Når venstreswipes på Tinder og andre dating portaler fungerer som lindring

Onlinedating, der dur

Det er min erfaring, at rigtigt mange personer opretter en datingprofil (ofte på Tinder) ganske kort tid efter, at de er blevet single.

Disse personer er ofte slet ikke klar til at indgå i en ny relation, men har i stedet bare brug for lindring af noget, der gør ondt indeni. Det bliver til utallige venstre swipes, mens de sidder med tårer i øjnene over det forhold, de netop er trådt ud af.

Det, de i virkeligheden søger og har brug for er en slags bekræftelse på, at der er nogen, der vil dem!

Hvis du så tager det at date seriøst, og møder en af disse personer, så er det let at blive skuffet og efterladt med en følelse af, at onlinedating ikke virker. Samt, at det er et håbløst projekt, du har gang i.

At date seriøst i en useriøs datingkultur

Hvis du har været på en del forskellige dates, kan du efterhånden have brug for svar på et bestemt spørgsmål.

Nemlig spørgsmålet om, hvorvidt personen, som du denne gang er på date, også leder efter – og er klar til – et seriøst parforhold.

Med det er et spørgsmål, det er vanskeligt at svare på – specielt på allerførste date:

• fordi man slet ikke kender hinanden endnu
• fordi mange slet ikke ved, hvad de længes efter
• fordi man ikke ønsker at love noget, man ikke ved, om man kan holde

Og det er et spørgsmål, der rummer et stort dilemma!

På den ene side ønsker du ikke at fremstå anmassende, desperat og alt for needy! (selvom du er det).

På den anden side har du brug for en validering af, at du ikke spilder din tid på én, der kun er ude efter lidt sjov i gaden (vel at mærke, hvis du ikke gør det samme).

Din vision om et parforhold

Selvom det kribler og krabler inde i dig for at få en slags forsikring om, at du ikke atter risikerer at blive valgt fra, svigtet og ked af det, så skal du lade være med at stille det spørgsmål på første date.

For det gør du ikke!

Du leder ikke efter et parforhold!

Du leder efter den person, der er den rette for dig!

Du leder efter en person, der er kompatibel med dig og dine visioner for et parforhold. Og det kan den person, du er på date med, ikke svare dig på!

Det er kun dig, der kan svare på det spørgsmål! Og det svar finder du ved at være nysgerrig på, om du har lyst til at lære personen bedre at kende.

Det er derfor, det er så vigtigt, at du ved lidt om, hvordan det ideelle parforhold ser ud for dig.

Kend dig selv

Det et faktisk meget let at finde en person at indgå en relation med. Og endnu lettere at finde én, der bare gerne vil have et seksuelt forhold med dig.

Specielt, hvis du opretter en profil på en gratis onlinedating platform, fordi du længes, savner og befinder dig i en mangelsituation. For så vil du have en tendens sige ja til hvem som helst, der viser dig bare lidt interesse.

Eller, hvis du har svært ved at sige nej, og dermed nogle gange kommer til at lade dig nøjes.

Men du leder ikke efter, hvem som helst!

Du leder efter den person, der er den rette for dig.

Det kræver, at du kender dig selv og ved, hvad du står for. Det kræver også, at du kan holde dit eget selskab ud og være alene, indtil du møder den person, der er den rette for dig.

Uden at gå i panik og tænke, at det aldrig lykkes for dig!

Det ideelle parforhold

Du leder efter den person, der sammen med dig kan skabe grobund for det parforhold og liv, som du drømmer om.

Og her er en vigtig brik i puslespillet at vide, hvordan din vision om det ideelle parforhold ser ud for netop dig.

For det er forskelligt fra person til person!

Hvis du ikke ved, hvad du vil bruge et parforhold til, kommer du hurtigt til at famle i blinde. Du går hurtigere med på det, livet byder dig, uden aktivt at tage stilling til, om det er noget, du selv har lyst til, eller kan give dig en langsigtet glæde i livet.

Og så er det let at fare vild i datingjunglen.

Du har det bedst alene?

Du begynder måske at fortælle dig selv, at du faktisk ikke behøver en partner i dit liv, fordi dit liv er allerede fyldt med alt det, du har behov for.

Men når du er helt alene lørdag aften eller, når du igen spiser morgenmad alene søndag morgen, så føler du dig ensom og mærker et savn.

Men giv ikke op på forhånd, for det er muligt for dig at finde kærligheden via onlinedating. Og du kan nu få hjælp til din egen datingproces via en ny bog om emnet, så du bliver klædt bedst muligt på til at date seriøst.

Ny bog: ”Onlinedating, der dur”

”Onlinedating, der dur – sådan laver du en datingprofil, der giver dig de rigtige match.”

Bogen er en opskriftsbog, der giver dig formularen på, hvordan du kommer bedst i mål med at date online.

Bogen giver dig en større viden, forståelse og indsigt i hele onlinedating processen. Bogen hjælper dig med at finde svar på, hvordan den rette person ser ud for dig. Du får også hjælp til din profiltekst, fotos og profilnavn. Bogen er spækket med ting, der er vigtige for dig at have for øje, så du kommer bedst i mål. Med denne bog bliver du i stand til at tiltrække de profiler, der er de rigtige for dig for at kunne skabe det kærlighedsliv – og liv, du længes efter.

I stedet for at opgive dating, kærlighed og parforhold, så tro på, at det er muligt for dig. Giv dig selv tilladelse til at drømme stort om det, du gerne vil. Det allervigtigste, du kan gøre, er at starte med at komme i kontakt med det, du drømmer om. På den måde bliver det ikke kun lettere for dig at finde vej, men også at komme frem til målstregen.

Er du nysgerrig på at forstå dit eget kærlighedsliv fra en anden vinkel, så start med at booke en introsession med mig. Denne introsession er for dig, der er klar til forandring samt klar til at vende spejlet og starte en transformationsproces hos dig selv.

Book din introsession her

Læs mere om mine forløb her:

Slip varigt fri af dit skjulte kærlighedsmønster

Kunsten at date

VIP Transformation & Kærlighed

Næste år ved denne her tid, vil du ønske, at du alligevel var gået i gang i dag. 

 

Læs også dette blogindlæg: Ingen, du har lyst til at date?

 

En tanke om “Når venstreswipes på Tinder og andre dating portaler fungerer som lindring

  1. Pingback: Derfor hører du ikke fra ham – Dorte Ravn

Kommentar er lukket