Ingen du har lyst til at date?

Selvom der i dag er rigtig mange singler i Danmark, så kan det være svært at finde én, man selv har lyst til at date! Uanset om man bor i en lille landsby eller i en storby, så kan man nemt få det sådan. Det samme er faktisk gældende overalt i verden og er ikke kun et fænomen i Danmark. Det handler nemlig om, at man har fået stillet for mange kriterier op for, hvem man overhovedet gider at date. Og baggrunden for denne manøvre ligger skjult i de indre barrierer, man ubevidst har dannet for at undgå at blive ked af det, forladt, svigtet eller sågar at være tæt på et andet menneske, men som man ikke ønsker at konfrontere sig selv med.

Du er den eneste, der stadig er der!

Det letteste er at give skylden til problemer udenfor en selv, for så er der intet, du kan gøre ved det. Så er det ikke dit ansvar, at du ikke kan finde én, der passer til dig! Men uanset hvor du bor, så er du der stadig! Og det gælder i den grad når du leder efter kærlighed. Det er så let at finde baggrunden for, at du er single hos din(e) ekskærester eller hos de potentielle andre singler i dit område.

Offer-rollen

Desværre så efterlader denne tankemåde dig som et offer, uden initiativ til at gøre noget ved din situation. Det forunderlige er, at på så mange andre områder af livet, er man fuld af handlekraft og lyst til at gå efter det, man gerne vil have. Hvis du mister jobbet, læner du dig så bare tilbage i sofaen og venter på, at en ny arbejdsgiver ringer til dig? Højst sandsynligt ikke! Enten leder du aktivt efter job, du kan udføre med de kvalifikationer, du allerede har i din værktøjskasse. Eller også opgraderer du måske din evne til at finde et nyt job ved at lære noget nyt. Du tager måske nogle ekstra kurser eller en ny uddannelse. Når dit kærlighedsliv halter, hvad gør du så egentlig ved det?

  • Lukker du øjnene og håber på bedre held næste gang?
  • Lukker du hjertet og venter på, at der kommer én og åbner det igen?

Du har et valg

Jeg siger ikke, at enhver mand eller kvinde vil passe til dig. Du skal bestemt ikke lade dig nøjes. For alle personer møder op med en skjult bagage og tillært adfærd – i livet og i kærlighedslivet. Jeg siger heller ikke, at din ekskæreste var uden fejl eller ikke medvirkede til, at du ikke fik det, du gerne ville have! Det jeg vil frem til er, at du har et valg! Du kan vælge at fortsætte med at give nogle andre skylden for, hvordan dit liv ser ud.

  • Det giver dig måske lindring et øjeblik.
  • Det lukker måske dit sår midlertidigt.
  • Det giver dig kræfter til at komme videre – på den samme vej, du altid har gået på.

Men det giver dig ikke aldrig det, du længes efter! Det giver dig bare mere af det samme i dit næste parforhold.

Tag læringen med dig

Du kan også vælge at give dig selv en opgradering, så du fremadrettet bedre er i stand til at få det kærlighedsliv, du længes efter. Og det er her tiden mellem “ikke længere” og “ikke endnu” er den allervigtigste for dig. Hvis du intet gør, så er der intet der forandrer sig! Så kan du forvente at møde de samme problemer – med fornyet styrke – i dit næste parforhold. Din fremtidige kæreste kommer dermed til at betale prisen for de sår, du ikke har fået helet, men blot sat et plaster på.

At tage ansvar

Jeg ved af personlig erfaring, at når man først tør begynde at kigge på det, man selv bærer med sig, så sker forandringerne ude i omverden helt af sig selv. Så får man øje på nogle andre ting, end man tidligere gjorde. Jeg ved også, at dette gør sig gældende for alle dem, jeg har haft i transformerende forløb.

Evnen til at være i et parforhold

Langvarige, intime, monogame parforhold er ikke noget vi som menneske bare kan, fordi vi bliver født. Det er ikke et medfødt instinkt. Det er sex! Evnen til at være i et parforhold er noget, vi lærer undervejs, mens vi vokser op. I skolen lærte du at læse og skrive. Du lærte også at regne – og måske endda at regne den ud. Men du har ikke lært om kærlighed og parforhold i skolen. Det, du har med dig om evnen til at være i et parforhold, har du lært i det hjem, hvor du voksede op.

Det, du lærte om kærlighed som barn

Og hvis du som barn lærte, at kærlighed er noget man skal kæmpe for – eller gøre sig fortjent til, så er det sådan det er i dit voksne parforhold. Du kan sagtens lære en masse om, hvordan det er at være i et kærligt parforhold, men have svært ved at implementere det, fordi det, der kommer fra din underbevidsthed saboterer det hele. Du kan også lære en masse dating-teknikker, som skal lede dig i armene på en kæreste. Men du leder ikke bare efter en hvilken som helst kæreste eller et parforhold – du leder efter den person, der kan få dig til at føle, at du er kommet hjem. Og det er lettest fra det udgangspunkt, hvor du allerede føler dig værdifuld og ikke har brug for en anden person til at validere dig.

Ja tak til mere kærlighed

Hvis du er klar til at investere i dig selv for at få det, du længes efter, så udfyld kontaktformular og book tid til en afklarende introsession. Gennem intro-sessionen får du hjælp til at afdække de skjulte udfordringer, der saboterer dit kærlighedsliv. Jeg taler med dig om, hvordan jeg kan hjælpe dig, så du kan komme i mål i det, der er din inderste længsel efter kærlighed. Du vil forlade sessionen med fornyet tro og håb på, at kærligheden også findes for dig. Men det kræver, at du beslutter dig og sætter dig selv øverst på din “to-do”-liste.

Book en tid til en introsession