Single Live Dating Armbånd

Single Armbånd

Når du er gift, går de fleste mennesker med en ring, der signalerer: ”jeg er gift” – ”jeg har sagt ja” – ”jeg elsker”.

Når du har en kæreste, men ikke har taget turen ned af kirkegulvet eller hen til borgmesteren; så kan du ofte slet ikke se det på vedkommende.

I gamle dage forlovede Per sig med Else, før bryllupsgæsterne fra hele omegnen lykønskede dem med hinanden. På den måde vidste karlen fra nabogården, at Else allerede var optaget, og at han måtte invitere en anden ungmø med til midsommerfesten.

Single symbolet

Når du er single, bærer du ikke en fysisk genstand, der signalerer, at du er ledig og evt. åben og tilgængelig for kontakt fra en person, der er blevet nysgerrig på dig.

Dette kan give en del spænding i jagten på kærlighed, når du befinder dig ude i det åbne offentlige forum og mingler blandt andre mennesker. Du sidder og iagttager og håber på, at modparten viser dig interesse. Ofte går du dog hjem uden en eller anden form for kontakt. Fordi det var lettere at lade være med at indlede kontakt, end at risikere en afvisning.

Baggrunden for ideen

En skøn sommerdag for et par år siden, sad jeg på en cafe og nød en dejlig frokost og samtale med en rigtig god veninde. Og lige der landede en ide i mig i forhold til at udvikle et produkt, der diskret, (men dog også let genkendeligt) kan signalere, at du er single.

På cafeen, hvor jeg sad og nød både livet og min frokostanretning tilberedt med næring og kærlighed, var der mange modne mænd og kvinder på min egen alder. Nogle sad alene; mens andre sad i flok. Jeg var mest interesseret i mændene! Men jeg anede ikke, hvorvidt de var single eller ej.

Jeg kunne udvide mit mod og præsentere mig selv. Jeg kunne spørge nysgerrigt til den mand, jeg fandt interessant. Jeg kunne håbe på, at han bød på en kop kaffe og en snak.

Men jeg gik i stedet hjem med en ny ide plantet i mit indre univers.

Single signalet

En god ide uden en handleplan; er dog blot en god ide!

Derfor har jeg nu fået fremstillet et armbånd, der er skabt til at signalere, at du er single! Et armbånd, der kan fungere som en isbryder og en skjult invitation til kontakt. Et armbånd, der ligeledes hjælper dig med at eje din status som single. En status, du overhovedet ikke bør skamme dig over.

Forestil dig lige, at flere og flere singler tør gå med et armbånd, der hurtigt viser dig, at det er trygt at skabe kontakt og indlede en dialog. Hvorvidt dialogen så fører til mere, kommer dernæst helt an på både dig selv og den person, du har fået kontakt med.

Her er det dernæst en stor fordel, at du også har brugt din single periode på at rydde op i den ubevidste bagage, du bærer med dig fra et parforhold til det næste. Gør du det, vil du nemlig være i stand til at give og modtage kærlighed på et helt andet niveau.

Single Live Dating Armbånd

Uanset, hvordan du bruger single armbåndet, så er det mit håb, at du vil tage din længsel efter kærlighed seriøst.

Og nej, mit single armbånd betyder ikke, at du nu har et stempel i panden, som hende eller ham, der ingen kæreste har.

Det betyder, at du har taget et aktivt valg om, at du er klar til kærlighed, og at du aktivt gør noget for at finde den rette person!

  • Når du bærer armbåndet, kan andre singler hurtigt genkende dig.
  • Når du bærer armbåndet, er du både din profiltekst og foto på samme tid.
  • Når du bærer armbåndet, befinder du på en live dating app i det virkelige liv.
  • Når du bærer armbåndet, er det stadig dit ansvar at turde sige både ja og nej tak.
  • Når du bærer armbåndet, er du synlig for de andre singler, der lettere kan spotte dig.

Det er mit håb, at armbåndet vil være en pendant til Tinder og øvrige online datingapps og portaler, og dermed et armbånd, der fungerer som en slags fysisk live dating app.

Det er muligt at købe dit nye Single Live Dating Armbånd i shoppen:

single live dating armbånd i shoppen

Vil du være en af mine firstmovers og skubbe en trend i gang?

Køb et armbånd eller to og tag det rundt om armen. Gå ud i byen og sæt dig på en cafe; deltag i et foredrag og lignende. Nyd et glas bobler; en kop kaffe eller en frisk fra fad og hils på sidemanden

Sidemanden/kvinden der forhåbentlig også bærer et armbånd, så I let kan genkende hinanden.

Det er min intention at være medskaber af at få det seriøse tilbage i et useriøst datingmarked.
Det er min intention at give dig muligheden for at få din inderste drøm om kærlighed til at blive til virkelighed.

Det er mit ønske, at den smukke og ubetingede kærlighed også får mulighed for at finde vej til dit hjerte.