Før du går i gang med dating

Hvis du lige er blevet single, har du højst sandsynligt allerede oprettet dig på en dating side eller dating app.

  • Måske fordi du er nysgerrig på, hvad der findes af andre singler, som du finder tiltrækkende
  • Måske fordi du ikke bryder dig om at være alene
  • Måske fordi du har brug for at blive bekræftet, værdsat og accepteret, som du er

Men det er faktisk en rigtig dårlig ide!

  • Fordi du slet ikke er klar til at elske en ny person
  • Fordi du ikke ved, hvad du leder efter
  • Fordi du ikke ved, hvad din egen andel er i det brud, du lige har været igennem

Der er faktisk en årsag til, at du står i netop de problemer, som du gør. Og du finder desværre ikke den rigtige årsag over hos din ekskæreste!

Årsagen til at du er single, finder du blandt andet i, hvem du forelsker dig i. Og det er desværre langt fra tilfældigheder, der er på spil, hvad angår Amors Pil og forelskelse.

Alle leder efter den berømte kemi, hvilket i virkeligheden er en dårlig ide. Mens det samtidigt er virkelig svært for os at indgå i en relation til en person, som vi slet ikke føler os tiltrukket af.

For at forstå dit skjulte mønster, er det bedst at starte med at finde ud af, hvad det er du bliver tiltrukket af.

Det er jeg ekspert i at hjælpe dig med på min introsession:

Introsession der sender dig i retning af det, du leder efter

Tiden mellem “ikke længere” og “ikke endnu”

Når du er single, bevæger du dig gennem en tunnel. Tunnelens udformning er helt afhængig af dit skjulte ubevidste kærlighedsmønster.

Indgangen til tunnelen er “ikke længere” i et parforhold!

Udgangen fra tunnelen er “ikke endnu” i et nyt parforhold!

Måske løber du (som de allerfleste), så hurtigt du kan for at komme ud i lyset. Og på den måde forsøger at undgå alt det, du ikke har lyst til at få øje på om dig selv. Men så du undgår desværre også at få øje på gaverne i mørket.

Sænk farten og find dit allerstørste mod til at åbne de gaver, det faktum, at du nu igen er single, bringer med sig. Kun på den måde kan du undgå at blive tiltrukket af samme persontype, som du plejer.

De personer, du bliver tiltrukket af af langt fra tilfældigt. Det er din underbevidst, der er afgørende for, hvem Amors pil sender i din retning.

Når du bruger din single periode på at rydde op i din egen skjulte ubevidste bagage, så kan du varigt og effektivt undgå, at du om nogle år skal igennem selvsamme tunnel en gang til. Denne gang er tunnelen blot endnu længere, mørkere og besværlig at komme igennem.

Brug din single periode til personlig udvikling og tag et kvantespring i dit kærlighedsliv

Tiden, hvor du er single, er tiden mellem “ikke længere” og “ikke endnu” i et parforhold. Og det er den allervigtigste tid for dig, hvis du vil have din inderste drøm om kærlighed til at blive til virkelighed.

Når du er single, så mærker du ikke så meget til dit skjulte mønster.

Det skjulte ubevidste mønster, der har været i spil i alle de kæresterelationer, du har været en del af. Også selvom du lige nu tænker, at du ikke har et skjult mønster, og at din ekskæreste bare var en skovl!

Jeg vil gerne fortælle dig, at dit skjulte mønster bliver aktivt igen, næste gang du indleder en kæresterelation.

Bare fordi du bliver forelsket i dem, der kan levere dette mønster til dig.

Tiden og tunnelen mellem “ikke længere” og “ikke endnu” er tiden, hvor du bør slippe dit mønster i underbevidstheden, så det ikke længere fortsætter med at gøre det, det blev indstillet til, da du var et lille barn.

Det hele starter med at du beslutter dig for, at dit skjulte mønster ikke længere skal få lov til at lave ravage i dit kærlighedsliv.

Er du klar til at tage første skridt ud mod et lettere kærlighedsliv, så beslutter du dig lige nu for, at du er den, der skal skabe forandringerne inde i dig.

Jeg er kærlighedscoach, fordi jeg havde brug for at finde den virkelige årsag til, at jeg altid blev forladt og atter endte som single

Jeg er kærlighedscoach, fordi jeg selv havde brug for at finde ud af, hvorfor jeg blev ved med at ende i de samme problemer, uanset hvem jeg var kæreste med.

Nissen flyttede med mig hver eneste gang, jeg trådte ind i et nyt parforhold.

I dag er jeg heldigvis sluppet af med den gamle nisse, hvilket betyder at kærlighed føles og opleves helt anderledes, end det gjorde for mig for år tilbage. Den pris, jeg har betalt for at komme fri af mit mønster, er, og har været, hver eneste krone værd. Og den personlige og økonomiske pris, jeg betalte med mit ubevidste mønster, var i virkeligheden langt højere, end prisen for at slippe mit mønster!

Mærk lige ind i, hvor værdifuldt det vil være for dig, hvis du kan få din inderste drøm om kærlighed til at gå i opfyldelse!

Lige nu er du også single, hvilket betyder, at du har de bedste betingelser for at undgå, at dit mønster skal sende dig i armene på en ny kæreste, hvor de samme problemer efter noget tid, blot er tilbage i dit liv.

Din drøm om ubetinget kærlighed bliver muligt i det øjeblik, du beslutter dig for at sætte dating på pause og i stedet starte med at rydde op i den ubevidste bagage, der tilhører dig.

Det, du gør nu, gør en forskel i din fremtid.

Min “Den røde tråd” session kickstarter dit nye kærlighedsliv

I stedet for at oprette en dating profil og begynde at swipe rundt til højre og venstre i håbet om bedre held næste gang, så start med at booke en introsession med mig.

Så hjælper jeg dig med at få øje på dit skjulte ubevidste mønster, der bare gør det, den blev indstillet til, da du var et lille barn. Jeg fortæller dig også, hvordan du, en gang for alle, klipper den røde tråd over, så du kan blive forelsket i en person, der kan bidrage med det, du længes efter, men ikke har (og aldrig har haft) i dit liv.

Næste år ved denne her tid, vil du ønske, at du var startet i dag!

Sæt din dating profil på pause i dag og start i stedet med at gå de rigtige skridt gennem din single tunnel, så du efterfølgende kan finde ind i favnen på den person, hvor dit skjulte mønster ikke længere skaber de samme problemer, som i dine tidligere forhold.

Det hele starter altid med dig ❤