke ude på at såre dig. Han kan sikkert virkelig godt lide dig og har nydt al den tid, han har brugt sammen med dig.

Begær, lyst og forpligtelse

Hvis en mand er meget insisterende i sin kontakt med dig i begyndelsen, så kan du være sikker på, at han er drevet af lyst og begær. Hans startknap er indstillet på nydelse og han har så stor lyst til dig, at han vil gøre eller sige hvad som helst for at få dig til at være interesseret.

Det er påfuglen, der spreder sin smukkeste pragt.

Han nyder ikke at skulle forholde sig til noget som helst. Og så længe han kan få lov til at være i den tilstand, lige så længe bliver du ved med at høre fra ham.

Men du har ofte brug for en tidlig bekræftelse på, at du og han ender i et parforhold, og at du ikke igen bliver udsat for det, du har oplevet i dine tidligere forhold!

Du har indirekte brug for, at han lukker de gamle sår, som dit hjerte bærer på. Mens han har brug for det uforpligtende samvær, før han kan tage stilling til, om du virkelig er den, han tør åbne sit hjerte for. Han ser dig an på afstand, mens han nyder nuet sammen med dig.

Hulemanden

Pludselig trækker han sig fra dig for at undgå at blive for glad for dig. For det betyder, at han atter skal forpligte sig og turde vise mere af sig selv. Og det ved han ikke, om han er klar til eller har lyst til. Han er måske bange for at knytte sig, fordi han tidligere har oplevet, at han ikke slog til. At han ikke kunne gøre sin kvinde glad, hvilket for ham må betyde, at han ikke slår til. Han fik måske skæld ud hele tiden og følte sig som en fiasko i stedet.

Giv ham lov til at være din helt – lad ham spolere og fetere dig. Når han tilbyder dig alt muligt i starten, så tag i mod med et smil. Giv dig selv tilladelse til bare at nyde opmærksomheden – forvent det bedste i stedet for det værste. Kryb langsomt ind under huden på ham, men vær dog også opmærksom på de advarselslamper, der tændes inde i dig selv.

Måske er han ikke den rette for dig!

Sørg for ikke at falde for fristelsen til at se jer to som gamle sammen, før han endegyldigt har valgt dig til.  Bare nyd det og tag i mod. Så vil han efterhånden give sig selv tilladelse til at falde for dig – vel at mærke, hvis du er i stand til at få ham til at føle sig værdsat, respekteret og elskværdig.

En sikker havn

Det tager længere tid for en mand at beslutte sig for, at du er den eneste ene, end det gør for en kvinde. En mand bliver først dybt forelsket, når han kan fornemme, at det er trygt at komme i kontakt med sine inderste følelser sammen med dig.

En mand længes lige så meget efter en sikker havn, hvor han kan søge ly i det stormvejr af følelser, som livet byder på. Men lige siden han var en lille dreng, har han måske lært at lukke ned for de følelser, der var mest ubehagelige for ham.

“Rigtige drenge græder jo ikke!”

Men på trods af det, så findes de følelser stadig inde i ham, hvilket betyder, at han også bliver såret og ked af det. Og så længe han ikke forpligter sig endegyldigt, lige så længe er det ikke farligt for ham at komme i kontakt med disse følelser.

Hvad kan du så gøre

Sørg for at du har ryddet op i din egen bagage, så dine gamle sår ikke længere skal styre dit kærlighedsliv.

Dit behov for hurtigt at blive valgt til, hører sammen med de skjulte negative overbevisninger om dig selv, som bliver aktiveret, når du ikke hører fra ham. Det får dig til at reagere uhensigtsmæssigt, og du formår ikke at tage de rette valg, fordi du er styret af at “undgå noget”, i stedet for at tage i mod og bare være.

Så hvad er det, der sker inde i dig, når DU bliver usikker på ham, du dater. Hvad er det, du har brug for, han “heler” hos dig?

Start der, for når du er i kontakt med dine inderste følelser, så vil det være langt mere trygt for ham at komme i kontakt med de følelser, der gør ham sårbar og imodtagelig.

I det øjeblik du er i stand til at skabe en sikker havn for den mand, du er forelsket i, så vil skibet lægge til kaj, i stedet for at stævne ud.

Indledende introsession

Hvis du er klar til forandring af det mønster, der bliver ved med at ske for dig, så vid, at du er det rette sted.

Hos mig får du mere end bare coaching – du får en personlig transformation, så du bliver i stand til at få det liv, du længes efter, men som lige nu synes uopnåeligt.

Udover at dit kærlighedsliv forbedres, så griber det også ind i dit øvrige liv, da alt hænger sammen.

Hvis du ikke længere har råd til at spilde mere tid – og økonomi – på at blive ved med at vente og håbe på, at “de andre” forandrer sig, så bestil tid til en indledende introsession.

I denne session får du klarhed over, hvilken rød tråd, der ubevidst styrer dit kærlighedsliv.

Du får også indsigt i, hvordan du kommer fri at det mønster, der lige nu ubevidst styrer dig og dit liv. Et mønster, der gør det, den er indstillet til og som bare vil fortsætte fremadrettet med uformindsket styrke.

Bestil tid til en introsession her

 

Læs mere om mine transformerende forløb her:

Kunsten at date

VIP Transformation & Kærlighed

Du kan også starte med min bog:

Onlinedating, der dur – sådan laver du en datingprofil, der giver dig de rigtige match

Næste år ved denne her tid, vil du ønske, at du alligevel var gået i gang i dag. 

 

Læs også blog-indlægget: Når venstreswipes på Tinder fungerer som lindring

Samt blogindlægget: Tiden mellem “ikke længere” og “ikke endnu”